.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 170
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    такива като мен кви
    еми многу ясну Гошииии
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от shmim4ety
    Аз искам да е умен, мил, грижовен и някой напълно различен от мен. Искам да нямаме нищо общо. Да харесваме различни неща и пак да се обичаме и разбираме. Това ще ме увери че той е за мен. А и да е с кафеви очи. Направо се загубвам в тях... :P
    моите са кафяви...
    REGGAE BOOM <3

Цитирай Първоначално написано от tanchu
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Ами да започна с вътрешната красота. Искам да е независим, забавен, но и сериозен когато трябва, мил и нежен към мен, приказлив, закачлив, абее..да грее като слънце . Да може да ме развесели винаги, когато имам нужда, да се справя сам с проблемите си, а не да разчита на мама и тате...да може да ме накара да се чувствам сигурна в неговите ръце, да не е ревнив (само лекиичко) и каакво ли още не..
    А за външния вид...държа да е поне 1.80, а ако е 1.85..перфектен , харесвам ги с малко по-дълга коса, да има с какво да си играя, слаб, но в същото време силен (да може да ме вдигне без проблем ), не някав 50 кг дет ще се счупи, да има красиви силни ръце, но не прекалено де. Красиви зъбии, чаровна усмивка, пленяващи, дълбоки очи. Много важно да НЕ ходи с анцузи.
    Абе много мога да пиша тука...
    +1
    И аз не бих могла да го напиша по-добре xD
    "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Със сив пуловер на лилави ромбове.
    От известно време съм решила, че когато видя момче с подобен пуловер - значи той ще е Бъдещият! [-o<
    и в това съм напълно сериозна!
    аз предпочитам лилав пуловер със сиви ромбове
    Don't stop..make it pop..DJ..blow my speakers up..tonight..Imma fight..til we see the sunlight..tick tock on the click..but the party don't stop..

Цитирай Първоначално написано от SunnyTime
    Ами аз трудно си харесвам момче.Смисълл не харесвам някви такива фешънчетъЪъъ противни са ми Харесвам най-обинкновени момчета.Не искам да е някоя точилка, но не и да е някоя тухла А4 По-висок от мен и така...Нямам претенции за очи и такива простотии.А относно характер ами предпочитам да е забавен ии да си пасваме в крайна сметка това е най-важното а не от кой магазин са му гащите
    пАсВаМЕ сИ вААААА яКа Л1 с1 В3
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Така....от прочетеното до тук мога да констатирам ,че момичетата не са много претенциозни към външния вид,но зависи и от самото момиче...

не констатирай, моля те.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от buuu
    Цитирай Първоначално написано от silviau66
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Външност .. да има пухкаво тяло (не да е дебел, а леко закръглен), да има бузиии < 3 да е чаровен ..

Да има чувство за хумор, да не е простак .. да е много романтичен, да е различен от останалите ..
    Същото .... Малее колко точно go описа ... :*
    що не ни са получи ма ):
    задник съм.

Ммм ..
    От външността ще започна ..
    Тъмна коса .. средно къса .. мм .. светли очи ..
    Тяло .. около 1 и 70 ..
    Душа -.- ..
    Мм .. да бъде мил .. загрижен и ЛУД

Вие си описвате идеалите, а в същото време описвате и много различни момчета които сте харесвали.. Как става? Знаете ли значението на думата идеал ??

тъмна коса може да е със сини очи да има тръпчинки да не се облича като клошар да е много чаровен усмихнат и да ме разбира да е висок около 1 . 75 да има плочки на корема стегнато тяло и да тренира ... майко момчето мечтаааааааааа

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мога да кажа,че идеалният характер за момче вече съм го открила в един приятел-мил,пораснал за възрастта си,кавалер голям и с богата обща култура..
    за външен вид просто да е чаровен-да грабва от 1в поглед-самото излъчване на човека е важно,особено усмивката

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от rima
    Охх ами искам да гледа анимета, да слуша Bullet for my valentine, да е с черна коса а много не ми пука за очите.Също много ме интересува какъв глас има- да е мутирал охх мале... Да има някакъв чар но никой да не го забеязва да не е някав нафукан спортист и да се прави на голямата работа. Да е маалко извратен (перверзен) иначе не го харесвам
    Преди 2-3 кодини идеалът ми беше такъв . Колкото и странно да ви звучи имам големи претенции относно музиката. Защото постоянно говоря по тази тема и искам да е компетентен. И като си имаме наша песен, да ѝ се кефим и двамата . Момчето ми мечта трябва определено да е доста хеви настроено. Не ме истересува цвят за коса или очи, но очите да са изрезителни, а косата да има какво да се скубе, или колкото повече, толкова по-добре Да се носи главно е в черно, или нещо подобно. Много се кяфя и на гривни с шипове, нз защо Да е музикален - ако не може да пее, да свири на нещо. Да разбира от музика, да разбира и мен и с него да се чувставам добре и на мястото си с него.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Както някой беше казал да е пухкав, ама не дебел. Може да е малко по мускулест, абе да има какво да гушнеш. Цветът на очите и косата няма значение, но много харесвам сини очи и малко по дълги коси..
    харесвам и такива..леко смъкнати момчета
    иначе трябва да се чувствам сигурна и защитена с него абе да си има някакво излъчване, да е чаровен..

