.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 170
    да ме кара да се усмихвам.
    да не е лигав в никакъв случей.
    да ме кара да се чувствам защитена.
    да е загадачен,да има доза недостъпност ..
    а за тялото-обичам доброто телосложение.
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Град
    Някъде там...
    На първата стр е споменато от някакво момиче, че обича момчета с дръпнати очи. Не азиатци, ами европейци, просто с леееко дръпнати очи. И аз съм така, много ги харесвам. Момчето, с което излизам, е с леко дръпнати очи.

Иначе... и аз не знам дали имам някъв определен стандарт. Но харесвам иначе и зелените очи(какво харесвам, обожавам ги!), хубата и искрена усмивка, добро телосложение и ... обичам хубави дупета.

"да ме кара да се чувствам защитена.
    да е загадачен,да има доза недостъпност .. "

И аз така. :P

Ами това е. Няма да пиша повече, че...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    по принцип,нямам критерии по които да си ибирам някой
    Обаче видя ли хубава усмивка със сладка трапчинка,откачам

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Със сив пуловер на лилави ромбове.
    От известно време съм решила, че когато видя момче с подобен пуловер - значи той ще е Бъдещият! [-o<
    и в това съм напълно сериозна!

странна характеристика за момче имаш.. ха

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Различни ..
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov
    Цитирай Първоначално написано от Laser114YCPB
    значи искам да е ветроходец - те притежават всички хубави качества да е набор от 94 нагоре! ... мм също да има трапчинки <3 до тук спирам
    Пфф "ветроходец"... И за к`во ти е нЕкой дет` `оди по ветЪра?
    хяхях шот си имат посока поне и знаят накъде ходят

Супер фен Аватара на kindergarden
    дънки,риза отгоре с пуловер и сако

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Ами да започна с вътрешната красота. Искам да е независим, забавен, но и сериозен когато трябва, мил и нежен към мен, приказлив, закачлив, абее..да грее като слънце . Да може да ме развесели винаги, когато имам нужда, да се справя сам с проблемите си, а не да разчита на мама и тате...да може да ме накара да се чувствам сигурна в неговите ръце, да не е ревнив (само лекиичко) и каакво ли още не..
    А за външния вид...държа да е поне 1.80, а ако е 1.85..перфектен , харесвам ги с малко по-дълга коса, да има с какво да си играя, слаб, но в същото време силен (да може да ме вдигне без проблем ), не някав 50 кг дет ще се счупи, да има красиви силни ръце, но не прекалено де. Красиви зъбии, чаровна усмивка, пленяващи, дълбоки очи. Много важно да НЕ ходи с анцузи.
    Абе много мога да пиша тука...
    + .... И аз си мечтая за такъв
    sladkata_ani4ka

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GasneshtOgan
    умен красив и богат
    Невъзможна комбинация ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Град
    Холивуд ;]
    Внъшен вид:
    Принципно няма голямо значение дали е първи красавец, ама все пак да не е грозник Просто да има някакво излъчване, което да ме привлича. Няма значение цвета на косата, нито на очите. На всички малки момичета идаела за момче е - светли очи и светла коса, ама пък мен страшно много ме привличат кафевите дълбоки очи /нищо че приятеля ми е със зелени /

Тяло:
    Добре е да има поне малко мускули..все пак е мъж. БЕЗ бирено коремче..отвращават ме По-висок от мен дори и когато съм на токчета, иначе е смешно По възможност да не си епилира краката и ръцете щот все пак е МЪЖ.

Облекло:
    БЕЗ фешънски дънки, розови блузки, щръкнали коси с 2 флакона лак, оскубани вежди и обички.
    Просто нормални дънки,фанелка и кецоеве

Характер:
    Да не ми досажда, да е забавен, мил, не по-тъп от мен, да не ревнува от приятелите ми, да не ме ограничава и да ми угажда
    ``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Цитирай Първоначално написано от GasneshtOgan
    умен красив и богат
    Невъзможна комбинация ..
    Еми, че туй СисАдМиН-а бе. Умен - да, богат - да, красив - зависи от гледната точка.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Със сив пуловер на лилави ромбове.
    От известно време съм решила, че когато видя момче с подобен пуловер - значи той ще е Бъдещият! [-o<
    и в това съм напълно сериозна!
    tAke a dIrty pIcture

Град
    София
    Мил, забавен, чаровен, усмихнат, лигльо , но все пак и сериозен,когато се налага, да споделяме общи интереси, оптимист, покровителствен и постоянен.
    Външен вид:
    С прическа , слаб /не повече от мен../и силен, да бъди висок поне 170 и нещо.
    Други претенций нямам

а бе да ви кажа,ако някой ми влезе под кожата хич няма да го гледам с какъв цвят коса е и мил ли е или не

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Като моя
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Външност .. да има пухкаво тяло (не да е дебел, а леко закръглен), да има бузиии < 3 да е чаровен ..

