.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Хора.. Искам съвет

Има 1 глупак , дето настрои всичките ми приятели с/у мен и сега никой не иска да говори с мен , камоли да ме вижда... истината е , че са ми много добри приятели , а този , които ги настрои и аз нз защо го прави но... същност знам , но е мн дълго за обяснение

Тази събота имам път натам , където живее ... Чудя се ... дали ако отида до тях и го убия ще стане нещо..?? да де.. ще гледам да не го убия наистина .... само да мърда макар , че може да стане и обратното , но... зависи ....... Знам ,че тва не е начина , но не ми остана друго кво да направя ....... отчаях се вече... никой не ми вярва заради тоя идиот.. тъй,чв събота мисля да отида и поне да си го изкарам на него , макар и нещата да не се подобрят.... Поне няма да се ям отвъртре , че не съм направил нищо както е сега...

Между другото , познаа доста хора , които после моат и да ма **** ама честно казано не ми пука ... И все пак дайте някакви съвети или нещо , че ще полудея

Винаги като се събере с тези хора , винаги почва да се дразни с мен и да ги навива против мен... просто ...... как бихте постъпили вие..
    ако искате да питате нещо давайте..

Сори и ако съм написал нещо неграмотно , предполагам всичко , нооо съм мега ядосан и ...

Голям фен Аватара на Yancheto
    Е тия пък са ти големите приятели, след като се оставят толкова лесно да бъдат настроени срещу теб и да не ти вярват.
    С него не се занимавай, опитай се по някакъв начин да говориш с приятелите ти и да ги убедиш да ти вярват. Погрижи се да те изслушат! ако са ти истински приятели, ще те разберат и няма да се оставят някакъв си там да говори мизерии за теб. Ако не, тогава поне ще разбереш що за хора са и ще си потърсиш свестни дружки.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    чисто приятелски съвет... извикай няколко човека, и му пръснете кофата... иначе ще продължи

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Хора.. Искам съвет

Цитирай Първоначално написано от prosto_edin_chovechec
    Има 1 глупак , дето настрои всичките ми приятели с/у мен и сега никой не иска да говори с мен , камоли да ме вижда... истината е , че са ми много добри приятели , а този , които ги настрои и аз нз защо го прави но... същност знам , но е мн дълго за обяснение

Тази събота имам път натам , където живее ... Чудя се ... дали ако отида до тях и го убия ще стане нещо..?? да де.. ще гледам да не го убия наистина .... само да мърда макар , че може да стане и обратното , но... зависи ....... Знам ,че тва не е начина , но не ми остана друго кво да направя ....... отчаях се вече... никой не ми вярва заради тоя идиот.. тъй,чв събота мисля да отида и поне да си го изкарам на него , макар и нещата да не се подобрят.... Поне няма да се ям отвъртре , че не съм направил нищо както е сега...

Между другото , познаа доста хора , които после моат и да ма **** ама честно казано не ми пука ... И все пак дайте някакви съвети или нещо , че ще полудея

Винаги като се събере с тези хора , винаги почва да се дразни с мен и да ги навива против мен... просто ...... как бихте постъпили вие..
    ако искате да питате нещо давайте..

Сори и ако съм написал нещо неграмотно , предполагам всичко , нооо съм мега ядосан и ...
    остави ги, щом са му се вързали, значи не са ти никакви приятели... боя води до бой, поне в България е така още нещо - "убий глупака с мълчание"

Ма той си е такъв.. пък и за приятели ще напрая сичко..
    и дори и да ги загубя ще знам , че поне съм направил нешо..
    иначе и аз съм на това мнение "убий глупака с мълчание" ама...
    не винаги е най-доброто Щото както казаха ще продължава и продължава... и знаете ли защо му вярват.. защото са в 1 клас , а с мен да се видим 2 пъти в седмицата ... откакто почнаха тия филми даже и не сме се виждали де... Та стигнах до 3 възможности..

1. отивам и го убивам и съм спокоен , че повече няма да ма излага пред никой ... после ще се мъча да убеждавам другите , че не съм такъв за какъвто ма изкара

2.Стоя мирно и кротко , всички тия неща продължават... аз си говоря .. ама кой ли ме слуша... тоя плужек продължава да втълпява на другите разни неща.. , които не са верни въобще и така...

