.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 170
    някой с който имам общи теми за разговор.. не е нужно да е красив по нечии критерии.. стига ми на мен да ми хареса- да се поддържа външно е съвсем достатъчно.. не ми трябва някой който слага грим повече от мен трябва да показва че той е мъжа във връзката,а не да ми се връзва на всички прищявки .. най-важен е характера.. : )
    — Аз соча истините на утрешния ден.— А пък аз предпочитам заблудите на днешния — отвърна тя.

Повече от фен Аватара на Azgalor
    На днешно време повечето момичета/жени 1во питат каква кола караш,след това имаш ли собствено жилище и най-накрая като разберат всичко това ти казват дали ще стане нещо по сериозно

Добър,мил,умен,възпитан

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от nestea95
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Да има паричкиии,много коли,къща с басейнЧи,всеки ден да ми купува дрешки и обувкииии от най-кифленскитее..и пари за силикон навсякъде да ми даде (Може и над 30 годишен,ама да е хубав)
    Надявам се да се шегуваш!
    Много ясно,че се шегувам...

Чувство за хумор имате ли, нямате ли ??

Град
    the desert
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Така....от прочетеното до тук мога да констатирам ,че момичетата не са много претенциозни към външния вид,но зависи и от самото момиче...
    Охооо ,и доста претенциозни има ,пък и то с какви претенции само.Тук си попаднал просто на такива. :] .
    What hurts the most-was being so close.And having so much to say and watching you walk away.And never knowing what could have been.And not seeing that loving you is what I was trying to do.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Абе те всички казват ,4е не търсят красавци...ама то какво се оказва

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Абе те всички казват ,4е не търсят красавци...ама то какво се оказва
    Красивият за един, може да е най-големият грозник за друг. На мен постоянно ми се случва. Не че такива крайности, но всеки с вкуса си.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Azgalor
    На днешно време повечето момичета/жени 1во питат каква кола караш,след това имаш ли собствено жилище и най-накрая като разберат всичко това ти казват дали ще стане нещо по сериозно
    Говориш на изуст. Това че за някой е така, не означава че за всички...
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Е аз познавам и свестни момичета,но не са много.

Град
    София
    Има свестни момичета ,но вече са на изчезване (дано поне аз съм едно от свестните) Същото мога да кажа и за момчетата , поне базирайки се на основни техни интереси и теми на обсъждане от рода на "Е*ааасии мацката таковах вчера (2 пъти ) ",
    "Ее ,брат ,кой level вдигна на не-знам-си коя игра " и "Ш'са напиЙм ли довечера кат' смокове Уе ,копеУета "....
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Силен(не мусклулест,а да излъчва сигурност и сила) и с отношение...и да ме обича,познавайки недостатъците ми....това е ...хах

Цитирай Първоначално написано от haritov
    такива като мен кви
    Точно такъв си представям следващия ми

Град
    Пещера
    МОМчето трябва да е добро,мило и честно. То трябва да ме харесва..Момчето трябва да спазва хигиена и да се поддържа в добра здравословна форма.
    Живота си следвах,мечтаех,кроях....

С хубаво чувство за хумор и приятен външен вид.Не е задължително да е първи красавец.Но пък миризлив и с мазна коса..не благодаря.
    Трябва да ме уважава и да бъде мил с мен.Другите неща вече идват с времето.А иначе за тялото ..мразя изразените мусколи.Обичам типа момчета,които имат развити мускули,но пък са не пълни и закръглени..ами нещо средно..не мога да го обясня.. Абе трябва да има нещо за гушкане..

Град
    София
    Такамм ,ето ги и моите "скромни изисквания" :
    1.Външен вид -не ми е нужен Орландо Блуум , достатъчен ми е в "Карибски пирати" , нито Рони Колман -младежки вариант. Стига ми приятно -изглеждащ младеж с нормална физика. (Това ще рече -да може да ме вдигне без да се прекърши на две или масата му да представлява
    теглото ми на N-та степен )
    2. Психическо състояние - не е задължително да е непоправим романтик или най-гордия мачо ,просто да му пука за мен ...и да го показва.
    Наистина ли такива животни останаха ?
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY
    1.Външен вид -не ми е нужен Орландо Блуум , достатъчен ми е в "Карибски пирати" , нито Рони Колман -младежки вариант. Стига ми приятно -изглеждащ младеж с нормална физика. (Това ще рече -да може да ме вдигне без да се прекърши на две или масата му да представлява
    2. Психическо състояние - не е задължително да е непоправим романтик или най-гордия мачо ,просто да му пука за мен ...и да го показва.

трудно ше се намери такъв дет кат опита да те дигне да не се прекърши.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    София
    [quote="kidwestern"]
    Цитирай Първоначално написано от ManiaSpiritY

трудно ше се намери такъв дет кат опита да те дигне да не се прекърши.