Да има чувство за хумор, да не е простак .. да е много романтичен, да е различен от останалите ..
    Същото .... Малее колко точно go описа ... :*
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Ами да започна с вътрешната красота. Искам да е независим, забавен, но и сериозен когато трябва, мил и нежен към мен, приказлив, закачлив, абее..да грее като слънце . Да може да ме развесели винаги, когато имам нужда, да се справя сам с проблемите си, а не да разчита на мама и тате...да може да ме накара да се чувствам сигурна в неговите ръце, да не е ревнив (само лекиичко) и каакво ли още не..
    А за външния вид...държа да е поне 1.80, а ако е 1.85..перфектен , харесвам ги с малко по-дълга коса, да има с какво да си играя, слаб, но в същото време силен (да може да ме вдигне без проблем ), не някав 50 кг дет ще се счупи, да има красиви силни ръце, но не прекалено де. Красиви зъбии, чаровна усмивка, пленяващи, дълбоки очи. Много важно да НЕ ходи с анцузи.
    Абе много мога да пиша тука...
    +1

kakto si4ki znaqt van6niq vid e adski vajen.No ne e samo tva Edno mom4e ako se nadyva i se pravi na mnogo velik i nz si kvo nqma da yspee pred pove4eto momi4eta ! Trq da imat podxod ;]
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

Мм външния вид не е всичко, но винаги съм си падала по високи момчета с тъмни коси
    Предпочитам да се влюбя в него самия, а не в дрешките му (въпреки, че добре облечените момчета привличат погледа повече от онези в анцузи )
    Падам си по луди глави.. Много див искам да е.. Абе честно сега не искам някаква лигава любов (вече не), но въпреки всичко рискът в една връзка е много хубаво нещо.
    Искам да решава какво иска на момента, а не да го мисли с дни.. Да не му пука от околните.. Да обича дискотеки, купони .. и няма да казвам другите неща
    Прекалих, май..

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Не знам ама мн харесвам момчета с дръпнати очи, не китайци или японци, ами нормални момчета.
    Че те японците и китайците ненормални ли са?

По темата:Аз съм много питренциозна!Но най-важното нещо е да не слуша чалга!Може да е супер красавец и да слуша чалга?Аааа отпиши го!
    Много държа да не хърка!Много е важно,голям нервак съм...бившият ми хъркаше и аз като се събуждах...бях измислила поне сто начина как да го убия,за да спре да издава противни звуци.
    Тъй продължавам с изискванията си, ДА ИМА СОБСТВЕНО МНЕНИЕ,а не да казва " ми както искаш ти" ...това е глупаво да живее по течението на реката.
    Следващото нещо, което държа да обича КОТКИ или поне животни.В къщи имам доста котки и няма да спра да имам животинки.Значи или той или котката?!
    Има и други неща но това са най-фрапиращите за мен.Разбира се не на последно място са навиците за хигиена и начина на обличане.А не от типа риза, полудънки полуофициални панталони и маратонки..така ще се гръмна някъде...или ще го заеба някъде по пътя...може би втория вариант.

Айде стига толкова.....
    "ше ми паднеш ли, няма да ти кажа спри..."

За външния вид нямам някакви определени изисквания искам да има пленителна усмивка..и само като ме погледне и ми се усмихне да се разтапям . искам да бъде висок строен.... също искам да ме кара да се смея .. да бъде умен и независим ..да знае как да подходи във определен момент .. да има собствено мнение но пък да не е такъв който никога да не се съгласява с мен .. да бъде до мен в най-тежките ми моменти
    и разбира се най - важното.. да ме обича
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Външност .. да има пухкаво тяло (не да е дебел, а леко закръглен), да има бузиии < 3 да е чаровен ..

Да има чувство за хумор, да не е простак .. да е много романтичен, да е различен от останалите ..
    Същото .... Малее колко точно go описа ... :*
    If I played you like a toy?

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Така....от прочетеното до тук мога да констатирам ,че момичетата не са много претенциозни към външния вид,но зависи и от самото момиче...

Охх ами искам да гледа анимета, да слуша Bullet for my valentine, да е с черна коса а много не ми пука за очите.Също много ме интересува какъв глас има- да е мутирал охх мале... Да има някакъв чар но никой да не го забеязва да не е някав нафукан спортист и да се прави на голямата работа. Да е маалко извратен (перверзен) иначе не го харесвам

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Ами аз трудно си харесвам момче.Смисълл не харесвам някви такива фешънчетъЪъъ противни са ми Харесвам най-обинкновени момчета.Не искам да е някоя точилка, но не и да е някоя тухла А4 По-висок от мен и така...Нямам претенции за очи и такива простотии.А относно характер ами предпочитам да е забавен ии да си пасваме в крайна сметка това е най-важното а не от кой магазин са му гащите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си