- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бихте ли се намесили?
1) ako momi4e posegne na jivota ti ili trygne da te bie primerno sys buhalka ili ne6to ot toq sort ... 6te sedi6 i 6te i se usmihva6 li ? .... ne vsi4ki momi4eta sa nejni, bezza6titni i krehki ... ima takiva kobili deto kato go gleda6 bluska na travestit i kato trugne ti nalita na boi ?? ... ne se izlagaiПървоначално написано от kriSko94
2) ti si momi4e zatova nikoga ne bi razbrala![]()
![]()
Момичетата казват ако бях момче.И КАКВО АКО БЕШЕ момче нищо нямаше да направиш.Това не е твоя и моя работа .Аз се съмнявам да се намеса,но в зависимост от сутуацията и настроението ми за бой ще ги разтърва,ако ми посегне ще го строполясам на земята.Зависи колко е силен и дали ще мога да го бутна.Не си нося винаги чукове и нож
Защо когато някой каже,че няма да се намеси,автоматично трябва да го е страх да не го набият?Това са лични отношения,не знаеш ситуацията,не знаеш нито момичето нито момчето какви са,как така ще се месиш...странно ми изглежда
Не, няма да се намеся. ЩЕ си ги подмина без въобще да ми пука или да ме интересува. Да си се оправят.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
ами аз честно да си кажасъм много устата и няма да ги подмина без да сложа момчето на мястото му
![]()
много мразя такива момчета които понеже са по силния пол и са големи гъзари .. затова няма да се замисля и може и да му отвинтя главата ако ми се направи нещо..може да съм момиче.. обаче все пак трявва да се крепим ..
![]()
![]()
All my life I've been searching for you,
everyday. So glad that I found you boy,
all my life I've been feeling for you everyday.
I'm so happy baby.
Eми попринцип бих се намесил, ма знам за един пич дето пречукал "бияча", ама гаджето после на него се разсърдила, че барал "любимия" и т.н.Абе то са ебати схемите...
Това са техните отношения.
Ако бях момче , може би щях да се намеся.
хаха.. е тва еПървоначално написано от LittleDude
![]()
е така сме в България ние.. ха
![]()