- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някакви идеи?
От 1 месец ходя с едно момче, което много обичам. Бахме се уговорили утре да се видим сутринта... но в последно време много се карахме и реших да му пиша от друг скайп. И резулатата: на мен ми каза, че нямало да може да се видим, защото щял да помага на дядо си, а на момичето от скайп предложи да се видят сутринта. Както се досещате другото момиче сам аз и сам побеслеличка за това Ви моля за съветче: Утре като отида на срещата какво аджаба да му кажа, защото на мен нищо не ми идва на ум... Някакви идеи?
можеш да кажеш : късаме ти си тъп![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
добра идея
Ти си постъпила адски тъпо.
Той може и да се е усетил между другото.
Не знам де.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
Ти него може много да го обичаш ама той теб... Това, че не иска да излезне с теб а с непознато момиче какво ти говори?... Отиди утре и го питай защо не помага на дядо си
Какво можеш да му кажеш... то ще си ти дойде отвътре, но се вижда колко държи на теб
Не мисля, че си заслужава да си губиш времето с човек, който те отбягва и не само, че не те обича а и те лъже
![]()
Трагедията е пълна...
Ревнуваш от себе си - бий си шамари да ти дойде акъла у чутурата![]()
Първоначално написано от golqmumnik
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Korrnyy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Скъсай с него.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами пишеш тук явно си несигурна за продължението на вашата връзка...Защо тогава не спреш да тук преди още да страдаш.А да и повярвай ми не се обича толкова лесно и за толкова кратко време...
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Пичът верно може да се е усетил,МА.
[size=7][b][u]fosse cos
Смятай тоя кавки та*аци си прави с тебе. Късай го не се занимавай с глупостиОтиди на срещата и го направи на 2 стотинки
![]()
Тъпо е да шпионираш някой, и да го преследваш. Като виждаш че не вървят работите няма смисъл и ти да се тормозиш. Както в момента, тормозиш се като отидеш на срещата какво да кажеш, не ходи а му се обади идентифицираи се и кажи защо не си отишла на срещата.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Не ходи на срещата .. въжи му тенекия и после му се обади и го скъсай по телефона!! Т'ва е супер кофти някой да те скъса по тел-а .. ако има поне малко съвест ще му стане гадно ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наистина глупава постъпка.Но пък и този не струва, резачката
![]()
Е аз какво казах преди малко, тцтцтц крадеш идеи !Първоначално написано от Hilary_
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!