.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    олее смятай човек ..... вий се побарквате с тези коси ..... пък и да не говорим за прическите всяка втора : изправям , топирвам ..... и после що сички с такава прическа по улицата .... та ...
    шампоан : Гарниер фруктис за обем с ментол
    балсам : не ползвам - косата ми е обемна
    маска : когато ми скимне ..... на еивън с бадем и мляко ( мирише много приятно )
    прическа : ъмм никога не сам еднаква ....... аз сам на принципа барза и яка прическа .... небрежното е най - зарибено ..... моята коса е кадрева или чуплива от мен зависи ... таа вчера я оставих да се накадри и отдоло я изправих и се получи мноо як ефект .... днес ми скимна да си подстржа бритона ... за 5 мин беше готов ( добре се получи ;дд ) изправям го , вързвам 1 високо и рошаво кок4е .... и се полу4ава много щура при4еска ..... утре например мисля ..... да си изправя косата от 1-та страна .... а от другата да си я начупя .... или нещо такова щуро ... :P

jojanka-супер идеи мацка

Шампоан:на нивеа за изправяне
    Балсам: същия като шампоана и още един за професиионална грижаь
    Маска не използвам,само през лятото на морето,защото от слънцето и солената вода мн се изтощава
    Кристали:имам,ама им забравих марката
    Имам спрей за суха коса и едно такова мазно в зелена тубичка пак за суха коса (как го обясних )
    Пяна-рядко,понеже и тя изсушава
    Имам спрей за обем и течна вакса!

Аз съм по-чуплива до къдрава коса! Изправям я лесно. Но напоследък си ходя с естествената си коса! Като я намачкам с дифузера и тя съвсем се накъдря!!

Супер фен Аватара на spopi
    шампоан нивеа
    балсам шаума
    маска много рядко (сега мисла да си гупя на глис )
    кристали биофарма
    хининова вода
    постригвам се през 1 месец

Шампоан:Garnier Fructis,Schauma Q10,Avon Tea tree and mint
    Балсам:не използвам
    Маска:в момента имам на Farcom,но
    харесвам на Gliss Cell Repair i na Kerastase
    Спрей за обем на Kerastase
    Кристали на BioPharma i Avon
    Правя си редовно маска с яйце
    Лак :TAFT Cashmere Touch 5,TAFT Volume 4,Nivea Volume SEnsation
    Не я боядисвам;всеки месец подстригвам връхчета;често тупирам и правя вафли
    КаК ИсКАМ МеН ДА ТъРсИш ВсЕКи ЧаС,оТВсЯКъДе ДА ЧуВаШ МоЯ ГлАс!УмЪт Ти ВеЧнО Да Е в МоЙтА ВлАсТ,нАвСяКъДе Да БъДа СаМо Аз!

Шампоан: Syoss
    Балсам: Нямам
    Маска: Нямам
    Спрей за лесно разресване: ELSEVE ANTI-CASSE
    Спрей за бляскава коса: Syoss
    Кристали: CRISTALLI LIQUIDI
    Лак за коса: Taft 5 - черен
    Пяна за коса: Taft 5 - черен

Постригвам се по-рядко. Имам гъста и къдрава коса. Не я боядискам. Къдра я по 2 най-много 3 пъти на седмицата с маша, като използвам кристали и задължително събота и неделя си отделям доста време за нея и винаги, когато имам възможност да не я къдра/изправям не го правя, за да не ми гори. Машата ми е с керамично покритие, както и пресата. И двете са на Белисима. Лак и пяна слагам много рядко (вече!).

Амии това е обща взето.
    П.П. ЧНГ!
    The Devil Fucks like God makes Love.

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Шампоан - Nivea Classic Carе ; Хининова вода ; Спрей за блясък на Gliss Kur ; Кристали ; Лак - Taft (черен) vitamine strength-formula, mega strong 5 ; Пяна - Taft (черна) dry and damaged hair, mega strong 5 ..
    Попринцип косата ми е леко чуплива и 2-3 пъти в седмицата си я изправям
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Шампоан Палмолив или Шаума Q10
    Maска на LORYS с чесън
    Бадемово масло и масло от пшеничен зародиш
    дървен гребен

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    шампоан Schauma за боядисана и тонирана коса, разнообразявам с Elseve nutri gloss и Syoss
    балсам- Schauma за боядисана и тонирана коса
    бадемово масло- нанасям на цялата коса преди къпане, стоя така 1-2 часа и след това я измивам
    червения спрей Gliss с масло от дива роза
    пяна за коса ползвам отскоро- начупвам косата, когато ми дойде музата
    тонери Palette с масло от портокал
    маска за коса Gliss кюр с масло от арган и ший
    пия Герикапс /не точно заради косата, но има ефект и върху нея/
    Не използвам преса, маша. Суша я със сешоар, понеже е дълга и ме е шубе от настиване.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на Dollystar
    Дайте и снимки ако искате по-интересно ще бъде ... Смисъл на косата не на продуктите...
    По темата:
    Шампоан- Сънсилк ... Гладка и права(лилав) ; Фруктис
    Балсам- Сънсилк (лилав); Фруктис
    Хининова вода
    Лак за коса- Фруктис
    Пяна за коса- Фруктис
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    шампоан: Gliss Asia
    straight http://www.consumer.schwarzkopf.de/f...tt_Shampoo.jpg

