- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- скромните са най голямите мръсници
Забелязъл съм,че момичетата който се правят на много разбирачки в секса са кръгла нула в леглото,докато тези който са най скромни и изглеждат най невинни са истински тигрици.Наскоро преспах с една която я мислех за девствена а тя се оказа егати ненаситницата направо ми запали оная работа.Извод:няма невинни жени.Не се доверявайте на жени който изглеждат добри и кротички точно те са най опасни.![]()
Късно си се усетил :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
![]()
![]()
![]()
![]()
Държа да отбележа че пича е 1000 % прав
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Така е
И са по-активни като се отпуснат.
А тия, дето много знаят и равят чупки и стойки и се мислят за барбита и принцеси са всъшност дървени... чакат ти да действаш, щото се мислоят за голяма работа, а не се усещат, че така се излагат.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
То туй ясно, мен ми е интересно обаче мнението на момичетата относно обратния въпрос: Тихите и скромни момчета също ли са полови атлети, а респективно тези, дето се надуват като големите е*@чи, имат ли с какво да покрият думите си?
Тихите води са най-дълбоки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И направо ми е чудно човек, сега ли го разбра това?
Хилаааари...............Хилааааа арии........Хилаааари....викат те.![]()
В адски много неща е така. За секса не знам от личен опит все още...![]()
Добро утро!![]()
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
Бе то е според зависи,ако успееш да отпуснеш тихата мацка тя ще ти се отдаде ,както на никой друг.Ама и много скромност не е от ползва,защото ще има
-Има срам ме е от тялото и ще се срамува....
Хилаарии .. Хилааари .. няма я!!Първоначално написано от amk933
[-o< [-o<
![]()
п.с. аз съм изключение ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е ти колко си тъп ...
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
Вярно е според менРазбира се, винаги има изключения. Някои си имат самочувствие с покритие, други са срамежливи, защото си знаят истината, че за нищо не стават (което разбира се не значи, че не трябва да бъдат обичани).
![]()
Еми аз след доста купони в последната квартира попадам на една мацка - много сладка и скромна и умна и т.н (а и мноо яка) и си викам: "Я кво хубаво момиченце, нейните приятелки що са я домъкнали при нас?"... минава време и гледам снимки на нейния клас от морето... в тая дискотека, дето е била тя от стриптизьорки нужда са нямали...
винаги съм знаел това за тихите води, но това момиче ме накара да си глътна граматиката![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
И между другото -- най-голЕмите![]()
Неграмотни значииииииии
![]()
хахаха и то на заглавието![]()
![]()
![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.
Мхмм...Първоначално написано от WesTSider
НЯМАМ ДУМИ!
Че то и лаф си има - 'Най - големите ебачи си мълчат!' :PПървоначално написано от random_guy1
Сегашния ми какъв мачо е, а в началото беше адски срамежлив. А имам бивши, които се 'изхвърлят' като много опитни и можещи, пък то изобщо не е така.
Винаги ще ми направи впечатление момче, което си седи в ъгъла на стаята и кротува, защото знам, че не е въздържател и ми става любопитно да го видя в онази светлина.
При момичетата би следвало да е същото... Абе важни са действията, не думите :P
Eй мазник, много подгласяш на вероника ве дПървоначално написано от BePoHuKa
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
Ако ми кажеш де се подмазвам/подгласям шапка ти свалям !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My mama always used to tell me: 'If you can't find somethin' to live for, you best find somethin' to die for.