- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Още ваканция?
Аааа верно ли от понеделник пускат национална?така се говори,учителите неска ни казаха,че днеска ще се решава дали да има национална и преди малк ми казаха, че ще има.
Another day,another drama
Само за вашето училище ли се отнася или за всички?Първоначално написано от d3jaVu
После дали ще се отучват тези ваканций?
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
аз пък не искам ваканция![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
И аз. А като се сетя, че изпускаме 36 часа АЕ...Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
Сега времето ще бъде бавно и мъчително, докато в даскало се минава толкова бързо..![]()
Аз разбрах за цялата странаПървоначално написано от OneGirl
Another day,another drama
И аз така чух. Ще видим довечера по новините.Първоначално написано от d3jaVu
То тва беше ясно от началото на годината,с грипна или без,то няма от де да ни я резнат тая зимната бреПървоначално написано от FantaMen
![]()
Брях,брях
не искам ваканцияПървоначално написано от Complicated
![]()
Има вероятност да ни пуснат в национална от другата седмица,казаха го по новините.Смятай,смятай,вто а седмица ваканция ше ми е![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Национална епидемия/ваканция най-вероятно ще се обяви следващата седмица.
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
Само дето ние, след стачката имахме 4 дни пролетна ваканцияПървоначално написано от JCoutureJunkie
Децата почиваха, ние учехме още една седмица
![]()
еlsy![]()
А ти кой клас беше тогава?Аз тогава бях 7-ми и си имах нормална пролетна ваканция,колкото беше определена в началото на годината.Първоначално написано от nicolepcd
Бях 8ми клас, първа година в езикова гимназияПървоначално написано от JCoutureJunkie
![]()
еlsy![]()
http://www.posredniknews.com/site/in...-00&Itemid=190Първоначално написано от Rivas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Всъщност беше 2 дни + събота и неделя.Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
Два да бъдат, добреПървоначално написано от Complicated
![]()
еlsy![]()
И в крайна сметка някой гледа ли новините и разбра ли кво казаха?? Ще има ли национална епидемия или не??![]()
To infinity and beyond.
Казаха, че не се знае, ама сигурно ще има.
Оф, пуснали са област София до края на седмицата, ама София град не са..![]()
Хора, това е грипна ваканция. Какви отучвания ви гонят![]()
И недейте вика национална ваканция, без да е абсолютно на 100% сигурно. Дори и да няма, аз съм си доволен на тези 3 дни, които ни дадоха почивка, че определено имахме нужда.
Когато си болен с 39 градуса температура не ми побира главата как ще ходиш на училищеЛежиш у вас 2-3 дни и ще ги наваксаш. А не да ходиш и да пръскаш бацили в радиус 10 метра.
![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Леле аз тамън бях решила, че само аз не искам ваканция. Много ще е тъпо и с това време даже да се разходиш не можеш. Аз и поради лични причини не искам ваканция, защото у нас правим ремонт и само в къщи ми се стои. Иии имам някои много готини учители, които си ги виждам всеки ден като сме на даскало![]()
така е, обаче по някои предмети, като математиката например, в учебника нищо не е обяснено, а и ние взимаме и допълнителни неща. но все пак така е, тези оправдания не вървят вечеПървоначално написано от ElinoOor
Абе не съвсем да не вървят. По математика наистина аз нищо не разбирам последните уроци и те сега като вземат още и аз увисвам. . .
Няма кой да ми обясни, ако учителката не ми го предаде. . . се оплитам.
И сега като се върна /дано да имаме ваканция слеващата седмица.../ в понеделник имам тежко контролно точно на задачите, на които съм отсъствала и които и без това са ми трудни... уф.
![]()
Ебаси какво чакат да се разболее половината училище и тогава да ни пуснат ваканция.. След дъжд качулка. Времето е точно сега. По-добре почивка една седмица в това групаво време, отколкото после да се разболее целия клас и да отсъства до Коледа. . .![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .