- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момичетата
да ме кара да се усмихвам.
да не е лигав в никакъв случей.
да ме кара да се чувствам защитена.
да е загадачен,да има доза недостъпност ..
а за тялото-обичам доброто телосложение.![]()
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
На първата стр е споменато от някакво момиче, че обича момчета с дръпнати очи. Не азиатци, ами европейци, просто с леееко дръпнати очи. И аз съм така, много ги харесвам.Момчето, с което излизам, е с леко дръпнати очи.
![]()
Иначе... и аз не знам дали имам някъв определен стандарт. Но харесвам иначе и зелените очи(какво харесвам, обожавам ги!), хубата и искрена усмивка, добро телосложение и ... обичам хубави дупета.![]()
"да ме кара да се чувствам защитена.
да е загадачен,да има доза недостъпност .. "
И аз така. :P
Ами това е.Няма да пиша повече, че...
![]()
![]()
![]()
по принцип,нямам критерии по които да си ибирам някой![]()
Обаче видя ли хубава усмивка със сладка трапчинка,откачам![]()
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
странна характеристика за момче имаш.. ха![]()
Различни ..
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
хяхях шот си имат посока поне и знаят накъде ходятПървоначално написано от HristoGavrilov
![]()
![]()
+ .... И аз си мечтая за такъвПървоначално написано от BigFakeSmile
![]()
![]()
sladkata_ani4ka
Невъзможна комбинация ..Първоначално написано от GasneshtOgan
![]()
![]()
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Внъшен вид:
Принципно няма голямо значение дали е първи красавец, ама все пак да не е грозникПросто да има някакво излъчване, което да ме привлича. Няма значение цвета на косата, нито на очите. На всички малки момичета идаела за момче е - светли очи и светла коса, ама пък мен страшно много ме привличат кафевите дълбоки очи /нищо че приятеля ми е със зелени
/
Тяло:
Добре е да има поне малко мускули..все пак е мъж. БЕЗ бирено коремче..отвращават меПо-висок от мен дори и когато съм на токчета, иначе е смешно
По възможност да не си епилира краката и ръцете щот все пак е МЪЖ.
Облекло:
БЕЗ фешънски дънки, розови блузки, щръкнали коси с 2 флакона лак, оскубани вежди и обички.
Просто нормални дънки,фанелка и кецоеве
Характер:
Да не ми досажда, да е забавен, мил, не по-тъп от мен, да не ревнува от приятелите ми, да не ме ограничава и да ми угажда![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Еми, че туй СисАдМиН-а бе.Първоначално написано от bebkata
Умен - да, богат - да, красив - зависи от гледната точка.
![]()
Мил, забавен, чаровен, усмихнат, лигльо, но все пак и сериозен,когато се налага, да споделяме общи интереси, оптимист, покровителствен и постоянен.
Външен вид:
С прическа, слаб /не повече от мен../и силен, да бъди висок поне 170 и нещо.
Други претенций нямам![]()
а бе да ви кажа,ако някой ми влезе под кожата хич няма да го гледам с какъв цвят коса е и мил ли е или не![]()
Като моя![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Същото .... Малее колко точно go описа ... :*Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
+1Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
kakto si4ki znaqt van6niq vid e adski vajen.No ne e samo tva Edno mom4e ako se nadyva i se pravi na mnogo velik i nz si kvo nqma da yspee pred pove4eto momi4eta ! Trq da imat podxod ;]
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Мм външния вид не е всичко, но винаги съм си падала по високи момчета с тъмни коси![]()
Предпочитам да се влюбя в него самия, а не в дрешките му (въпреки, че добре облечените момчета привличат погледа повече от онези в анцузи)
Падам си по луди глави.. Много див искам да е..Абе честно сега не искам някаква лигава любов (вече не), но въпреки всичко рискът в една връзка е много хубаво нещо.
![]()
Искам да решава какво иска на момента, а не да го мисли с дни.. Да не му пука от околните.. Да обича дискотеки, купони .. и няма да казвам другите неща![]()
Прекалих, май..![]()
Че те японците и китайците ненормални ли са?Първоначално написано от gabi_94
По темата:Аз съм много питренциозна!Но най-важното нещо е да не слуша чалга!Може да е супер красавец и да слуша чалга?Аааа отпиши го!
Много държа да не хърка!Много е важно,голям нервак съм...бившият ми хъркаше и аз като се събуждах...бях измислила поне сто начина как да го убия,за да спре да издава противни звуци.
Тъй продължавам с изискванията си, ДА ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,а не да казва " ми както искаш ти" ...това е глупаво да живее по течението на реката.
Следващото нещо, което държа да обича КОТКИ или поне животни.В къщи имам доста котки и няма да спра да имам животинки.Значи или той или котката?!
Има и други неща но това са най-фрапиращите за мен.Разбира се не на последно място са навиците за хигиена и начина на обличане.А не от типа риза, полудънки полуофициални панталони и маратонки..така ще се гръмна някъде...или ще го заеба някъде по пътя...може би втория вариант.
Айде стига толкова.....
![]()
"ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."
За външния вид нямам някакви определени изисквания искам да има пленителна усмивка..и само като ме погледне и ми се усмихне да се разтапям . искам да бъде висок строен.... също искам да ме кара да се смея .. да бъде умен и независим ..да знае как да подходи във определен момент .. да има собствено мнение но пък да не е такъв който никога да не се съгласява с мен .. да бъде до мен в най-тежките ми моменти
и разбира се най - важното.. да ме обича
беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...
Първоначално написано от silviau66
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Така....от прочетеното до тук мога да констатирам ,че момичетата не са много претенциозни към външния вид,но зависи и от самото момиче...![]()
Охх ами искам да гледа анимета, да слуша Bullet for my valentine, да е с черна коса а много не ми пука за очите.Също много ме интересува какъв глас има- да е мутирал охх мале... Да има някакъв чар но никой да не го забеязва да не е някав нафукан спортист и да се прави на голямата работа. Да е маалко извратен (перверзен) иначе не го харесвам![]()
Първоначално написано от SunnyTime