- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цигаритее
Такаа ся е мн модерно да седнеш на някое кафе и да запалиш цигара ,, добре обачее как се пуши правилно тоест да не си вредиш мн ,, да не хванеш болест на устната кухинаа,, айдее пушачии казвайтее![]()
![]()
![]()
Аз като пуша май не гълтам пък съм чувала, че е още по-вредно така. В смисъл съм пушила един-два пъти колкото за гъзарията, ама явно не гълтам, щото почти нищо не усещам...
Не съм пушачка,но ще ти кажа каквото знам.
Значи подкрепям горното мнение.Трябва да гълташ.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Именно!А и на мен са ми казвали(аз не пуша), че когато съм в компания само с пушачи, примерно сме на кафе - така си вредя най-много.Пасивен пушач май му се викаше.Не знам, не помня, но и да не пушиш сред пушачи не е много безвредно.Първоначално написано от slynchoo
![]()
Първоначално написано от vagarious
Мхм,повече си вредим отколкото те на себе си.Смятаааааай..
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ами аз, като страастен пушач ще ти кажа, че е изключително вредно да не гълташ (не че ако гълташ е полезно). Дърпаш, гълташ и изкарваш (но разбира се не гълтай всичко, ще се задавиш). Мен ме учиха като си опънеш ии "мама и тати идват" (демек стряскаш се и поемаш въздух, в случая дима). Ии наистина ти препоръчвам да не почваш да пушиш, само защото било модерно по кафетата и т.н., глупаво е, от това се умира. Всяка цигара нямалява живота с няколко минути, баща ми е лекар и ми е обяснявал на дълго и на широко. Тъпо е след като пуша редовно да ти казвам това, ама помисли преди да почнеш. Аз хубаво си прая кефа и се наслаждавам на всяка цигара, но знеш ли какво задъхване е ако тръгна да бягам? Просто се усеща как въздухът ти спира и не можеш да си поемеш повече. А аз пуша само от две години, представи си после какво ще е. Не гледай другите, че пушат за гъзария, ако те се боцкат, ти ще го правиш ли??
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ако стане мода да се хвърлиш от 8-мия етаж, ще го направиш ли?
АУ Колко сме модерни..отиваме на кафенце и трябва да запалим цигарка омг.....
++Първоначално написано от BigFakeSmile
Hostis Honori Invidia
ХАхахахахахахХАхахаха![]()
![]()
nicolepcd
omg ...![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Не ги почвай! Но ако си решила, че имаш излишни пари просто опъни си от цигарата малко и докато дима е още в устата ти си поеми чист въздух това е цялата филофия на гълтането на цигари![]()
Едва ли има начин,който да не се тровиш с цигарите.Пък и за кво ти е,спрете се бе хора,ние тука се чудим как да ги отказваме вие тръгвате да пушите тепърва.![]()
за гъзария ше ми пушат,Господи....
Брях,брях
И аз така са научих..Ммм аз наскоро започнах да пуша (ей така за газария..Първоначално написано от BigFakeSmile
) по добре гълтай защото на уста е по голям шанса да лепниш някой рак (не че на гърди не е така де,но ако пушиш по 1 цигара на ден нямя начин ..поне аз така са успокоявам)
Абе най-добре е изобщо да не пушиш, защото си е много гаден навик. Бях почнала цигарите и се радвам, че ги спрях навреме.
Иначе по въпроса ти:доколкото знам трябва да се гълта иначе било още по-опасно.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ако ще го правиш от гъзария недей.. няма смисъл (не че аз не почнах така)
само да се тровиш,макар че едва ли се тровиш по-малко,ако стои на маса с пушачи.
пуша от близо 4 години.. и не се гордея с това![]()
опитвам се да ги спра.
толкова ми бил акъла едно време....
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Тсс аз пък пропуших, защото ми беше интересно и се кефех и сега едвам ги спирам и то не защото много искам, а защото мъжО ме задължиИначе лесно се учи. . взимаш една цигара дърбаш и: или преглъщаш, или викаш Иии мама и тати идват или просто пак повемаш въздух докато ти е още в устат дима /без да издишаш/ . . ама ако ще го правиш за гъзария по-добре недей
Няма смисъл, някой ден и ти като мен и още милиони ще се опитваш да ги спреш ама ;xx
![]()
Или си пушач или не, какви са тия малоумни въпроси?!!!!![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
![]()
![]()
![]()
Най - безвредно е да ги ядеш на супа
![]()
Омг,омг,омг ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.