- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към Момичетата
богатПървоначално написано от GasneshtOgan
уби и малкото останала романтика в сърцето ми
![]()
м/у др имам порше![]()
руса коса, сини очи, да е симпатяга не някой олигофрен .. да е мил с мен, да ми угажда,и не на последно място да ме обича мнооооооого ама мноооооооого :P и това е общо взето![]()
Перфектния за мен би бил с руса коса, сини очета, няква гъзарска прическа, размъкнати дрехи.. Типичното лошо момче за всички, забавен, интелигентен, възпитан, груб, но адски мил със мен, да ме обича ии връзката ни да е най-важна за него..
![]()
Погледнато реално обаче ми стига прилично изглеждащо момче, мило, възпитано, забавно и умно, което да ме обича ..
Идеалният за мен е задължително рус, за очите нямам претенции, умен, ама не повече от мен, да говори глупости, много глупости, да е трудно достъпен(не обичам лесните игри), да мрази лигавите неща(също като мен), да слуша метъл и да е ПИЧ !!!
физически трябва да е симпатичен, чаровен, интересен, да има свой стил на обличане, да е с леко дълга коса, зелени очи (обожавам момчета с зелени очи), ако носи и очила ще е в негов плюс, да не е много висок, не искам да е някой културист, стига ми да е в добра форма (визирам слабичък, но не и с някви мускили).
душевно : да е забавен, да ме кара да се смея, (да има чувство за хумор) , да е интересен, да е сериозен когато се налага, но пък и да е шматка, да обича адреналина и мисля ,че горе-долу е това.а и както и да имаме много сходни черти в характера
и в никакъв случай не трябва да слуша чалга. Може метъл, ска , пънк ... това онова но не и чалга
![]()
Мился че след дългото описание все пак има такъв мъж и май съм го намерила![]()
![]()
![]()
![]()
Ами значи ще започна от тялото.![]()
Кестенява коса, не много късо подстриган. Сини очи и гладко лице / да няма пъпки/ Да има мускули, но да не е като БАТИСТА --
![]()
Перфектните зъби, но да са бели ..Да има хубави крака, но да не се обезкосмява / за краката говоря /
![]()
Да и висок към 1.70.
Значи до характера -
1.Мил
2.Нежен
3.Да не се отнася с мен като с бебе..![]()
4.Да ме защитава;
5.Да умее да признама, че греши
6.Да няма самочувствие
7.Да ми казва, че ме обича
8.Винаги да мисли за мен
За съжаление няма такъв![]()
![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
уу това не е хуваво , ако няма самочувствие ще е някой сдухарПървоначално написано от viqnkababyy
хубаво е да се харесва, но не и да е самовлюбен
![]()
Женска му работа ... тука всичките харесвете добри умни и възпитани момчета ... а като излезете навън с приятелки почвате: ама гледай го тоя ама вижте оня незнам си какво ... нали харесвате обикновени ,добри,мили,добре облечени момчета ... а като сте с компания веднага му намирата кусур и му се подигравате или го отхвърляте все едно не е човек ...
Поредното доказателство, че не знаете какво искате. Хем възпитан, хем груб!Първоначално написано от Linns
WTF?!?!?!?! Все едно да е негър и китаец едновременно!
![]()
хайде бе щом не ми харесва от пръв поглед разбира се , че ще ми намеря косури. Всеки си има такива. Щом не ми харесва много ясно, че ще го нахраня, още повече като има и др мацки с мен да коментирамеПървоначално написано от 300
![]()
На мен ми е най-кеф когато да речем от компания 5-6 момичета ме хареса някоеВсичките ми се радват
А ако почнем да се сваляме пред компанийте си ,се чуквствам като бог
![]()
Като чета коментарите всички сме за русокосите със сини очи![]()
, симпатичен, мил..
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Не е вярно ! хД
Аз съм по зеленооките < 3 . . да има дълга косаа..ее не прекалено дълга,де. . ама не някфо зубарчедопада ми стила 'хаус' аww мн ме кефятт
. . като характерр.. тряя да е пълен,издухан изрод като мен
демек да е забавен,да се хили по улицата безз да му пука. . НО И МИЛ !! не някъв дет само псува или нещо подобно
![]()
![]()
ВСЕ ЕДНО ОПИСВАШ ГАДЖЕТО МИПървоначално написано от aniie
![]()
![]()
![]()
падам си по високии момчета, но не някакви супер дълги.. за коса-мии може би 1-2 номер или леко по-дългичка, да е с хубаво тяло-не някакъв херкулес, ами просто да е поддържан ии много харесвам момчетаа с плътнии и големи устни. За характер-да не е някакъв надут, да не е срамежлив(да му вадяя думите с ченгел от устата), да не лъже.., да е мил с мен.. ии мисляя, че е това
Аз харесвам момчета ,на които им пука за момичето до тях да са красиви ,да имат чувство за хумор и да могат да ми търпят лиготийте, които понякога ме прихващат.Моят е пълна надувка ,но когато е с мен ее най голямата невинност ,ще му пратя един смс че ми домъчня .
![]()
рамо до рамо със себе си...
ех.. амии да е добричък (поне с мен) .. да не го интересува само как изглеждам.. Да е интелигентенн.. не че нещо,ама има някои дето са такива идиотии .. ии да е що-годе добре изглеждащ
![]()
![]()
някъф извратен и перверзен .. аве лошо момче хд
Живота е скапан, а после умираш !!