3. Отстъпвам на него всичко... аз оставам без добри приятели , той е доволен от себе си ...... всичко е ок , но не и за мен...??

Вие кво бихте направили

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Цитирай Първоначално написано от LittleDude
    чисто приятелски съвет... извикай няколко човека, и му пръснете кофата... иначе ще продължи
    мхмм
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

ами ето какво пих направила аз: Понеже съм момиче още щом чуя да приказва нещо за мен или още по-лошо да настройва приятелите ми срещу мен щях да отида и да и видя сметката пък после болници полиции да се оправя... ,а ако беше момче щях да му кажа да се спре и ако продължава имам много приятели които само чакат да им посоча кой да пребият така че... работата е уредена

или или знаеш ли какво като отидеш да го набиеш недей до пребива ами само му избии зъбите така няма да е много наранен и няма да може да говори срещо теб

Град
    Sofia
    Вариянт 1:
    Отиваш до тях и го убиваш. Гледаме те по телевизията. Ставаш известен. Вкарват те в затвора. Там си намираш много нови приятели. Някои от тящ ще ти станат и интимни приятели

Вариянт 2:
    Събирате се всички и го питаш защо го прави. Това, че се вижда всеки ден с тях му дава доста голямо преимущество. Малко или много си загубил войната. Може и да не е той причината те да не те харесват а той да е само черешката на тортата. Агресията не е довела никога до нищо добро.
    Направи купон. Покани ги всички. Включително и него. Опитай да се сближиш малко повече поне с 1 от момчетата за да те кани с тях.

Ти на колко си години ? Какво общо имате? Къде се събирате ?

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Значи толкова са ти приятели, замисли се заслужава ли си изобщо? И какво печели той като те скарва с други? Е нищо. Въобще не се занимавай да ти кажа, ще си намериш и други приятели, а все някога ще излезе наяве лъжата му и пак ще дойдат при тебе, в тоя свят нищо скрито не остава..

Град
    BurgasS
    Ооо ама мои ли не го убиеш моля ти са ...
    Не ми се слушат глупости

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Гузен негонен бяга ...

щом не си направил нищо еби им майката на всички ...
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Пребий го
    Брях,брях

Напълно съгласна с: Zarity и NqkfaNikakva21

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    1. Основата на едно приятелство е доверието, и твоите приятели най-вероятно или не са ти приятели, или са адски глупави и манипулативни.

2. С тази утрепка, която го манипулира и настройва, прави каквото искаш. Такива хора не заслужават нищо добро.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Щом са се вързали без да те изслушат значи не са ти истински приятели Тегли една майна на всички и си намери нови Не те заслужават явно... С насилие няма да постигнеш абсолютно нищо
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    един хубав бой и са готови...

Това не са приятели.. Мисля, че няма нужда да си губиш времето в размисли как да си ги върнеш, а по-добре се заеми с намирането на нови такива
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Щом толкова лесно са ти обърнали гръб не смятам , че са ти били истински приятели според мен най-добре ще е в този случей да си намериш други приятели , които ще те оценят
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Светът е голям, има много добри хора, временно забрави за тези "приятели", които този гадняр манипулира така и ще вдииш, че може би сред другите ти познати и съученици има хора, които сигурно са ти истински приятели и които никога няма да те предадат :)

Боже опази...

тези твоите "приятели" са много прости парчоци, мисля че този пич си е намерил мястото сред тях, ся ти намери твоето (определено не е при твоите "приятели"). Ще си намериш нови, тегли им по една майна и те ще съжаляват, а на теб да не ти пука
    "Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл

Град
    Некъде из Сливен
    Пак може да си го набиеш, но според мен също трябва да си потърсиш и други приятели... Хора, които вярват толкова лесно след като сте "големи" дружки не заслужават твоето внимание, нито на който и да е
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Град
    видин : )
    Аз бих ти казала да не правиш нищо, те са си избрали ония идиот пред теб Той като "се изчерпа" те ще се върнат при теб, обаче предполагам няма да намерят нищо ;] подбери хората и както казаха другите, намери истинските, а не лицемерите :P

Такива от друго не разбират... Бой, бой по тъпата тиква докато не му нацепиш канчето... То няма се научи иначе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си