.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 170 от общо 170
    Цитирай Първоначално написано от GasneshtOgan
    умен красив и богат
    богат уби и малкото останала романтика в сърцето ми
    м/у др имам порше

руса коса, сини очи, да е симпатяга не някой олигофрен .. да е мил с мен, да ми угажда,и не на последно място да ме обича мнооооооого ама мноооооооого :P и това е общо взето

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от buntar90
    м/у др имам порше
    край, изядоха те с парцалките

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Перфектния за мен би бил с руса коса, сини очета, няква гъзарска прическа, размъкнати дрехи.. Типичното лошо момче за всички, забавен, интелигентен, възпитан, груб, но адски мил със мен, да ме обича ии връзката ни да е най-важна за него..

Погледнато реално обаче ми стига прилично изглеждащо момче, мило, възпитано, забавно и умно, което да ме обича ..

Идеалният за мен е задължително рус, за очите нямам претенции, умен, ама не повече от мен, да говори глупости, много глупости, да е трудно достъпен(не обичам лесните игри), да мрази лигавите неща(също като мен), да слуша метъл и да е ПИЧ !!!

Голям фен Аватара на nia711
    Град
    в последния дъх на всеки умиращ
    физически трябва да е симпатичен, чаровен, интересен, да има свой стил на обличане, да е с леко дълга коса, зелени очи (обожавам момчета с зелени очи), ако носи и очила ще е в негов плюс , да не е много висок, не искам да е някой културист, стига ми да е в добра форма (визирам слабичък, но не и с някви мускили).
    душевно : да е забавен, да ме кара да се смея, (да има чувство за хумор) , да е интересен, да е сериозен когато се налага, но пък и да е шматка, да обича адреналина и мисля ,че горе-долу е това. а и както и да имаме много сходни черти в характера и в никакъв случай не трябва да слуша чалга. Може метъл, ска , пънк ... това онова но не и чалга

Мился че след дългото описание все пак има такъв мъж и май съм го намерила

Ами значи ще започна от тялото.
    Кестенява коса, не много късо подстриган. Сини очи и гладко лице / да няма пъпки / Да има мускули, но да не е като БАТИСТА --
    Перфектните зъби, но да са бели .. Да има хубави крака, но да не се обезкосмява / за краката говоря / Да и висок към 1.70.
    Значи до характера -
    1.Мил
    2.Нежен
    3.Да не се отнася с мен като с бебе..
    4.Да ме защитава;
    5.Да умее да признама, че греши
    6.Да няма самочувствие
    7.Да ми казва, че ме обича
    8.Винаги да мисли за мен

За съжаление няма такъв
    Ne poznawam chowek ,koito me obicha

Град
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    6.Да няма самочувствие
    уу това не е хуваво , ако няма самочувствие ще е някой сдухар хубаво е да се харесва, но не и да е самовлюбен

Женска му работа ... тука всичките харесвете добри умни и възпитани момчета ... а като излезете навън с приятелки почвате: ама гледай го тоя ама вижте оня незнам си какво ... нали харесвате обикновени ,добри,мили,добре облечени момчета ... а като сте с компания веднага му намирата кусур и му се подигравате или го отхвърляте все едно не е човек ...

Цитирай Първоначално написано от Linns
    възпитан, груб, но адски мил със мен,
    Поредното доказателство, че не знаете какво искате. Хем възпитан, хем груб! WTF?!?!?!?! Все едно да е негър и китаец едновременно!

Град
    Цитирай Първоначално написано от 300
    Женска му работа ... тука всичките харесвете добри умни и възпитани момчета ... а като излезете навън с приятелки почвате: ама гледай го тоя ама вижте оня незнам си какво ... нали харесвате обикновени ,добри,мили,добре облечени момчета ... а като сте с компания веднага му намирата кусур и му се подигравате или го отхвърляте все едно не е човек ...
    хайде бе щом не ми харесва от пръв поглед разбира се , че ще ми намеря косури. Всеки си има такива. Щом не ми харесва много ясно, че ще го нахраня, още повече като има и др мацки с мен да коментираме

На мен ми е най-кеф когато да речем от компания 5-6 момичета ме хареса някое Всичките ми се радват А ако почнем да се сваляме пред компанийте си ,се чуквствам като бог

Като чета коментарите всички сме за русокосите със сини очи , симпатичен, мил..
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Повече от фен
    Не е вярно ! хД
    Аз съм по зеленооките < 3 . . да има дълга косаа..ее не прекалено дълга,де. . ама не някфо зубарче допада ми стила 'хаус' аww мн ме кефятт . . като характерр.. тряя да е пълен,издухан изрод като мен демек да е забавен,да се хили по улицата безз да му пука. . НО И МИЛ !! не някъв дет само псува или нещо подобно

Град
    Цитирай Първоначално написано от aniie
    Не е вярно ! хД
    Аз съм по зеленооките < 3 . . да има дълга косаа..ее не прекалено дълга,де. . ама не някфо зубарче допада ми стила 'хаус' аww мн ме кефятт . . като характерр.. тряя да е пълен,издухан изрод като мен демек да е забавен,да се хили по улицата безз да му пука. . НО И МИЛ !! не някъв дет само псува или нещо подобно
    ВСЕ ЕДНО ОПИСВАШ ГАДЖЕТО МИ

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    падам си по високии момчета, но не някакви супер дълги.. за коса-мии може би 1-2 номер или леко по-дългичка, да е с хубаво тяло-не някакъв херкулес, ами просто да е поддържан ии много харесвам момчетаа с плътнии и големи устни. За характер-да не е някакъв надут, да не е срамежлив(да му вадяя думите с ченгел от устата), да не лъже.., да е мил с мен.. ии мисляя, че е това

Аз харесвам момчета ,на които им пука за момичето до тях да са красиви ,да имат чувство за хумор и да могат да ми търпят лиготийте, които понякога ме прихващат. Моят е пълна надувка ,но когато е с мен ее най голямата невинност ,ще му пратя един смс че ми домъчня .
    рамо до рамо със себе си...

ех.. амии да е добричък (поне с мен ) .. да не го интересува само как изглеждам.. Да е интелигентенн.. не че нещо,ама има някои дето са такива идиотии .. ии да е що-годе добре изглеждащ

някъф извратен и перверзен .. аве лошо момче хд
    Живота е скапан, а после умираш !!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    С чувство за хумор и да си допадаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си