балсам: Pantene
    http://www.ivis-bg.com/images/panten...age_balsam.png

доскоро ползвах маската на Гарние за суха и изтощена коса, но вече започнах да я подхранвам с тривитамминол
    http://4.bp.blogspot.com/_SOIbZQoYem...d%2BRepair.jpg

изправям я веднъж или два пъти на седмица и почти винаги я суша със сешоар

ползвам също и кристали и най-често я сплитам или ходя вързана..
    http://plamboy.com/images/Cristalli%...o%20Pharma.jpg

къносвам я всеки месец с черна индийска къна, отново за подхранване

пяна- Taft
    лак за коса-Nivea, Garnier
    http://www.ivis-bg.com/images/lak%20volume.jpg
    http://l.yimg.com/a/feeds/us/shine/w...rspray-lgn.gif

ето и снимка, ако можете да добиете представа:
    http://i253.photobucket.com/albums/h...858011_3-1.jpg
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Шампоан: ГлисТ k.у,,,р за цъфтящи краища; Herbal Essences за суха коса(синия)
    Балсам: Ейвън, с бадемово масло и авокадо, или някаква друга подобна глупост
    Маска: Роза импекс, за суха и изтощена коса с бадемово масло, от супер много време я ползвам, защото е половин кило и няма свършване, не мога да споделя особени впечатления, от дъжд на вятър я ползвам. Велика беше обаче бадемовата маска на "Евтерпа".
    Продукт за по-лесно разресване: отново Ейвън, с банан и кокос.
    Пяна: розоволилав флакон, пишеше нещо от рода на "Professional style, hair mousse", може и да греша за надписа.

- ползвам пшенично масло за краищата и изобщо за косата като цяло.
    - суша я всеки ден/през деня или в най-добрия случай на 2-3 дни. Наложително е, имам много гъста коса, която съхне бавно и ако не я изсуша със сешоар, настивам обезателно; преси, маши, топиране - нЬет.
    - подстригвам я на около два, два и половина месеца. Под подстригване се разбира връхчета и оформяне на прическата.
    - тровила съм я с кичури на няколко пъти, обмислям да я боядисвам изцяло, единствено ме спира това, че ако реша да спра да я тровя с боя един ден(навярно бързо ще ми омръзне цвета), ще трябва да търпя дълго време двуцветна коса, което никак, ама никак не ми харесва.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз ползвам..хах,цял арсенал

шампоани:Хининов,Balea MED,Dulgon Anti Fett

балсами:сега ползвам маски,защото са по-ефективни,но имам приглаждащия на Balea и един с мед и кокос на AROMA (който се оказа много добър)

маски:често си правя домашни,но сега ползвам една с козе мляко на REGAL и наскоро си купих маската със змийско мляко на LORYS

+ползвам хининова вода,хума и бадемово масло

ами косата ми е къса, но е като жива...
    шампоана ми е Clear
    балсама ми е Gliss за подхранване
    маската ми за коса е Lorys за всички видове коса
    ползвам и хининова вода, а когато ще я "тормозя" с преса или маша слагам кристали...преди косата ми беше тънка и слаба, но прочетох за някакъв масаж със етерично масло на скалпа ( от етеричното масло се слагат 3-4 капки в чаша за кафе, после съдържанието на чашата се нанася върху косата с памуче, след това с кръгообразни масажни движения се масажира скалпа като се започва малко над челото)

и аз съм предпочитам маските за коса да си ги правя сама (в нета или в Cosmopolitan) все ще се намери нещо

Шампоан - различно...най-често някакъв плодов.

