- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете, добри хора! xD
Хораа, спешно е! Трябва да пиша трансформиращ преразказ на 1 глава от "Немили недраги" от името на Бръчков и съм закъсал яката.![]()
Ще съм ви много благодарен, ако ми помогнете колкото се може по-скоро, защото никъде в нета не намирам свястни преразкази. Найстина попринцип си ги пиша сам, но сега нещо не се получаваАко помогнете ще сте най-добрите!
Аз не виждам нищо трудно.Кажи с какво се затрудняваш,за да ти помогнем![]()
Значи, първо ни казват да пишем за Бръчков как пристига, обаче го няма никъде това в прозиведението.. не знам как да го напиша. И също не съм сисгурен в описанията в началото. Второ, нащта госпожа е абсолютна дива Гад и ще ми прочете точно мойто, а искам да имам 6.. така, де, да се подсигуря с добра оценка, 'щото имам да поправям. Моля някой да го даде, много ми трябва!
Няма никой нищо да ти дава ! Сядаш и почваш да трансформараш:
Оригинално: Бръчков влезе в стаята и се заговори със странджата.
Трансформирано: Аз влязох в стаята и се заговорих със странджата !
ПО-лесно от това НЯМА !
Ти наясно ли си колко е дълга първа глава, че да трансформирам всичко?
Нищо, щом няма желаещи, оставете. Ще се пробвам и ще пусна текста тук да го видите.
Имаме си един израз по нашия край - Ехей, чиче, ти на мен ли акъл ще даваш ?Първоначално написано от Tihon4o
Когато аз съм го трансформирал, ти си ходил под масата, може би
Вземи, седни и го направи сам. Ако всичко чакаш наготово до никъде няма да стигнеш...
Да,наясно съм колко е първа глава.Минала година бях седми класПървоначално написано от Tihon4o
![]()
Не, просто се чудя..![]()
Пиша, пиша! След малко ще го пусна, за да го провери някой доброволец. Поне това може, нали?![]()
Абе ти май си нещо много мързелив, а?Еми вместо да си губиш времето в нета да пишеш някой да ти напише преразказа, вземи си го напиши сам... На Немили-недраги 3-4 трансформиращи преразказа съм правила в училище и винаги имах или петица или шестица, тъй че по-добре си го напиши сам!
![]()
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ КАЖА,ЧЕ НЕ САМО ТИ СИ УЧЕНИК И ИМАШ ДОМАШНИ И Т.Н. И НЕДЕЙТЕ ТОЛКОВА ДА ВИ МЪРЗИ,ЩОТО Т`ВА Е СУПЕР ЛЕСНО. СЕДНИ И СИ ГО НАПИШИ Т`ВА САМ.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Леле,ти ако не можеш да направиш това супер елементарно нещо,не те виждам в края на годината..Защото вече решиха,на матурите да дадат трансформиращ преразказ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
ко стана,надраска ли го бре: ) дай да го видим
"Изхитрихме се чрез технологиите да си създаваме свят, който не ни се налага да опознаваме." Макс Фриш
Човек първото, което е никой нормален не би седнал да го пише щото е дълго. Второ по-добре пиши изречения, които те затрудняват. Така все ще може да ти се помогне.
П.С. Трансвормира се само кадето е бил Бръчков без описания и там където не е бил. Излиза по-кратко от колкото е повярвай ми![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
така е .. то пък по просто нещо от преразказите няма .. да те видим догодина със ЛИС и есенцатаПървоначално написано от aloveyou
))
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.