- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Уууф ..
Значи проблема е такъв .. от мн мн отдавна искам да се занимавам с модерен балет , обаче в моя град няма нищо такова .. Насоро една моя приятелка, която не е от моя град, ми каза, че тя си прави свои балет ии самата тя е хореографа. Тя ми казваше колко е приятно да се работи с неините момичета, колко мн участия имат, колко мн пари им плащат .. общо взето, че всичко е мн хубаво. При което аз проявих интерес, но само до там - знаех си, че мен няма да ме вземе, понеже съм от друг град,а не от София. Докато преди няколко дни тя ми се обади, и ми каза че е говорила там с хората които я спонсорират и е питала за мен - дали може някое момиче от друг град да е в балета. Хората и казали , че може , даже щели да ми поемат и пътните разходи. Всичко до тука е супер .. обаче идва най- големия проблем - майка ми ! Не ми позволява да пътувам до София за да ходя на репетиции. Тя има мн консервативни разбирания. Не я виня, притеснява се за мен .. обаче за некви 30 - 40 мин път до София да не ме пуска .. :X Нз .. аз мн искам да танцувам, защото това би ми помогнало в бъдеще. Но майка ми не иска и да чуе .. Вие имали ли сте такива проблеми .. Дайте ми съвет как да я убедя ..![]()
..[ No pain Inside ME !! ] ...