С балсами,маски и глупости не се занимавам...
    Боядисвам я около веднъж месечно с Палете XXL - черната , че много лесно ми се отмива всякаква боя.
    Изправям я,всеки ден,че и по няколко пъти,понякога.От време на време слагам лак - черния на тафт.
    Абе,тероризирам я както ми падне,ама не смее да се оплаква Здрава си е...даже често ме питат с какво я поддържам,ама то ... няма много за казване ;д

Супер фен Аватара на zoreto
    Шампоан: schauma oil intense,хининов
    Балсам: schauma oil intense
    Допълнителна грижа: Хининова вода,стимулант на Икаров,тривитаминол,мака шаума с маслата
    За прически: не си правя пусната с диадема или някаква опашка там да не ми пречи

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Шампоан : Clear Scalp Oil Control напоследък
    Балсам: Deva Energy в момента ,но последните 2 седмици реших да спра балсама за малко .
    Маска не използвам
    Косата ми е естествено черна права и с дебел косъм ,мога да я нарека гъста ,но в последните години не толкова ,колкото преди . Обичам си я като цяло .
    Преси не ползвам ,ужасно е ,тя е естествено права ,а тези вафлички са толкова селски Преди седмица си купих пяна ,изглежда добре .. Имала съм всякакъв вид бретон ,последният беше настрани ,по-дълъг преди около 3 месеца ,но порастна ,а и не ми харесваше особено ,не мисля да го въобновявам.Да се подстригвам ходя всеки месец ,краища ,защото цъфти доста ,това е един от малкото й недостатъци .. харесвам си я.. и така
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Голям фен Аватара на shutUp
    шампоан: най-често Шаума
    балсам не използвам
    маска: Lorys (много е хубава), понякога си правя и домашна с мед
    Не използвам сешоари, маши и т.н. само пресата много рядко.
    Абее общо взето си харесвам косата ама сега трябва да ходя да я подстригвам..

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Шампоан-Elseve anti casse
    Кристали на Биофарма
    Маска-Lorys със екстрат от чесън
    Правя си домашни маски с тривитаминол
    Хининова вода на Милва
    Подстригвам се на 3-4 месеца
    Много рядко я изправям с преса и не я третирам с лакове, пяна и т.н.
    Humans need fantasy to be human.

Мега фен Аватара на ameli
    само шампоан и хининова вода, но рядко

не се топирам, не се изправям, не се кърдя, суша се само като е студено и косата ми е в перфектно състояние
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    шампоан: Елсев с цимент
    балсам: Шаума за права коса(ще си купя някакъв за третирана коса)
    една голяяма червена маска за коса от време на време
    слагам си кристали задължителна
    и хининова вода след всяко измиване
    опитвам се да я мия колко се може по-рядно(но не ходя мазна!),за да не се омазнява бързо
    избягвам да я изправям,суша и т.н.

мисля,че имам една хубава поддържана косица :P
    ето как седят нещата сега,когато вече косата ми е къса:
    шампоан:Клиър,но заедно с това ползвам на Нивеа от серията за изправяне
    балсам:на Лорис за третирана коса и на Нивеа от серията за изправяне(кога ползвам шампоана)
    отново кристалите са задължителни
    хининова вода вече не,защото не искам да расте
    суша и се изправям всеки ден

мисля,да си купя някоя от маските на Лорис,но нз къде ги има?Някой да знае..?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Шампоан-Nivea Balance Control

Маска за коса-Bio shine

Кристали за коса-Liquidi

Пяна за коса-Loreal StudioLine(от време на време)

Мия си косата през ден и се подстригвам на 3 месеца,според мен косата ми е в добро,поддържано състояние

аз моята си я купих от една голяма парфюмерия във Враца "Мира",не знам дали има във всички градове такива в dm обаче я няма може да провериш във Финес

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    аз моята си я купих от една голяма парфюмерия във Враца "Мира",не знам дали има във всички градове такива в dm обаче я няма може да провериш във Финес
    Kaто говорим за Враца, да си виждала шампоани на Лорис някъде Търсих навсякъде, но не намерих Aaa, и в ДМ видях маската

И за да не е спам, ще пиша по тематаа...
    Шампоан - Клиър
    Маска - Рядко слагам, иначе е на Гарниер фруктис, repair and shine
    Кристали - рядко слагам , но са на LineaBIO
    Лак за коса - имам Тафт, черния, но не знам въобще кво да правя с него, т.е. не го ползвам
    Пяна също имам, но не я ползвам, сякаш слепва косата
    Ммм, хининова вода не слагам, но имам неква измислена...
    Хума ползвам... Обожавам я
    Не се суша, не се изправям/къдря (но се случва МНОООГО рядко, 5 пъти в годината ), не я боядисвам Пък сега е по-къса, не мисля много да я третирам, нека се съвземе от рязката промяна в дължината
    еlsy

Ами..
    шампоан-Panten
    балсам- Rowenta
    маска за коса (понякога) - с аромат на череша , суперска е!
    по някой път слагам-хининова вода..но супер супер рядко!
    преса използвам,старая се да е по-рядко..
    също и сешоар! Постоянно след баня..xD
    ами..мисля че е това!

Kaто говорим за Враца, да си виждала шампоани на Лорис някъде Cool Търсих навсякъде, но не намерих Surprised Aaa, и в ДМ видях маската
    Шампоани на Лорис не съм виждала никъде но съм чувала добри отзиви за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си