- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на наще ,че пуша ?
Аз съм 8клас.. пуша от 6-ти... баща ми г/д ме знай .. и не е против.. но майка ми ме е хващала.А пък аз всеки път отричам и ми писна да се крия.
![]()
Когато мама ме хванами каза : Няма да те казвам на баща ти :P
но след време татии ме накара да запаля цигара пред него .. и аз естествено се правих че не мога..кашлях т'фа онова .. знаете как е![]()
Не ,че не ме знаят ами просто се правят на ударени ,, и искам да им кажа ,защото ми писна![]()
Обаче има и друг проблемуча в такова дскл .. че тренирам всеки ден балет... и цигарите не ми се отразяват добре,когато съм на тренировки ..
и се чудя .. дали да ги откажа, или а им кажа
:P
помогнете
![]()
Според мен ги откажи по-скоро .. Или ако не искаш пък поне пуши по 1, 2 цигари на ден .. Пък за родителите според мен не им казвай даже да знаят може по нататък да ти създадат Проблеми![]()
![]()
Да така е ... пък и аз не пуша мн .. с най-добрата ми приятелка правим партияПървоначално написано от Bellezza
купуваме 1 кутия и цяла седмица сме с нея ..
![]()
![]()
аз пуша от миналата година (8 клас) почнах от 1-2 цигари на ден и стигнах до почти цяла кутия... предимно пуша в къщи, и не са ме хванали... само дето един ден ме видяха доло с една кутия виктори![]()
викам не са мой, дадаха ми да ги паза. майка ми почна са смей
и постоянно ме пита искаш ли една цигара от мойте аз не
... сигурно знаят че пуша, но няма да им казвам... някой ден нарочно ще запаля пред тях да ма видат хубаво
.
Изчакай още 1 2 години и тогава им кажи![]()
Аз им казах на третата седмица, откакто почнах и ме караха да ги спирам, поне 3 месеца у сега съжалявам, че не ги послушах..
а по темата, не знам просто ей така им кажи, няма да те набият или ударят спокойно.
Аз им казах като се събрахме една вечер и нали, им казах и те доста странно реагираха даже им показах цигарите, но не запалих. И ме питаха, как почна, защо почна, кой те накара.. и сега пред тях пушаАйде успех и не се притеснявай толкова...
![]()
ми те не ,че ще ме бият или нещо подобно ... просто исках ,когато им го кажа да не се почувстват зле![]()
![]()
но все пак благодаря за всичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами, ако не ти харесва кой знае колко и можеш и без цигари - спри ги. Иначе щом родителите ти са почти сигурни, че пушиш- кажи им, ще им хареса факта, че си честна с тях.
Е?Каза ли им?
Ако не си,според мен трябва да им кажеш,и без това вече явно знаят.И знам че ще прозвуча като баба ти,обаче все пак спри ги-и ти казваш,че ти пречат при тренировките,а и след време ще съжаляваш,че не си ги спряла...
И аз така исках да кажа на майка ми. Тя подозираше, не беше против, обаче с бащата много зор. Казвал ми е: "Ако те хвана, че пушиш, ще ти дам да изядеш една кутия."При което естествено аз се заливам от смях..
Един ден си бях оставила компа отворен на снимките, те са ги разгледали и са ме видяли на няколко с цигари. Споменаха го 2-3 пъти и сега нямам проблеми.
![]()
Откажи гиИ без това вече не е модерно да се пуши
А и си съсипваш здравето още от 6 клас
![]()
Трагедията е пълна...
Може да не е затова...Първоначално написано от Korrnyy
Ами отиди при нея и и кажи.Мнооооого по-лошо е ако разбере от друг (е тя твойта май вече знае де..) Защото моята майка разбра от др. хора и повече я ядоса това,че не съм и казала,не толкова,че пуша...
ами лесно - отиваш и казваш:
- Тате, отказах цигарите!
- Ама ти пушеше ли? И кога ги отказа?
- Утре и вдругиден правя 2 дена![]()
кажи на вашите щото после ще ти мрънкат, че си ги лъгала и т.н. а иначе щом тренираш няя място за цигари.. ама ти си решаваш![]()
Нз ако са разбрани и народни хора може да го приемат добре и нормално,ама ако са строги нз може и да ти кажат да ги спреш или да те накажат без пари
Охх.. боже.Щом не ти се отразяват добре,що пушиш????????
![]()
Спри ги бе момиче! Тцтцтц.. От 6-ти клас моля ти се пуши.. Оф.. леле.. Колко мъка има по тоя свят..
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ем по добре така ти да се прайш че не пушиш и те да се праят че не знаят
аз цигари не пуша ама наще кат разбраха за тревата и аз им казах че вече няма да пуша
и сега знаят че си пуша ама се праят и тай ми е перфекно ;]
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
оххх... откажи ги...
времет0 тu uztuча
вземи ги откази ;вместо да мислиш как да кажеш на вашите;че пушиш ...![]()
както казаха и преди мен, по-добре е ти да им кажеш, отколкото да разберат сами или да научат от някой друг. въпреки че според мен е по-добре да ги спреш, все пак си 8 клас и тренираш и сама си го каза-не ти се отразяват добре. пък и това твойто-1 кутия на седмица с приятелка дрън-дрън .. по-скоро е нещо от типа на "вижте ни колко сме готини, вече пушим и прочие .. ". аз като казах на родителите си лично нямах проблеми, защото знаят че щом пушат и те не се много на положение да ме поучават, пък и знам какво правя и ако поискам ще ги спра заради своето желание, а не защото някой ме кара. пък и тук явно се намесва и възрастта като фактор-аз съм 11 клас, ти си 8. аз ако бях пушила на твоите години, не знам как са щели да реагират. просто по-добре ги спри докато ти е време, да не съжаляваш в последствие.
Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.
Спрях ги,..![]()
![]()
![]()
и аз съм 8-ми клас и го имам същия проблем.. Само че на мен ми се карат
.. А до колкото разбрах на тебе няма да ти се карат, така че им кажи, пуши по по-малко и продължавай да тренираш .. Аз също тренирам и откакто почнах да пуша по по-малко не ми се отразяват толкова
![]()
Първоначално написано от GeWsTyLe
Най-правилнот решение
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.