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Да да да да ... Мил, добър, дружелюбен, няма значение как изглежда...... ДА ДА ДА ДА ДА СИГУРНО !!!! И като видите гологлавия дебел чичка със златния ланец и мерцедеса за 150к ви се подмокря "шушката" и забравяте за всякаквите "свестни" момчета ... От мненията до мога да си заложа лявото мъдо, че 99% от тях са ЛЪЖА !!!! Дори в интернет под някакъв си ник да не смееш да напишеш какво наистина мисли... Колко жалко изглежда отстрани идея си нямате
    De-Phazz - Anchorless

Признавам- гледам външността. Това не значи, че съм повърхностна кифла.
    Искам да е "различен". Да има нещо, с което да ме подлудява винаги и да не се съгласява непрекъснато с мен
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мачок, нека съм модератор, моля те, моля те! Само за 1 ден, ако щеш ме направи модератор, аз ще разкатая тяхната мама! ;д *моли се*

ами искам само да не е някакв тъп мазен фешан...
    искам да носи лилаво

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    що не ни са получи ма ):
    щоту си простак за т'ва ..

п.с. не се обиждай ..

Хм...на външност трябва да ми е поне симпатичен,не държа на това да е задължително красавец,висок,да не е кльощав...стегнат и да не се облича твърде изсухлено...
    Да не пуши, да не пие-всмисъл да не се напива.Да не е ревнив или някакъв сърдитко Петко.Бих се радвала ако енергичен човек, с чувство за хумор и пълен с идеи...и разбира се внимателен и мил...
    Абе нямам шанс

Относно външния вид нямам особени претенции... може би да е със сини очи... А по характер - искам да си пада малко откачалка, да е непредсказуем(да ме учудва с всяко свое действие), да отстоява мнението си ( за да има с кой да споря), с чувство за хумор, може и леко заядлив ако пък и слуша Еминем - значи той е Човеко !
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Град
    million miles away (:
    Да ме разбира(наистина,не само да се прави,че ме изслушва) и да го показва..Иии за външен вид голяма слабост през последните няколко години са ми русата коса и сините очи Но ако просто ме разбира,както казах по-горе,външният вид не е от кой знае какво значение..Не казвам да е някакъв грозник,но и да е по-кротичък и обикновен бих се примирила..Ама има време,още не съм за женене
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Еми не гледам богатството. . искам да ме обича .. да ми има доверие както и аз на него . . Да ме разбира и изслушва да е малко див ..имам предвид да се връзва на акъла ми.. щото обичам щурите неща.. с него да правя неща които не бих посмяла с друг .. Не говоря за секса!
    за външния вид .. обичам да се грижи за себе си .. но по скоро да е ужасно мил и да знае какво искам на момента . .

ии мисля че точно такъв сладур си имам ..
    (l) . . eVen if the Sky is Falling Down . . (l)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Много харесвам мъже с черна коса, светли очи - много светли и с остри черти.
    Мъжът ми е рус, със зелени очи и чертите му са... да речем, че напоследък са по-скоро кръгли Но си го харесвам. Идеален е.

Когато се влюбиш, обектът на чувствата ти изведнъж става идеален
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Ами, не че си го представям ама се надявам да е умен, забавен, нежен, мил, отговорен, възпитан. Относно външния вид нямам чак критерии, или ми харесва или не. Не държа да е красавец, но пък и не става да не ми хар изобщо. Ако трябва да съм по-точна - харесвам високи, стройни момчета с чаровна усмивка А ако случайно са им леко дръпнати очитее Не знам ама мн харесвам момчета с дръпнати очи, не китайци или японци, ами нормални момчета просто с дръпнати очи...не знам ама мн ги харесвам Ако очите пък са им сини и са с черна коса...добре де взех да прекалявам с изискванията. Най-важното е да ми харесва по характер и на външен вид, да ме разбира, подкрепя и обича.
    gabi milo moe brv tuk si pisala po malko ot kolkoto govori6 obiknovenno v daskalo
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Футболист умен,чаровен,симпатичен,с чувство за хумор,грижовен

ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си