- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хора.. Искам съвет
Има 1 глупак , дето настрои всичките ми приятели с/у мен и сега никой не иска да говори с мен , камоли да ме вижда... истината е , че са ми много добри приятели , а този , които ги настрои и аз нз защо го прави но... същност знам , но е мн дълго за обяснение
Тази събота имам път натам , където живее ... Чудя се ... дали ако отида до тях и го убия ще стане нещо..?? да де.. ще гледам да не го убия наистина .... само да мърда![]()
макар , че може да стане и обратното , но... зависи ....... Знам ,че тва не е начина , но не ми остана друго кво да направя ....... отчаях се вече... никой не ми вярва заради тоя идиот.. тъй,чв събота мисля да отида и поне да си го изкарам на него , макар и нещата да не се подобрят.... Поне няма да се ям отвъртре , че не съм направил нищо както е сега...
Между другото , познаа доста хора , които после моат и да ма **** ама честно казано не ми пука ... И все пак дайте някакви съвети или нещо , че ще полудея
Винаги като се събере с тези хора , винаги почва да се дразни с мен и да ги навива против мен... просто ...... как бихте постъпили вие..
ако искате да питате нещо давайте..![]()
![]()
Сори и ако съм написал нещо неграмотно , предполагам всичко , нооо съм мега ядосан и ...![]()
Е тия пък са ти големите приятели, след като се оставят толкова лесно да бъдат настроени срещу теб и да не ти вярват.
С него не се занимавай, опитай се по някакъв начин да говориш с приятелите ти и да ги убедиш да ти вярват. Погрижи се да те изслушат! ако са ти истински приятели, ще те разберат и няма да се оставят някакъв си там да говори мизерии за теб. Ако не, тогава поне ще разбереш що за хора са и ще си потърсиш свестни дружки.![]()
чисто приятелски съвет... извикай няколко човека, и му пръснете кофата... иначе ще продължи![]()
остави ги, щом са му се вързали, значи не са ти никакви приятели... боя води до бой, поне в България е такаПървоначално написано от prosto_edin_chovechec
още нещо - "убий глупака с мълчание"
Ма той си е такъв.. пък и за приятели ще напрая сичко..
и дори и да ги загубя ще знам , че поне съм направил нешо..
иначе и аз съм на това мнение "убий глупака с мълчание" ама...
не винаги е най-доброто![]()
Щото както казаха ще продължава и продължава... и знаете ли защо му вярват.. защото са в 1 клас , а с мен да се видим 2 пъти в седмицата ... откакто почнаха тия филми даже и не сме се виждали де... Та стигнах до 3 възможности..
1. отивам и го убивам и съм спокоен , че повече няма да ма излага пред никой ... после ще се мъча да убеждавам другите , че не съм такъв за какъвто ма изкара
2.Стоя мирно и кротко , всички тия неща продължават... аз си говоря .. ама кой ли ме слуша... тоя плужек продължава да втълпява на другите разни неща.. , които не са верни въобще и така...
3. Отстъпвам на него всичко... аз оставам без добри приятели , той е доволен от себе си ...... всичко е ок , но не и за мен...??
Вие кво бихте направили
мхммПървоначално написано от LittleDude
![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ами ето какво пих направила аз: Понеже съм момиче още щом чуя да приказва нещо за мен или още по-лошо да настройва приятелите ми срещу мен щях да отида и да и видя сметката пък после болници полиции да се оправя...![]()
![]()
![]()
![]()
,а ако беше момче щях да му кажа да се спре и ако продължава имам много приятели които само чакат да им посоча кой да пребият така че... работата е уредена
или или знаеш ли какво като отидеш да го набиеш недей до пребива ами само му избии зъбите така няма да е много наранен и няма да може да говори срещо теб![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вариянт 1:
Отиваш до тях и го убиваш. Гледаме те по телевизията. Ставаш известен. Вкарват те в затвора. Там си намираш много нови приятели. Някои от тящ ще ти станат и интимни приятели
Вариянт 2:
Събирате се всички и го питаш защо го прави. Това, че се вижда всеки ден с тях му дава доста голямо преимущество. Малко или много си загубил войната. Може и да не е той причината те да не те харесват а той да е само черешката на тортата. Агресията не е довела никога до нищо добро.
Направи купон. Покани ги всички. Включително и него. Опитай да се сближиш малко повече поне с 1 от момчетата за да те кани с тях.
Ти на колко си години ? Какво общо имате? Къде се събирате ?
Значи толкова са ти приятели, замисли се заслужава ли си изобщо? И какво печели той като те скарва с други? Е нищо. Въобще не се занимавай да ти кажа, ще си намериш и други приятели, а все някога ще излезе наяве лъжата му и пак ще дойдат при тебе, в тоя свят нищо скрито не остава..![]()
Ооо ама мои ли не го убиеш моля ти са ...
Не ми се слушат глупости![]()
Гузен негонен бяга ...
щом не си направил нищо еби им майката на всички ...
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Напълно съгласна с: Zarity и NqkfaNikakva21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Основата на едно приятелство е доверието, и твоите приятели най-вероятно или не са ти приятели, или са адски глупави и манипулативни.
2. С тази утрепка, която го манипулира и настройва, прави каквото искаш. Такива хора не заслужават нищо добро.![]()
Щом са се вързали без да те изслушат значи не са ти истински приятелиТегли една майна на всички и си намери нови
Не те заслужават явно... С насилие няма да постигнеш абсолютно нищо
![]()
Трагедията е пълна...
Това не са приятели.. Мисля, че няма нужда да си губиш времето в размисли как да си ги върнеш, а по-добре се заеми с намирането на нови такива![]()
Можеш да си купиш с дълги крака,
можеш да си купиш с руса коса.
Всичките са твои - от Варна до Бургас,
тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??
Щом толкова лесно са ти обърнали гръб не смятам , че са ти били истински приятели според мен най-добре ще е в този случей да си намериш други приятели , които ще те оценят![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Светът е голям, има много добри хора, временно забрави за тези "приятели", които този гадняр манипулира така и ще вдииш, че може би сред другите ти познати и съученици има хора, които сигурно са ти истински приятели и които никога няма да те предадат :)
тези твоите "приятели" са много прости парчоци, мисля че този пич си е намерил мястото сред тях, ся ти намери твоето (определено не е при твоите "приятели"). Ще си намериш нови, тегли им по една майна и те ще съжаляват, а на теб да не ти пука
![]()
![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
Пак може да си го набиеш, но според мен също трябва да си потърсиш и други приятели... Хора, които вярват толкова лесно след като сте "големи" дружки не заслужават твоето внимание, нито на който и да е![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Аз бих ти казала да не правиш нищо, те са си избрали ония идиот пред тебТой като "се изчерпа" те ще се върнат при теб, обаче предполагам няма да намерят нищо ;] подбери хората и както казаха другите, намери истинските, а не лицемерите :P
Такива от друго не разбират... Бой, бой по тъпата тиква докато не му нацепиш канчето... То няма се научи иначе