- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса
Вчера си купих преса за коса Белисима и като цяло съм доволна. Проблемът е, че не ми е ясно как да си изправя косата отзад. Едно, че нищо не се вижда и друго, че ме е страх да не си изгоря ръката.
Моля ви, дайте ми някой съвет как да процедирам![]()
Еми и при мен е трудно отзад,защото не мога да се видя,но с лявата ръка хващам коса с дясната слагам пресата без да гледам щото няма как да с евидя,и се изправям,не е трудно,после взимам едно отгледало обръщам се с гръб към голямото и с дясната ръка насочвам отпред малкото огледало и се виждам отзад как е станало,и това е![]()
Ти внимаваш да не си изгориш ръката, но знаеш ли как да си предпазиш косата. В смисъл трябва да използваш нещо преди изправяне и след изправяне. Аз си поръчах от моята фризьорка един серум с изправяш ефект така че..това е много важно.
Изгарянето на косата ми е ясно, че каквото и да сложиш няма да го предотвратиш кой знае колко. Тези серуми и други глупости служат само, за да си мислим, че като си ги сложим и край - косата не изгаря и си остава все така бляскава и гъста. BullshitПървоначално написано от anisummer
Вярно е, че и аз си купих някакъв серум,но цялата работа е повече за да се залъжа, че не увреждам косата си толкова много, колкото ако не ползвам серум.
Темата беше все пак друга...
Какво му е толкова трудно???
Ето ----> http://www.youtube.com/watch?v=ev6uVRsoTmM![]()
тая си мисли ,ч е е профисионалист , използвайки някакви странни методи , измислени от самата неяПървоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
![]()
и ми е мн инт , кво пускат тия клипчета как да си изпр косата...![]()
![]()
![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И кои са тия странни методи?Първоначално написано от POLLINA
кво си мисли ,че прави с тая четка...
аз разбирам кво иска да направи, но не и по този начин...
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ОМГ Поредната невероятно тъпа тема! Абе хора нямате ли си друга работа? Как да се изправя отзад! Ми то е много трудно да ти кажа!![]()
![]()