- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам го :S
Може би ще кажете че вече съм голяма да пиша теми за такива работи ама аз наистина го харесвам
Моля ви не пишете глупости
Студентка съм-втори курс .В университета има един преподавател,който ни е по компютърни системи.Имаме при него всеки петък и откакто го видях не спирам да мисля за него.Той е с 3 год по-голям от мен, а първото впечатление което той остави у мен беше че е смотан метъл.Един такъв с бладичка и дълга косааа![]()
![]()
![]()
.Но на него явно не му пука дали ваобще му присъстваме на упражненията.Даже сега като се сетих за него иии...чувствам пеперуди в стомаха и се разтреперих цялата.
Но сигурно е забранено в университетите връзка между преподавател-студентка.Нз кво да правя
Е забранено било .. няма нужда да разбиратЕми той как се държи с теб ?
{~}{}~}{~{}{}{}
Това да не е Ренегата ? O_O
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
еми никак
В слисъл когато ни предава сяда при всеки един да го пита дали е разбрал от тва дето сме го праили щото правим таблици,схеми и т.н на Word и миналата седмица ме питаше нещо ама аз не разбрах че за мен става въпрос и той ката само с единия пръст по рамото ме пипна![]()
от кой университет е ?Първоначално написано от LoveRetroMusic
то наистина може да е забранено ама не е нужно всички да разбират.... ама по твоите обяснения не мисля че чувствата са взаимни....покажи му по някакъв начин че го харесваш
по принцип не се обличам с метълски дрехи,но миналия петък сложих любимата ми тениска и мешката и отидох на упражнения
Ама нищо не каза деисках само да му покажа че и аз слушам метъъл
![]()
![]()
![]()
пробвай пак,ама с друга тенискаПървоначално написано от vesinka899
изчакай да видиш,как ще се развият нещата
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
по време на упражненията беше дал там някви инструкции за чертане на таблица и тряваше еди кой си ред да е един цвят и еди коя си колона същия.Аз обаче не разбрах тва и си ги прая едната жълта другата синя.И той идва до мен нещо ме питаше ама не помня кво и вика извинякай не искам да те убидя ама ти познаваш ли цветовете -щтях да се разрева
Цялата почервенях идваше ми да го напсувам![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от soul1199
ами спри го и поговорете за музика ала бала,може да го заинтересуваш малко или много ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
трябвало е да се възползваш от ситуацията....прави се че не разбираш нещо викай го да ти помагаПървоначално написано от vesinka899
Ми екстра.Тъкмо няма да е с погрешно впечетление.Първоначално написано от vesinka899
[size=7][b][u]fosse cos
АхамПървоначално написано от Presley
![]()
![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
моля ви без тъпи коментари..личи си кой е тъп и кой не е![]()
Права си, вижда се от 50 км. Студентка втори курс си, а в постовете ти е пълно с правописни грешки.Първоначално написано от vesinka899
![]()
![]()
Заговори го в някой от часовете .. предполагам, че това не би било трудно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3