- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момичетата
Хмм.. за външността нямам претенции,стига само да я има тръпката м/у нас.За характера,ами трябва да не е някое газарче или плейбойче,искам нормално добро момче,на което да може да се разчита. И да можем да говорим на всякакви теми ,а не само по 2 изречения на кръст и край тва беше (защото имах такъв случай с 1 момче... ) Та тва е накратко![]()
![]()
![]()
Искам такъв, какъвто просто с думи не може да се опише.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ми висок,не многоо слаб,но не и дебел,не държа много на мускулите,но определено ми харесва,сини очи и тъмна косаа...И по някаква случайност мъжа ми е точно такъв.
![]()
Не мислих,че ще си намеря такъв ;д
Еми за цигари ми е все едно и без тва пуша (уж ги отказвам де..) иии не ми пречи.Да е мил,но не прекалено много.Все пак нали той е момчето/мъжа.;д И да не е много романтичен,че не ми харесва романтиката![]()
Еми стегнато тяло (не е задължително да е мускулест), да се облича добре, хигиената му да е на високо ниво, мил, добър, да ми обръща достатъчно внимание (но в никакъв случай да не се натрапва и да бъде нахален).Това е общо взето
![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Аз искам да е умен, мил, грижовен и някой напълно различен от мен. Искам да нямаме нищо общо. Да харесваме различни неща и пак да се обичаме и разбираме. Това ще ме увери че той е за мен. А и да е с кафеви очи. Направо се загубвам в тях... :P
On the outside I'm trying 'cuz inside I'm dying.
hyax ем не ми дреме много за външния вид важното е да ича як характер![]()
моооляяя???Първоначално написано от Stan4o123
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Stan4o123
А, бее ееей. Я на опашкатаа...
ми моя принц на бял конискам да е слаб,висок,рус със сини о4и и малка руса бради4ка,да е отка4ен,да е едновременно много мил с мен но не и да ме глези прекалено ,да знам 4е мога да раз4итам на него за вси4ко.но най-важното е да ме оби4а де :P
I can't stop myself from loving you <3
Външен вид-С хубаво телце,широк гръб,самоче не прекалено мускулест,със сладко плоско коремче.Със сини или черни очи,самоче мургав с черни дълги мигли.Стила му спортно елегантен,даже повече елегантен,самоче не фешън,не бе разбирайте грешно.
А пък характера трябва да е мил,но не прекалено,да има собсвено мнение,и много силна психика.Даже да ме дразни по някой път,аз имам нужда да се карам с приятеля ми по някого като котка е кучеНепукист,леко женкар,да знае как да си поиска и как да го получи
Не държа да е особено романтичен,щото просто аз не съм,но все пак някой път да прави някви сладки жестове
А и да има чувство за хумор и да е умничък.А и саркастичен,ооу да
Ии властен...даже прекалено властен...
![]()
Отговора изчерпателен ли е?![]()
Брях,брях
Първоначално написано от HristoGavrilov
![]()
![]()
![]()
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Нещо изненадана изглеждаш...![]()
yeap..Първоначално написано от HristoGavrilov
![]()
![]()
Priceless .. <3
Като имаш толкова много фенове е малко объркващо, а?Първоначално написано от Hilary_
![]()
хах аз не ги приемам за некви "фенове", а за човешки същества ..Първоначално написано от HristoGavrilov
ии им се радвам и поради много други причини ..
![]()
Priceless .. <3
Не се срамувай.Първоначално написано от Hilary_
само ще те папкам, няма да те изям.![]()
![]()
![]()
П.П Последното в кръга на шегата, разбира се.
разбира се...Аз съм принцът на бяло,сляпо магаре,който всяко момиче търси...а и м/у другото днес имам рдПървоначално написано от HristoGavrilov
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
А аз просто попитах "желаете ли захар в кафето"Първоначално написано от Zarity
![]()
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
А, да ти е честит рождения ден и всичко най-Убаво ти пожелавам!Първоначално написано от Stan4o123
![]()
![]()
с дълги мазни коси,дето не са се къпали от 3 месеца.Дет не си сменат дрехите поне 1 година![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йеее аз тренкам волейПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
Па за хумора е ясно...
![]()
![]()
![]()
значи искам да е ветроходец - те притежават всички хубави качествада е набор от 94 нагоре! ... мм също да има трапчинки <3 до тук спирам
![]()
Пфф "ветроходец"... И за к`во ти е нЕкой дет` `оди по ветЪра?Първоначално написано от Laser114YCPB
аууу Stan4o123 честит рожден деен и от мееен!!!![]()
![]()
Всичко най, най ти пожелавам ии да пораснеш голям макар, че не знам на колко ставаш ..
![]()
![]()
Priceless .. <3