- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой, който разбира от кожата на лицето?
Извинявам се, че пълня форума с глупости но ... преди около година имах сериозно акне - ходих на кожен лекар, изписа ми доста неща и постепенно лицето ми се изчисти. Тази година, след като се върнах от морето в София започнаха постепенно да ми излизат пак пъпки но различни. Преди бяха такива, че лицето ми беше много грапаво - като шкурка, а сега като си пипна лицето е много гладко обаче са ми излезли червени пъпки без бели връхчета и е много гадно. Някакви съвети какво да използвам?![]()
“Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality . Wake Up and Live!”
Това че нямат връхчета значи, че това е някакъв друг вид акне. По-добре не се опитвай да се самолекуваш, а иди на дерматолог за да те посъветва специалист с какво точно да се мажеш или миеш.
това са подкожни пъпки,НЕ СЕ СТИСКАТ!!!Значи вариантите са няколко-или да отидеш на дерматолог или козметик или в зависимост от типа на кожата си-смесен(омазняване в Т-зоната-челото,носа,брадичката)маз а,суха или нормална да започчнеш да използваш съответните продукти на някоя добра марка козметика-например орифлейм(аз така си оправих кожата и сега с нея я поддържам).Опитай се да определиш типа на кожата си,ако не можеш пиши аз ще ти помогна
П.П Майка ми е козметичка,помагам и в салона и ги разбирам тези нещаМога да ти помогна
![]()
Да,тези се появяват от слънцето! МН е неприятно,на мен всяка година след морето ми излизат такива!Ако не са чак толкова много-пробвай с крем здраве(действа гарантирано),акне аут или има в аптеките едни сапуни със сяра,те също помагат! Но ако са много на брой-отиди при дерматолог!
Успех
![]()
Най-добре отиди при дерматолог.Щом първия път ти е помогнал,значи да се надяваме,че и сега.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Най-добре дерматолог но също помага и Actipur.
пак ходи при дерматолог :P
Просто аз