- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво за вас е щастиетоо .. (mm) :grin:
Да ти е весело, независимо кво става около теб. И онези самозаблуждаващи се, самообвиняващи се, депресирани хора, на които им викат "изсмукващи живота" същества да не успеят да ти развалят настроението. Е тва е истинско щастие.
нз вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
няма щастие,или ако има то е толкова мимолетно....все пак за мен щастието е свързано с любовта преди вси4ко
I can't stop myself from loving you <3
Нещо, което всеки човек изпитва в даден период от живота си. Не е това, което притежаваш, а дълбокото вътрешно непредизвикано усещане. Стремежът на всеки човек трябва да е към щастието, защото това е единственото незаменимо и уникално чувство, за което си струва да се живее. Нещо като мото ми е да не правиш това, което е най-рационално или логично, а това което те кара да се чувстваш щастлив.
Първоначално написано от gabi_94
мхм и при мен е така![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от gabi_94
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Това е част от живота ми, която не бих искала да губя.... щастието е това, че семейството ми е здраво, имам достатъчно познати, с които да прекарвам времето си, това че съм с него... ето тези неща ме правят щастлива.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Моето щастие е Той![]()
+1Първоначално написано от AiKaTa
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Първоначално написано от Hilary_
Точно така..![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
купонЯ
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
щастието е когато успяваш да откриеш красотата в нещо дребно ..
когато успяваш с търпение, вяра и любов да преминеш през някакво страдание и да разбереш неговия смисъл..
когато се чувстваш и бъдеш обичан..![]()
не свързвам повече щастието с хора, мили, гнили, гаджета, жени, балдъзи... те са неконтролируеми фактори и те преебават лошо. свързвам го само с неща които мога да контролирам. затова щастието е пари, контролираш ги според икономическите закони и правиш още пари...![]()
та щастието е много пари, яхта, къща в марбея, ферари и тн. жените са само за цвят
всек иси го мисли подсъзнателно!
Да съм сит, на топло и да изгубя девствеността си![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
хахПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Да имам човек до мен който да ме обича и който аз да обичам .. да няма неприятни хора които всеки ден ми скапват настроението .. да няма за какво да се притеснявам .. да знам че всичко е наред .. да знам че всички около мен са добре и са щастливи
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Нещо,което те кара да се усмихваш и да се чувстваш жив....
Живота не е нито добър,нито лош,а такъв,какъвто сам си го направиш...
Да се чувствам добре в кожата си,защото колкото и перф. да е всичко,ако на мен не ми е добре ,какъв е смисъла от всичко друго?![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
За всеки е относително понятие,щастието може да се изразява във споделена любов,верни приятели,хармония в семейството,но като се замисля има и малки незабележими с просто око,каращи ни да бъдем щастливи за мен лично това е да ям ледддд![]()
Да се събудя сутрин .. и независимо какво е времето .. лошо или хубаво .. да се усмихна и да си кажа колко хубав е днешния ден .. започна ли така .. нищо не може д ами развали деня ..![]()
.. от край време само така се събуждам .. щото сме ваканция нали
![]()
..