- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sportex Power !
минало ти е времето да се учиш на морал готин ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ами слагай един такъв на един дезодорант и си го набутай отзад... После пиши да кажеш какво е усещането... Точки... голямата работа! Тея ултра тънките на Durex мен ме кефят най-много и Durex Love
An Evil Man
кфо му скачате на момчето бе майка ви деба проста .. той дава препоръки тапаци ограничени ..
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
![]()
![]()
![]()
пич едвали е било от презервативите ;д;д; просто и теб и пичката си ви е бивало,били сте бая превъзбудени.. ;д и така иначе честито със здраве още много такива вечери
![]()
Sportex Power !! Най-добрите !!![]()
презерватива не сме ползвали от много време..даже съм забравила кво е усещанието..
Преди дни си говорихем да си купим една кутийка от тези който си ги купувахме в началото да се върнем малко назад във времето и да си припомним кво ни беше![]()
хаха ние с моя приятел го праем без презерватив не ни трябва![]()
Диди Диди.. поне хапченца ползаваш ли.. Ае.. как му се нахвърлихте на Песента.. майка ви.. псета гадни. Иначе тез приятлеката ми не ги харесваше, карахме го на Sportex Light, супер тънките, и с тях си беше доста яко.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Вярно човекЪ ПРЕПОРЪЧВА, а "умниците" нареждат...Луузърс... Не им обръщай внимание брат! Just... Fuck Them...
![]()
Ми кат искаш с точки, може да си земеш и от 20ст. розовките. Ако си мислиш, че не са рдрави, вчера един го мятахме по улицатаи с е спука на 4път, а дюрекса на 5-тия.Първоначално написано от Pesenta
![]()
Пич, на хейтъра не обръщай внимание, той е на 13 и има мозък на 9 годишен. Благодаря за темата, помагаш на доста хора.Първоначално написано от Pesenta
![]()
Айсиктир ве ама вие сте бая готини. Напрао искам се включа във вашата банда.Първоначално написано от dakata123
Аве дечко всички презервативи са тествани от производителите им.Не е нужно да си ги слагаш на главата за да ги тетсваш на 4-тия или на 15-тия път ше се скъса.![]()
![]()
![]()
Направи нещо за отечеството - емигрирай!
хаха честоти мина севтетоПървоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
![]()
![]()
щом казвашПървоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.