.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Др.Тийн ?

Супер фен Аватара на kosder

Др.Тийн ?

Има ли смисъл от него.Повечето му отговори са тъпички,та даже и с правописни грешки.В раздела създаден за него,той въобще не се появява.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Re: Др.Тийн ?

Цитирай Първоначално написано от kosder
    Има ли смисъл от него.Повечето му отговори са тъпички,та даже и с правописни грешки.В раздела създаден за него,той въобще не се появява.
    Като си толкова умен защо не измислиш по-добри отговори? Как няма да са тъпи отговорите като дечурлигата го питат: "свършиха ми на пъпа.. бременна ли съм?" и все такива малоумия... какво да отговаря? Или иначе казано на тъп въпрос как да имаш умен отговор... в повечето случай.

Относно това дали има смисъл от него - да... доста тинейджъри му се доверяват ... Също както и доктора е помогнал на доста хора...

Не съм стигал до неговите съвети, но имам познати които са стигали и им е давал адекватен отговор...

Супер фен Аватара на kosder

Re: Др.Тийн ?

Цитирай Първоначално написано от DevilInDisguise
    Цитирай Първоначално написано от kosder
    Като си толкова умен защо не измислиш по-добри отговори? Как няма да са тъпи отговорите като дечурлигата го питат: "свършиха ми на пъпа.. бременна ли съм?" и все такива малоумия... какво да отговаря? Или иначе казано на тъп въпрос как да имаш умен отговор... в повечето случай.

Относно това дали има смисъл от него - да... доста тинейджъри му се доверяват ... Също както и доктора е помогнал на доста хора...

Не съм стигал до неговите съвети, но имам познати които са стигали и им е давал адекватен отговор...
    90% от отговорите са му "еми отиди на лекар.."
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Предвиждаме по-голямата част от Др.Тийн да мине през форума, а в близко бъдеще койо има желание ще може да се обажда на доктора по телефона или да му праща СМС-и за да получи отговора си. Така нещата ще станат доста по-добри.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Предвиждаме по-голямата част от Др.Тийн да мине през форума, а в близко бъдеще койо има желание ще може да се обажда на доктора по телефона или да му праща СМС-и за да получи отговора си. Така нещата ще станат доста по-добри.
    Да,наистина може така да бъде по-добре
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Няма смисъл от отговорите му. Питах го какво да си взема против пъпки. Отговор: Козметика против пъпки.... Как да се справя с главоболието? отговор: Върви на лекар...

Цитирай Първоначално написано от alex
    По добри за някои с 2.40 за СМС и по-лоши за някои!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си