И аз незнам откъде да започна...В историята ми участват 1 момиче (А) , приятеля й (B) и още едно момче,което аз харесвам (С)-приятел на момчето В.
От известно време (1 сед. някъде) харесвам момчето С.Момичето А (води се най-добрата ми приятелка) и момчето В бяха много щастливи,докато момичето А не разбра кого харесвам.Когато и го показах,тя ясно си изрази симпатиите към него,аз се подразних и каза,че се е шегувала и не харесва момчето С.Но изведнъж започна да се кара с приятеля си,дори му е казала,че момчето С и допада. Снощи дори се скараха толкова брутално по нейна вина,защото отново казваше на приятеля си колко хубаво било момчето С. Но понеже приятеля й е ужасно влюбен в нея, й прости.Днес обаче тя тотално ме разби,когато каза,че не обичала гаджето си,само си играела с него....А той е прекрасно момче,боготвори я...И тази вечер ми писа смс:Аууу приятеля ми ме запозна със въпросното момче С,много е хубав,много добър,утре ще излизаме...Аз просто онемях.

Сега съм ужасно объркана,наистина не съм мислела,че тя ще постъпи така.И най-гадното е,че такава история ми се случва за втори път.
Е,мерси на тези,които са ми прочели темата.Просто исках да споделя...