- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цикъл....
Здравейте.От 3-4 дена съм болна и лекарката ми каза да приемам 3 пъти на ден по 3 таблетки витамин С.На 29 миналия месец ми дойде и съм чувала че от витамин С цикъла не идва за месец или протича по леко.Сега като се оправя няма да пия такава голяма доза .Иначе нали знаете че е хуаво да се пие по 1 -2 на ден,но ме е страх 4е този месец няма да ми дойде .Та въпроса ми е дали да приемам по едно като ми мине настинката или да не приема защото няма да ми дойде цикъла???
може ли от двата дена които приемах такава голяма доза витамин Ц (3х3) този месец да нямам?????? МОЛЯ ви за помо6т и ви благодаря предарително!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
...love you... do you love me too? ..i love you...
Знам само че го облекчава,но мисля че не може да го спре. Пий си лекарствата да оздравееш и да не ти пука, това са глупости.![]()
^ Да, а и щом лекарката ти го е казала, значи не е толкова "фатално".Няма нищо като не ти дойде.Поне ще знаеш защо не е.Иначе наистина си пий лекарствата и не мисли за тея неща.
![]()
Облекчава,да.
Но споко,ще ти дойде.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
ох, а аз като съм в цикъл задържам ужасно мн водаи се подувам като балон, но поне като е за по 6 дена в месеца добре е
![]()