.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Решения за непълнолетни

Здравейте,

тръгнах по-рано на училище и сега съм с една година по-малка от всички, вкл. и от приятеля ми. Ще ми се да си ходя свободно със съучениците и с гаджето особено при положение, че нито пуша, нито пия особено, но с тези ЗАКОНИ, новите мерки и МАСОВИТЕ ПРОВЕРКИ...

Статиите за многото бройки заловени тийнейджъри по дискотеките или просто след вечерния час много ме плашат и се чудя за някое решение...

предложиха ми да ми направят ФАЛШИВА ЛИЧНА КАРТА (все пак ми остава 1 година вкл. и абитюриентски балове, и летни почивки...), но е доста скъпичко - 200 лв, а и ако ме хванат с такава... нз дали си заслужава...
    какво ще ме посъветвате?

или пък някаква друга карта напр. студентска....?

ще ми се да зная, че и след 10 часа мога да си бъда навън, за дискотеки не ми е проблем, но МОЛЯ дайте съвет...

Град
    в света на приключенията ..
    ще те посъветвам да не си хвърляш парите на вятъра и изобщо да не се опитваш да си правиш фалшива лична карта !
    почакай една година бързо ще мине

Ми...ако приятеля ти е пълнолетен,мисля,че няма проблем... може да ти се води нещо като придрожител или нещо такова !!!

Ми...ако приятеля ти е пълнолетен,мисля,че няма проблем... може да ти се води нещо като придрожител или нещо такова !!!
    1+ ако е палнолетен и те хванат ще им кажеш че тои ти е придружител и няма да има проблеми

Цитирай Първоначално написано от auraX
    1+ ако е палнолетен и те хванат ще им кажеш че тои ти е придружител и няма да има проблеми

Цитирай Първоначално написано от auraX
    е, да това става, стига куките да не искат да се заядат с теб Преди няколко години (когато бях 8 клас в друг град), полицаите дойдоха на проверка на едно купонче, където голяма част от всички нямаха години, но не прибраха никого.. Някой се избазика, че нямало свободни места в ареста

ами примерно в моя град съм пробвала много след вечерния час да съм навън с по големи приятели (който са пълнолетни) и много започнаха да се заяждат с мен че трябвало придружителя ми да ми е роднина. Добре че братовчетка ми беше там ..... А относно фалшивата карта- ако семейството ти е заможно и тези 200 лева не ги сабираш 2-3 месеца примерно си я купи апък каквото стане...... Аз лично така бих направила

Отиваш и питаш в МВР-то дали може родителите ти да направят гаджето ти твой придружител с тяхно знание. Чувал съм за такова решение но не съм сигурен дали е 100% успешно.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от clever
    ще те посъветвам да не си хвърляш парите на вятъра и изобщо да не се опитваш да си правиш фалшива лична карта !
    почакай една година бързо ще мине
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от lipstick
    +
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Varna
    ++++
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Цитирай Първоначално написано от sashit0
    ++++
    +

До преди две години положението беше следното-приятелят ти може да ти бъде придружител, ако е пълнолетен и има нотариално заверена декларация от родителите ти. Сега не знам какво е положението. А за фалшива лична карта- документна измама=>3 до 5 години, в твоя случай най-малко посешения в детска педагогическа стая. Така че по-добре не.
    "Целта не е да си по-добър от другите, целта е да бъдеш по-добър от себе си"-Уилям Фокнър
    "Лошият човек е като въглена-ако не те опари, ще те очерни"-Анахарсис

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си