- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да кажа на наще ,че пуша ?
Аз пък имам адски лошия навик да пуша преди мачове и по време на мачове, но като цяло и аз пуша малко. =]
Щом си ги отказала- екстра. Би трябвало да се отрази добре на финансовия статус на джоба ти.![]()
Аз им казах още отначало,не ми е приятно да се крия.Не пуша пред тях,защото ми е неудобно,но знаят
И при мене нещо такова бешеПървоначално написано от mrtn
Та... кажи им съвсем спокойно. Щом мислиш, че знаят едва ли ще ти направят проблем, но щом тренираш балет и мислиш, че ти пречат най-добре се постарая да ги откажеш...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Алч! . .Аз не мога да кажа,че пуша , ноо..от време на време =дд
Баба ми разбра представете си.. и не ми се кара ,а се хили С МЕН ?!?!?!?!![]()
гледах я ето така : О.о.О .. Ноо все пак изобщо не беше "за'' ..каза ми,че ше ме каже и на нашите.. за това бях длъжна да обещая последна кутия..и казах,че е било само за снимки
![]()
тя повярва..(или поне аз така си мисля >.< ) Ноо..нз
все пак аз не искам никой от наще да знае..поне не за сега ;хх
на мене пък ми се струваш някво лапе..
Най-добре е да запалиш цигара пред тях и така да разберат. (съвет към пушачите, които се чудят, как да кажат на мама и тате, че пушат)
Иначе браво, че си ги отказала.
Ще видиш, че така е по-добре
Остави си цигарите на явно място,че да ги намерят..Аз така направих,първите няколко пъти майка ми прибираше кутийте и после спря да им обръща внимание ...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
ако можеш ги откажи,помисли си кое е по важно за теб и трябва да мислиш бързичко щото идва един момент в който е късно а не да отлагаш зааа другата седмицааа другия месец и такива :P знаеш как е
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
Спри да пушиш.
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Пф сякаш ще те послуша...не че някой слуша като му кажешПървоначално написано от thelideto
![]()
Ако иска бе.Първоначално написано от Functional1Neighbour
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
пф,отиваш при тях и им казваш .. мамо , тате а-з п-у-ш-а ..
голяма философия , няма що..
Задимяваш помещението и излизаш.![]()
Аз съм пушила 3-4 пъти буквално и само веднъж вкъщи.
За жалост майка ми влязла в прекрасно ароматизираната стая,а както е асматичка всичко усеща.. сега си мисли,че съм страстна пушачка като баща ми.. ама дреме ми на онова![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Кажи им,че имаш много голям проблем с твърдите наркотици.Обясни им как се нуждаеш от подкрепа,и когато майка ти осъзнае и й стане гадно...тогава й кажи-Не бе споко,само цигари пуша!
Това ще проработи безотказно![]()
аз също имам такъв проблем,всеки ден се повдига въпроса дали пуша и ме насочват да не правя тази грешка, но...как да им кажа ...най-вероятно ще спра да пуша/не че към активен пушач но.../или просто ще крия от тях...за мен няма др.избор
Аз също съм се опитвала да пуша на няколко пъти, но само вкъщи. И все имаше някакви инциденти: изгарях си пръста със запалката, веднъж с целия си акъл съм си тръскала цигарата върху салфетка и за малко да подпаля блока? Помня, че взех няколко от цигарите на мама и си ги скрих в шкафа. След няколко дни тя искаше да прибере нещо в него и аз викнах НЕЕЕ
И след тва започнаха въпросите. Започна да налучква какво крия и като каза цигари си признах. Даде ми веднъж да си дръпна пред нея (направих се, че се давя
) и до днес не съм пробвала повече.(Тогава бях шести клас също, сега съм за осми). Та съветът ми е ако тренираш балет( и аз тренирах и знам, че и една цигара се отразява) ще е най-добре да спреш, а ако вече си го направила-ЧЕСТИТО!!!
![]()
Виж, разбирам, че ти се пуши и самия факт че пушиш от 6 клас а сега си 8 ми подсказва,че няма да бъде лесно,въпреки че пушиш малко. Така, от личен опит ти казвам, че колкото и да криеш от родителите си, те всичко разбират- я по миризма на дрехите от цигари, я от някоя открита запалка и какво ли още не. Аз в момента съм на 15 и пуша от 12 годишна , за което съжалявам, тъй като в момента ми е трудно да ги спра. Хващали са ме няколко пъти и нищо не са ми казвали , само че е за мен! Което всъщност е така, колкото повече ти забраняват-толкова повече ти се иска да пушиш дали на пук или по своя воля вече нз. Та съветът ми с една дума е да попушиш още няколко месеца или година и да направиш опити да ги откажеш и да кажеш на майка си и баща си. Дано съм била полезна
Темата е от 2009, а авторката е на 20, не ми се вярва още да я е страх от техните, нали?