.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен Аватара на akinom

как да го поканя...

Здравейте, скоро ще имам р.д и ми се иска да поканя, момчето, което харесвам.. пиша ви, защото малко ме е срам да го питам направо, ако имате някякви идеи, които могат да го впечатлят..знам ли мс. предварително.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

с покана..
    Не се смейте на човек,
    който прави две крачки назад..
    Той може просто да се засилва!!!

Супер фен Аватара на vesinka899

Re: как да го поканя...

Цитирай Първоначално написано от akinom
    Здравейте, скоро ще имам р.д и ми се иска да поканя, момчето, което харесвам.. пиша ви, защото малко ме е срам да го питам направо, ако имате някякви идеи, които могат да го впечатлят..знам ли мс. предварително.
    вие в какви отношения сте с нея

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ми,ако толкова много се срамуваш,пиши му по скайп,със смс можеш също да го поканиш
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    ми отиваш и му каваш"рождения ми ден е от ...в ... часа,ще се радвам да ме уважиш,като дойдеш..."абе ей такива глупости..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    "Имам рожден ден на ..... ще го празнувам........ бих се радвала да дойдеш" нещо подобно

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Кажи и ''имам рожден ден и искам де се любим на него''
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на kindergarden
    Ние и да ти кажем какво да направиш теб пак ще те е срам...не можем да ти помогнем

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: как да го поканя...

Цитирай Първоначално написано от akinom
    кво толкова те е срам - отиваш и питаш "ше дойдеш ли на рождения ми ден?" и тка.. по-тъп начин от смс, скайп или други такива, няма :]

Град
    Sофiiя City xD
    можеш да направиш така наречения открит купон, демек сички са поканени, па който дойде.. ако имаш тая възможност де :P поне ако те е срам да му кажеш че го харесваш, ще имаш оправдание

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Искаш да го впечатлиш преди да го поканиш на рд-то си??? Страхотна логика ..

пфф няма голяма философия .. отиваш и го питаш искаш ли да дойдеш .. и вместо да чакаш отговор да или не направо му кажи помисли си купона ще е един къде си и се изнасяш!!! Толкова ли е трудно?? Ако да ако искаш аз ше дойда да го поканя от твое име .. ??

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    поне си ми зодийката ако е Ноември месец

но ако си скорпион се излагаш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Покани го на курви в Син Сити,ако има нужда от кола-давам под наем мойто Ауди

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ми,ако толкова много се срамуваш,пиши му по скайп,със смс можеш също да го поканиш
    хм да... мен нищо не ме е срам да кажа по скайп. Всичкия срам изчезва когато пиша с скайп или facebook.

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от Marky
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    хм да... мен нищо не ме е срам да кажа по скайп. Всичкия срам изчезва когато пиша с скайп или facebook.
    да бе.. мен ме е срам и скайпа да му взема шегувам се, но имам на разположение около 2 седмици да събера смелост и така.. ще видя, харесваме се, нямя да се откажа мс на всички
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си