- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момичетата
еми многу яснуПървоначално написано от haritov
Гошииии
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
моите са кафяви...Първоначално написано от shmim4ety
![]()
![]()
![]()
![]()
REGGAE BOOM <3
И аз не бих могла да го напиша по-добре xDПървоначално написано от tanchu
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
аз предпочитам лилав пуловер със сиви ромбовеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..
пАсВаМЕ сИ вААААА яКа Л1 с1 В3Първоначално написано от SunnyTime
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от asp1r1n94
не констатирай, моля те.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
що не ни са получи ма ):Първоначално написано от buuu
задник съм.
Ммм ..
От външността ще започна ..
Тъмна коса .. средно къса.. мм .. светли очи ..
Тяло .. около 1 и 70 ..
Душа -.- ..
Мм .. да бъде мил .. загрижен и ЛУД![]()
![]()
Вие си описвате идеалите, а в същото време описвате и много различни момчета които сте харесвали.. Как става? Знаете ли значението на думата идеал ??![]()
тъмна коса може да е със сини очи да има тръпчинкида не се облича като клошар да е много чаровен усмихнат и да ме разбира да е висок около 1 . 75 да има плочки на корема стегнато тяло и да тренира ... майко момчето мечтаааааааааа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мога да кажа,че идеалният характер за момче вече съм го открила в един приятел-мил,пораснал за възрастта си,кавалер голям и с богата обща култура..
за външен вид просто да е чаровен-да грабва от 1в поглед-самото излъчване на човека е важно,особено усмивката![]()
Преди 2-3 кодини идеалът ми беше такъвПървоначално написано от rima
. Колкото и странно да ви звучи имам големи претенции относно музиката. Защото постоянно говоря по тази тема и искам да е компетентен. И като си имаме наша песен, да ѝ се кефим и двамата
. Момчето ми мечта трябва определено да е доста хеви настроено. Не ме истересува цвят за коса или очи, но очите да са изрезителни, а косата да има какво да се скубе, или колкото повече, толкова по-добре
Да се носи главно е в черно, или нещо подобно. Много се кяфя и на гривни с шипове, нз защо
Да е музикален - ако не може да пее, да свири на нещо. Да разбира от музика, да разбира и мен и с него да се чувставам добре и на мястото си с него.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Както някой беше казал да е пухкав, ама не дебел. Може да е малко по мускулест, абе да има какво да гушнеш. Цветът на очите и косата няма значение, но много харесвам сини очи и малко по дълги коси..
харесвам и такива..леко смъкнати момчета
иначе трябва да се чувствам сигурна и защитена с него абе да си има някакво излъчване, да е чаровен..
Да да да да ... Мил, добър, дружелюбен, няма значение как изглежда...... ДА ДА ДА ДА ДА СИГУРНО !!!! И като видите гологлавия дебел чичка със златния ланец и мерцедеса за 150к ви се подмокря "шушката" и забравяте за всякаквите "свестни" момчета ... От мненията до мога да си заложа лявото мъдо, че 99% от тях са ЛЪЖА !!!! Дори в интернет под някакъв си ник да не смееш да напишеш какво наистина мисли... Колко жалко изглежда отстрани идея си нямате![]()
De-Phazz - Anchorless
Признавам- гледам външността. Това не значи, че съм повърхностна кифла.
Искам да е "различен". Да има нещо, с което да ме подлудява винаги и да не се съгласява непрекъснато с мен![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Мачок, нека съм модератор, моля те, моля те! Само за 1 ден, ако щеш ме направи модератор, аз ще разкатая тяхната мама! ;д *моли се*
ами искам само да не е някакв тъп мазен фешан...
искам да носи лилаво![]()
щоту си простак за т'ва ..Първоначално написано от kidwestern
![]()
![]()
п.с. не се обиждай ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хм...на външност трябва да ми е поне симпатичен,не държа на това да е задължително красавец,висок,да не е кльощав...стегнат и да не се облича твърде изсухлено...
Да не пуши, да не пие-всмисъл да не се напива.Да не е ревнив или някакъв сърдитко Петко.Бих се радвала ако енергичен човек, с чувство за хумор и пълен с идеи...и разбира се внимателен и мил...
Абе нямам шанс![]()
Относно външния вид нямам особени претенции... може би да е със сини очи... А по характер - искам да си пада малко откачалка, да е непредсказуем(да ме учудва с всяко свое действие), да отстоява мнението си ( за да има с кой да споря), с чувство за хумор, може и леко заядливако пък и слуша Еминем - значи той е Човеко !
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Да ме разбира(наистина,не само да се прави,че ме изслушва) и да го показва..Иии за външен вид голяма слабост през последните няколко години са ми русата коса и сините очиНо ако просто ме разбира,както казах по-горе,външният вид не е от кой знае какво значение..Не казвам да е някакъв грозник,но и да е по-кротичък и обикновен бих се примирила..Ама има време,още не съм за женене
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Еми не гледам богатството. . искам да ме обича .. да ми има доверие както и аз на него . . Да ме разбира и изслушва да е малко див ..имам предвид да се връзва на акъла ми.. щото обичам щурите неща.. с него да правя неща които не бих посмяла с друг .. Не говоря за секса!![]()
за външния вид .. обичам да се грижи за себе си .. но по скоро да е ужасно мил и да знае какво искам на момента . .![]()
ии мисля че точно такъв сладур си имам ..![]()
(l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)
Много харесвам мъже с черна коса, светли очи - много светли и с остри черти.
Мъжът ми е рус, със зелени очи и чертите му са... да речем, че напоследък са по-скоро кръглиНо си го харесвам. Идеален е.
Когато се влюбиш, обектът на чувствата ти изведнъж става идеален![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
gabi milo moe brv tuk si pisala po malko ot kolkoto govori6 obiknovenno v daskaloПървоначално написано от gabi_94
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
Футболистумен,чаровен,симпатичен,с чувство за хумор,грижовен
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.