- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момичетата
А с големи ръце?
Vin diesel RULZZZZ
Ами да започна с вътрешната красота. Искам да е независим, забавен, но и сериозен когато трябва, мил и нежен към мен, приказлив, закачлив, абее..да грее като слънце. Да може да ме развесели винаги, когато имам нужда, да се справя сам с проблемите си, а не да разчита на мама и тате...да може да ме накара да се чувствам сигурна в неговите ръце, да не е ревнив (само лекиичко) и каакво ли още не..
А за външния вид...държа да е поне 1.80, а ако е 1.85..перфектен, харесвам ги с малко по-дълга коса, да има с какво да си играя, слаб, но в същото време силен (да може да ме вдигне без проблем
), не някав 50 кг дет ще се счупи, да има красиви силни ръце, но не прекалено де. Красиви зъбии, чаровна усмивка, пленяващи, дълбоки очи. Много важно да НЕ ходи с анцузи.
Абе много мога да пиша тука...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Еми имам приятел в момента и си ми е перфектеенМалко по-висок от мен, с невероятна усмивка
, Добър /но не прекалено
/, мил, внимателен със собствено мнение
Като започнем да спорим никой не си отстъпва позицията, ама не се превръща спора в караница, а напротив
Много се смеем
![]()
Винаги успява да ме развесели, много е независим, леко ревнив и винаги има какво да си кажем. Най-важното е, че ми спира дъха всеки път като дори се сетя за него... Случвало се е дори и корема да ме свие леко
![]()
Абе обичам си го
![]()
![]()
![]()
![]()
Let me see... hmm, значи да НЕ пуши трева (по възможност изобщо да не пуши, но мисля, че ако всичко друго му е наред няма да имам проблем с цигарите, само не и трева ;хх ), да не порка като свиня, да е мил, добричък, да има собствено мнение, да е луд по мен (това не включва нищо материално), да държи на връзката ни, да е сериозен, да има чувство за хумор (може да си пада малко идиотче /да си пасваме ;д/ ), малко сарказъм няма да му пречи ;д... Относно външността ... тук вече незнам.. харесвала съм ниски, високи, руси, чернокоси, със зелени, кафеви, сини очи.. абе направо от-до ;д... И, да, много харесвам момчета с плочки.![]()
Много ясно,че се шегувам...Първоначално написано от nestea95
![]()
![]()
ами да е с най мн 4 год по голям от мен да е с поне една глава по висок,по възможност да не пуши да е забавен,силен,и да се чувствам защитена с него, ест трябва да се облича хубаво (не е нужно да е с маркови дрехи) и да има чаровна усмивкаи дааа мн харесвам момчета с плочки :P
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Съгласна съм със SunnyTime. И на мен хич не са ми по вкуса някфи надути фешъни.Лично мен си ме кефят емотата.
Иначе за мен по- важен е характера. Да е мил, да и добър /но не прекалено/, да проявава разбиране и да е толерантен. Да не е някакъв сельо.
Визията също впечатлява. Не е нужно да се облича по- последна мода, но да изглежда добре. Да е усмихнат през повечето време, да има чувство за хумор, но и да умее да бъде сериозен, когато трябва. Да е чаровен и да е сладък.
Също така винаги гледам очите и усмивката. :P
*момчета с плочки- да
*с големи ръце- защо не
![]()
![]()
![]()
абсурдно е това.
всеки си Мисли че има идеали,
и в момента в който срещнеш човека за теб, се усеща на секундата.
И след като го усетиш вече няма да те интересува рус или чернокос е, синеок или с кафяви очи.. просто всичко отпада веднага.
Чувстваш се себе си с него и го усещаш всякаш го познаваш от години ... и това ти стига.
... обаче всъщност това е най- вярно!!Първоначално написано от ShiZo
тя щото е хладна и жестока, тая дума не я познава за това гледа толко учуденоПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
аз харесвам футб0листи, вЪпреки че всички казват, че футб0листите са глупави, аз не вярвам !![]()
0свен т0ва искам да е сп0к0ен и забавен
![]()
задължително е да не е над 20-21годишен, към 180см висок, да не е кльоща, много забавен, непукист, грамотен, и поне малко интелигентен :S![]()
Значи аз съм ходила с различни по характер и външност момчета и нямам определен вкус. Но искам момчето да е що-годе високо, слабо, възпитано и с обща култура, да е мил с мен, но да не ме гледа като пребито кученце, когато се караме. Просто искам да си отстоява мнението. Мъжът трябва да си е мъж все пак.
eми..................................ммммм м......да са със сравнително дълга коса-черна,със зелени очи[тва е мн рядко срещано]..ммм да слуша хубава музика :],да не му пуша кво мислят хората за него,да не е надут,да е умен,да мога да водя смислови разговори с него,да ме разбира,да не гледа само бройката....оффф,унесах се...не че има такива момчета де ;дд
Еми... влюбих се в тебе... най-сериозно ти говоря... дай си скайпа...ако трябва ще кача малко кила...моля ти сееееее искам да съм щастливПървоначално написано от Hilary_
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Абе има, ма то и вие сте много неузрели и хич не знаете кво искате. Първоначално искате готин, забавен, небрежен, но пък сладък и неангажиращ, а после по едно време тръгвате да търсите богат и с властен характер, който да ви третира като парцали, просто щото подсъзнателно нещо ви влече да се държат с вас по такъв начин. Ако си гадно копеле с пари си по-вървежен дори от най-бежествено изглеждащия. Външността и добрия характер нямат никакво значение. Пък и хубавите ябълки прасета ги ядат както имаше някаква поговорка.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
Бих станала прасе. Ако ще и свински грип да хвана.Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Първоначално написано от Kandrobs
естествено.Бившия ми беше машинаобаче грам мозък нямаше.
Предпочитам да е нормален,умен и забавен от колкото машина и глупав![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ми Харесвам си единствено моето момченци...мн го обичам....всички момичета са си различни и харесват различни момчета.........И теб ще те хареса някоя не се тревожи чакай си реда