.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Sportex Power !

Град
    Враца
    минало ти е времето да се учиш на морал готин ...
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Станислава

Ами слагай един такъв на един дезодорант и си го набутай отзад... После пиши да кажеш какво е усещането... Точки... голямата работа! Тея ултра тънките на Durex мен ме кефят най-много и Durex Love
    An Evil Man

кфо му скачате на момчето бе майка ви деба проста .. той дава препоръки тапаци ограничени ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

пич едвали е било от презервативите ;д;д; просто и теб и пичката си ви е бивало,били сте бая превъзбудени.. ;д и така иначе честито със здраве още много такива вечери

...

Sportex Power !! Най-добрите !!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    презерватива не сме ползвали от много време.. даже съм забравила кво е усещанието..

Преди дни си говорихем да си купим една кутийка от тези който си ги купувахме в началото да се върнем малко назад във времето и да си припомним кво ни беше

дсд

хаха ние с моя приятел го праем без презерватив не ни трябва

Диди Диди.. поне хапченца ползаваш ли.. Ае.. как му се нахвърлихте на Песента.. майка ви.. псета гадни. Иначе тез приятлеката ми не ги харесваше, карахме го на Sportex Light, супер тънките, и с тях си беше доста яко.

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Вярно човекЪ ПРЕПОРЪЧВА, а "умниците" нареждат... Луузърс... Не им обръщай внимание брат! Just... Fuck Them...

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Точков релеф
    Ми кат искаш с точки, може да си земеш и от 20ст. розовките. Ако си мислиш, че не са рдрави, вчера един го мятахме по улицатаи с е спука на 4път, а дюрекса на 5-тия.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от kidwestern
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Поне като се хвалиш кажи с какво са по различни
    с тва че малката му пишка влиза по лесно в тях.
    завиждаш ли ми бе лайнар , че поне успявам да задоволя приятелката ми
    Пич, на хейтъра не обръщай внимание, той е на 13 и има мозък на 9 годишен. Благодаря за темата, помагаш на доста хора.

Цитирай Първоначално написано от dakata123
    Точков релеф
    Ми кат искаш с точки, може да си земеш и от 20ст. розовките. Ако си мислиш, че не са рдрави, вчера един го мятахме по улицатаи с е спука на 4път, а дюрекса на 5-тия.
    Айсиктир ве ама вие сте бая готини. Напрао искам се включа във вашата банда.
    Аве дечко всички презервативи са тествани от производителите им.Не е нужно да си ги слагаш на главата за да ги тетсваш на 4-тия или на 15-тия път ше се скъса.
    Направи нещо за отечеството - емигрирай!

Re: Sportex Power !

Здравейте забавни съфорумници. От доста време не бях пускал тема , но случая си заслужава Искам тази вечер да споделя с вас моето щастие. Работатa не е там че правих секс ... а че правих най - здравия секс на света !!! Това, което беше различно бяха презервативите ... Sportex Power. Препоръчвам ги на всички двойки ... усещането и за двамата е просто ... ВЪРХА! Предполагам , че са най - добрите след секса без презерватив разбира се ... но пак повтарям заслужава си всяка една стотинка .
    Успех и приятни интимни преживявания
    хаха честоти мина севтето

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Re: Sportex Power !

Здравейте забавни съфорумници. От доста време не бях пускал тема , но случая си заслужава Искам тази вечер да споделя с вас моето щастие. Работатa не е там че правих секс ... а че правих най - здравия секс на света !!! Това, което беше различно бяха презервативите ... Sportex Power. Препоръчвам ги на всички двойки ... усещането и за двамата е просто ... ВЪРХА! Предполагам , че са най - добрите след секса без презерватив разбира се ... но пак повтарям заслужава си всяка една стотинка .
    Успех и приятни интимни преживявания
    щом казваш
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си