.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз пък имам адски лошия навик да пуша преди мачове и по време на мачове , но като цяло и аз пуша малко. =]
    Щом си ги отказала- екстра. Би трябвало да се отрази добре на финансовия статус на джоба ти.

Град
    Русе
    Аз им казах още отначало,не ми е приятно да се крия.Не пуша пред тях,защото ми е неудобно,но знаят

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Аз им казах на третата седмица, откакто почнах и ме караха да ги спирам, поне 3 месеца у сега съжалявам, че не ги послушах..
    а по темата, не знам просто ей така им кажи, няма да те набият или ударят спокойно.
    Аз им казах като се събрахме една вечер и нали, им казах и те доста странно реагираха даже им показах цигарите, но не запалих. И ме питаха, как почна, защо почна, кой те накара.. и сега пред тях пуша Айде успех и не се притеснявай толкова...
    И при мене нещо такова беше Та... кажи им съвсем спокойно. Щом мислиш, че знаят едва ли ще ти направят проблем, но щом тренираш балет и мислиш, че ти пречат най-добре се постарая да ги откажеш...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Повече от фен
    Алч! . .Аз не мога да кажа,че пуша , ноо..от време на време =дд
    Баба ми разбра представете си.. и не ми се кара ,а се хили С МЕН ?!?!?!?! гледах я ето така : О.о.О .. Ноо все пак изобщо не беше "за'' ..каза ми,че ше ме каже и на нашите.. за това бях длъжна да обещая последна кутия..и казах,че е било само за снимки тя повярва..(или поне аз така си мисля >.< ) Ноо..нз
    все пак аз не искам никой от наще да знае..поне не за сега ;хх

на мене пък ми се струваш някво лапе..

SK0RP10N
    Guest
    Най-добре е да запалиш цигара пред тях и така да разберат. (съвет към пушачите, които се чудят, как да кажат на мама и тате, че пушат)
    Иначе браво, че си ги отказала.
    Ще видиш, че така е по-добре

Град
    In the middle of Nowhere
    Остави си цигарите на явно място,че да ги намерят..Аз така направих,първите няколко пъти майка ми прибираше кутийте и после спря да им обръща внимание ...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

ако можеш ги откажи,помисли си кое е по важно за теб и трябва да мислиш бързичко щото идва един момент в който е късно а не да отлагаш зааа другата седмицааа другия месец и такива :P знаеш как е
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Град
    Near To Hell
    Спри да пушиш.
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от thelideto
    Спри да пушиш.
    Пф сякаш ще те послуша...не че някой слуша като му кажеш

Град
    Near To Hell
    Цитирай Първоначално написано от Functional1Neighbour
    Цитирай Първоначално написано от thelideto
    Спри да пушиш.
    Пф сякаш ще те послуша...не че някой слуша като му кажеш
    Ако иска бе.
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Град
    Стара Загора
    пф,отиваш при тях и им казваш .. мамо , тате а-з п-у-ш-а ..
    голяма философия , няма що..

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Задимяваш помещението и излизаш.

Аз съм пушила 3-4 пъти буквално и само веднъж вкъщи.
    За жалост майка ми влязла в прекрасно ароматизираната стая,а както е асматичка всичко усеща.. сега си мисли,че съм страстна пушачка като баща ми.. ама дреме ми на онова
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Кажи им,че имаш много голям проблем с твърдите наркотици.Обясни им как се нуждаеш от подкрепа,и когато майка ти осъзнае и й стане гадно...тогава й кажи-Не бе споко,само цигари пуша!
    Това ще проработи безотказно

аз също имам такъв проблем,всеки ден се повдига въпроса дали пуша и ме насочват да не правя тази грешка, но...как да им кажа ...най-вероятно ще спра да пуша/не че към активен пушач но.../или просто ще крия от тях...за мен няма др.избор

Аз също съм се опитвала да пуша на няколко пъти, но само вкъщи. И все имаше някакви инциденти: изгарях си пръста със запалката, веднъж с целия си акъл съм си тръскала цигарата върху салфетка и за малко да подпаля блока ? Помня, че взех няколко от цигарите на мама и си ги скрих в шкафа. След няколко дни тя искаше да прибере нещо в него и аз викнах НЕЕЕ И след тва започнаха въпросите. Започна да налучква какво крия и като каза цигари си признах. Даде ми веднъж да си дръпна пред нея (направих се, че се давя ) и до днес не съм пробвала повече.(Тогава бях шести клас също, сега съм за осми). Та съветът ми е ако тренираш балет( и аз тренирах и знам, че и една цигара се отразява) ще е най-добре да спреш, а ако вече си го направила-ЧЕСТИТО!!!

Gabieyaka
    Guest
    Виж, разбирам, че ти се пуши и самия факт че пушиш от 6 клас а сега си 8 ми подсказва,че няма да бъде лесно,въпреки че пушиш малко. Така, от личен опит ти казвам, че колкото и да криеш от родителите си, те всичко разбират- я по миризма на дрехите от цигари, я от някоя открита запалка и какво ли още не. Аз в момента съм на 15 и пуша от 12 годишна , за което съжалявам, тъй като в момента ми е трудно да ги спра. Хващали са ме няколко пъти и нищо не са ми казвали , само че е за мен! Което всъщност е така, колкото повече ти забраняват-толкова повече ти се иска да пушиш дали на пук или по своя воля вече нз. Та съветът ми с една дума е да попушиш още няколко месеца или година и да направиш опити да ги откажеш и да кажеш на майка си и баща си. Дано съм била полезна

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Темата е от 2009, а авторката е на 20, не ми се вярва още да я е страх от техните, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си