.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Проблем

Проблем

Незнам дали моя проблем е точно за този раздел за което предварително се извинявам.
    Проблемът ми е следния : на 16 съм и винаги когато ми излезе някоя младежка пъпка аз се сдухвам и много много не излизам лицето ми вмомента е много чисто но когато ми излезат 2-3 пъпки и дори когато си имам приятелка нещо ме кара да не излизам вънка докато не минат и така доста време пропускам .... забелязал съм че има 10000 пати по-зле от мен хора но и все пак когато не изглеждам добре в своите очи съм доста отдръпнат натъжен и нз може би леко сдухан ...

Еми помисли малко, пораснал си достатъчно, за да знаеш че това не е важно. И да, според мен това е поведение на госпожичка...

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Това каква връзка има с раздел любов, твърдиш че не изпитваш любов към пъпките ли ?
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Слагай фондютена

Град
    Сектора
    FAIL
    Българио, за тебе те умряха,
    една бе ти достойна зарад тях,
    и те за теб достойни, майко, бяха
    И твойто име само кат мълвяха,
    умираха без страх.

Кажи на приятелката ти да ти ги изтисква и всички сме доволни.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Като по-малък и аз имах пъпки, но не като теб. Бях целият червен и имах доста гадни пъпки. До едно време много се комплексирах, но накрая теглих майните на всичко. Когато харесваш това, което си въпреки недостатъците си, другите го забелязват и го оценяват. Не трябва да ти пука... това е до време. Пък и 2-3 пъпки... преди си мечтаех да са само толкова. Стегни се и не бъди путка.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    О Боже ... Представям си ако беше момиче какво щеше да е Спокойно Всички имаме пъпки, никой няма да забележи дори :P
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си