.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Проблем болест или ген ?

Значи искам да ви попитам следното на 15 години съм и адски се страхувам вече ,защото ми е 7 см ( не се базикам ) несъм говорил с родителите си за това, обрязан съм ,защото съм (Помак) та проблема ми е да ми кажете дали е някаква болест или незная адски ме е страх нисък съм 150 на 15 години мисля че нее нормално когато приятелите ми говорят за нещо свързано с тия работи адски се притеснявам да неме питат нещо относно размера когато ме питат защо сам нисък всеки отговаря Непознатите Хора по точно и Бащами че ще порасна но все пак то нее утеха и че ако порасна и той ще е като мен моля ви искам свестни отговри а не ебавки мерси

Спокойно, все още си на 15 има време ще порасне

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

мерси все повече започвам се успокоявам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Според мен е по-вероятно да е ген..Но естествено никой не знае..
    Така,че не се притеснявай..
    Всичко ще е както трябва...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Аз мисля,че това си е до ген...спокойно пич...в пубертета си може да е от това...да се развиваш по-бавно при всеки е различно така,че споко...всичко хубаво..
    .. You show me nothing but hate
    You ran me into the ground
    But what comes around goes around
    I don’t need you.. // Stefan Salvatore

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Мисля, че това не е никаква болест! Това е може би ген. Апък ти си на 15. Тялото на човек се развива изцяло на 18-20 години, така че няма място за притеснения!

i as sum na 15 i sum 147 yee kakuv 6taslivec sum nai niskiqt v u4ili6te ako isak6 me found in skype moje da si chatime ceci_1255

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Още си малък , не си се развил. Относно приятелите , ако са ти приятели няма да ти се смеят , подиграват. Ако не са - лъжи ги , няма да ти бъркат в гащите да проверяват , нали ?

Относно последният коментар мога да ти кажа че на бащами едва ли е 8,9 няма да убиждам никого защото пиша дами помогнете мерси все пак за отговорите

Супер фен Аватара на filmimilmi
    И за кога са ти необходими 20 см? За утре ли?

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Спокойно.При някой отначало почти никаква промяна няма , но после рязко стават промените.Случва се
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си