- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво гледате първо..
Естествено вътрешноста...след това на среща погледа лицето устните... според мен това е най - важното..
Ушите![]()
лицето-най-важно-ъъм носа и очите![]()
![]()
Ми...може да звучи банално,ама и аз май първо обръщам внимание на очите,устните и усмивката...Иначе много ме радват момчета дето не им пука много много,какво ще си помислят другите...Смисъл такъв,че не живеят,за да се харесат на някого....
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
лицето,нослето,тялото.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Еми като за първи път може да се каже,че....Тялото,косата,лиц то,дупето,циците...![]()
според-зависи от случая...гледам най-силните страни 1во - примерно момичето е умно и интересно-това 1во,или момичето е не до там умно,обаче много чаровна,или пък е много красива...абе зависи ...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Когато се запознавам с нов човек супер много се паникьосвам. Обикновено запознанството с ново момче предизвиква прекалено силни емоции в мен и на другия ден не мога да си спомня как е изглеждал, особено лицето е абсурд да го помня, но винаги си запазвам спомен за усещането да съм около новия човек, т.е. настроението, което ми е създало цялостното му излъчване.
Първоначално написано от vikitolove
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Мда, това е много важно. Признак на мъжественост са широките рамене.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
За мен най-важни са: хубаво лице, яка прическа или тип "ръбчо", фитнес фигура... И да е суперготин.
![]()
Коплексно е
аз гледам очитеее![]()
![]()
![]()
незнам защо
![]()
![]()
когато погледна някое момче в очите (е не при всички де... само при някои) направо ме омагьосват
... едвам се сещам да кажа нещо
... ако се сетя изобщо е някакво глупост
![]()
![]()
Alexxxx
очите и усмивката..още като си видях моя синеочкоо ии..
![]()
айдеее..
I don`t care .. ;] ..
v edno mom4e gledam parvo kecovete(maratonkite)posle kosata i nakraq haraktera
![]()
![]()
първо характера![]()
може би очите![]()
след това да е свободен![]()