И това велико заключение от какво точно го направи ?
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

ами аз лично си предстаявм прерфектното момче чее е висок,слаб,красив (въпреки че това е доста относително всеки си има различен вкус) хубава коса-поддържана, но външния вид не е най важен,трябва да е добродушен,мил,забавен,при азлив,общителен,търпелив и да не е особено нахален ако изобщооо има такива момчетааа... да пишат )

Град
    Пловдив
    Аз за външност нямам критерии по принцип, но темата е за перфектното момче, затова ще си кажа. Вкусът ми се мени доста често, но засега моят идеал е такъв: височък - около 1.80 м, с нормално телосложение, с дълга черна коса и нещо, което по никакъв начин не мога да обясня - чар! И може да се каже, че познавам точно такова момче, благодарение на което този образ се превърна в мой идеал. А за характер - би било добре да е поне малко инат, да обича да спори, като това предполага да е интелигентен, освен това да е съобразителен, романтичен, да се отнася с уважение към всички хора, чувството за хумор не е задължително, но положителната нагласа за света - да, И същевременно да е донякъде (може и много) срамежлив и затворен, да ме привлича със своята тайнственост.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Характер - да има самочувствие , но не прекалено , да притежава чувство за хумор и да не е срамежлив .
    Външен вид - да не е по-нисък от 1.75 , да е с тъмна коса и с нормално телослужение .
    Memento mei, memini tui!

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Хмм ами трябва да е забавен да се растапям като съм с него, да не е срамежлив, да НЕ Е наркоман, това е много важно !!! Да мисли за мен не като за играчка, а като за човек, да ме защитава и да ме обича .
    Колкото до външния вид не е особенно важен, е все пак да не е грозен пъпчасал тип. Както и да не е селянин и да НЕ ми говори на МА.
    Иначе да не е много нацепен ама да не е и 50 кила и да не може да ме вдигна както каза едно момиче по-горе.
    Общо взето това е ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от s3nsual
    Характер - да има самочувствие , но не прекалено , да притежава чувство за хумор и да не е срамежлив .
    Външен вид - да не е по-нисък от 1.75 , да е с тъмна коса и с нормално телослужение .
    и ако е по-нисък к'во ще стане?! дева и претенциите
    п.т.: няма значение какъв е. когато срещна идеалния за мен човек - тогава, че ще разбера кой е! то просто се усеща.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

[quote="nezabelejimata"], да НЕ Е наркоман,
    [/quotе хахахахах кво имаш предвид с тва да не е наркоман ?! в днешно време всеки поне павка коз

Град
    Sофiiя City xD
    хм..
    леко привлекателна външност, или поне трябва да не е от тия дет не са виждали баня и огледало от както са се родили... някои постъпки също биха ме накарали да го харесам.. но какви точно е много сложен въпрос, тфа се преценява нна място..
    за да ми хареса .. трябва да е земен човек, не да е заплеснат в собствените си мечти или побъркан на тема игри (cs, wow и всички други), трябва да има собствено мнение (АДСКИ ВАЖНО!!! човек без собствено мнение за мен е просто лепка, която не е способна да оцелее сама в жестокия ни свят) , трябва да има самочувствие, но да не се мисли нито за бог, нито за център на света, мн мразя такива... трябва да уважава поне малко чуждото мнение , да не е като кон с капаци- аз знам едно и не ме ебете вие тфа е!.. за да се задържа при него... трябва да ме обича/харесва (зависи от колко време ходим, и до къде е стигнала връзката ни) да ме цени поне малко, а не да ме има за даденост.. в крайна сметка всеки момент мога да си тръгна, и той кфо духа... трябва да ми доверява (също супер важно, без доверие връзката е нищо) ии да не контролира всяка моя стъпка, в крайна сметка не ме притежава... и трябва да ме разбира и да ме подкрепя поне мъъничко...

май сичко казах..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Нямам претенции относно външен вид, но харесвам поддържани момчета. Не би било лошо, ако дава вид на "изтърсак". В смисъл такъв, харесвам момчета с широки тениски и рошава коса. Имам слабост към високи и широкоплещести индивиди, но не от "бАтКиТи".
    По отношение на характера- тук изискванията ми са доста по-високи. Мразя въздухари и самовлюбени пикльовци, определено не ми трябват плейбои и сексманияци. Нямам нужда от някой, който ми натрапва интересите и разбиранията си. Държа човекът да е интелигентен, с откачен и утвърден поглед над живота. Обожавам да споря, за мен спорът е дискусия, която развива всякакви възможности - от речниковия запас и начина на изразяване, до сдържането и показването на определени емоции - така че човек, който умее да спори (интелигентно, разбира се) . Ценя чувството за хумор, може би това е задължителна черта. Не искам да ме обожествяват, но взаимното уважение и "малките жестове" са хубави неща.

Май прекалих.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си