- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на секс
Интересно ми е по времена секс вие говорите ли си и какво? Или просто си действате без да се разсейвате?
Ooh yeah,baby,keep sucking that cock,ooh ... just like that![]()
Ми не няма какво да си говорим![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
А на по-тъпичките кво викаш?Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Westside rollin' all day, every day
Представям си ,че копам градината и удрям с кирката удрям ,задълбавам... дай дай дай.....
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
Да говорим,като да обсъждаме някоя тема НЕ,но малки закачки,насочване или,когато казвам къде искам да отиде.
Един път му обяснявах как ме "удря" много навътре,защото ,когато съм под по-голям ъгъл той влиза по навътре и има чувството,че съм в месечни болки,друг път му обяснявах как ми се пишка,като ме "удря" на друго място и как ми докосва пикучния мехур...все високо интелигентни теми и изпадаме в общ кикот по някое време.
зависи какъв секс правим ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Да бе много ясно тя ми разказва Кво се е случило в "Перла" , а аз си представям че чукам Мехмет и Инджи едновременно ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
по време на секс не се чуват думи, само пъшкания![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Дааа... как е минал деня какво ще прави после какво да ям дали да ходя на тренировки разказваме си библията и некви такива![]()
еми.. понякой път да по някой път не![]()
Аз на моята й обяснявам теорията на елементарните частици. И че трябва да се изч*каме като за последно, че големия адронен колайдер скоро го пускат...![]()
Ами той е ужасно бъбрив и му е трудно да мълчи за дълго времеПо принцип казва колко му е хубаво и колко съм добра и някви такива...
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Ебахти.. значи остарявам...аз се задъхвам докато... оправям момичето бе... не ми остава въздух да приказвам... май трябва да се спрът цигарите,а ?
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Ми най често обсъждаме бъдещите си планове.Тя къде ще следва,аз какво ще следвам и тем подобни.Понякой път обсъждаме и политика,пенсий,зачестилит е катастрофи,овеличението на цените на картофите и т.н.
моШно изхилване на гласПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Говорим си за математика![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много възбуждащо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
Ръгай чушки в бобу![]()