- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Нямам звук
Ами значи аз преди 5-10 мин си изтеглих от vbox7 една песен с vloader и като я пуснах компютъра заби/блокира-просто спря и аз го изключих от контакта.Сега като го включих нямаше звук.ПОМОЩ!! моля вии///...![]()
![]()
преинстални звуковите драйвъри като за начало... ако не стане ще помислим от какво е... (най-лошото изгоряла звукова карта)
Ами как да ги преинсталирам(къде е това чудо?)
![]()
![]()
![]()
първо виж доло има ли някаква иконка на тонколона или нещо подобно...Първоначално написано от MichellePhan
Ами има една "сила на звука"
до край ли е ?Първоначално написано от MichellePhan
Здравей! От мен да знаеш, че компютър не се спира по такъв начин от контактаПървоначално написано от MichellePhan
- НИКОГА, било то настолен компютър или лаптоп!!! Има си бутон за рестартиране (ако е настолен компютър), а ако е лаптоп или няма специфичен бутон за рестартиране се спира от "Power" бутона от който го включваш, като го задържиш натиснат 5-секунди!
Драйверите можеш да ги преинсталираш или от "Control Panel"-а или от My Computer -> десен бутон на мишката -> Manage -> Device Manager - и там търсиш "Sound Controller" -> Модела на звуковата карта -> Десен бутон -> "Update Drivers Software..." / Като преди това трябва да си свалиш звукови драйвери (най-хубаво последните) от сайта на пройзводителя на звуковата карта!!!
Успех...![]()
аз си мисля, че е реалтек картата... често млъкват кат се спре така компа![]()
![]()
той е проПървоначално написано от ivanstef
аз съм бо7
![]()
Всъщност, него най не го мързи да пише...Първоначално написано от LittleDude
![]()
Има нещо такова...Първоначално написано от ivanstef
![]()
просто съм бо7 и не разбирам нищоПървоначално написано от doomkillerr
![]()
![]()
няма ли да е по лесно да даде Roll Back Driver на мен така винаги ми се оправят драиваритеПървоначално написано от doomkillerr
![]()
Ами зависи... Този метод с "Roll Back Driver" върши работа само, ако драйверите си ги има в самия Windows...Първоначално написано от Tajnomomiche
![]()