Има една прическа подобна на тази: http://www.thecinemasource.com/movie...Alba_Naked.jpg
само че отгоре бритона не е с фиба ами е пуснат назад и оформен с лак, а отстрани косата е защипана с фиби отзаде и се получава една мн хубава прическа наподобяваща ми на лебеднапоследък виждам мн момичета с такива прически, изглежда ми много лесно, ама все не мога да си я направя същата.. някой ако се сеща точно за какво говоря може ли да постне някоя снимка или нещо за тази прическа
мс предварително
На мен не ми отваря снимката![]()
и на менПървоначално написано от Serenavanderwoodsen
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ме 2
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И на мен не ми я отваря, но се сещам за какво говориш.Лично на мен не ми харесва.По-официална ми се струва и не отива на всеки./лично мое мнение./![]()
Не ми се отваря линка и не се сещам за какво говориш![]()
Кф лебед бе![]()
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
м и аз разбрах за кво говориш
ама лебед...![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
мм да разбрах какво имаш предвид прави се наистина доста лесно просто трябва да използвасх повечко лак за горната част ,а косата която ще бъде отстрани може да пригладиш с вакса за да не стърчи никъде![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
1-во - Не ми се отваря линка
2-ро - не разбрах за какво говориш
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
и си оправи линка ,щото ми е любопитно!Първоначално написано от aloveyou
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Снимката не се отваря...
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
http://g06.hit.bg/PARISSS.jpg предполагам имаш нещо такова на предвидсамо че изправена и по пригладена?
ОК имам само 1 вапрос ...... защо трябва да си като всички ???![]()
![]()
![]()
линка не се отваря, но се сещам за какво говоришприческата е хубава, но както казаха по-горе не на всеки му отива .