.

Виж резултатите на анкетата: Продължавай,сигурно я е срам да ти каже че те харесва

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нещо не я кефиш , заради т0ва е

9 34,62%
  • Няма смисъл

17 65,38%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Уморих се от теб

Здрас7и на всички във форум,имам една мисъл която ме мъчи, и бих ви бил благодарен да ми дадете съвет :Значи от седмица си пиша със едно момиче,много ми хареса от начало,и все още си я харесвам но вече не съм сигурен, значи тя е от съседния град,и нали пишем си тва онова , аз постояяно и казвам че ми харесва и сто пъти съм и доказвал че съм влюбен в нея, (да оточна нещо НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ ),и тя само ми праща целуфчици по скайп.А сега нещото заради което пиша: Тя никога не ми е писала преди аз да и пиша (и в скайпа и с смс) винаги аз .. това ме изнервя до някаква степен,защто може би се уморих да съм аз настоятелния,дори понякога не ми пише и се чуда да продължавам ли (въпреки че се уморих аз да съм главния) или просто да продължим като приятели

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Малко за мен:Момче съм , на 14 години от Сандански , който иска да пита Л.С.
    Само като ти прочетах подписа ми стана ясно...Ти на сериозно ли се обясняваш по скайп в любов?Явно не си още на ясно какво е това.Може да ти харесва на външен вид,както и всяко друго момиче,но това не е любов.Зарежи ги тия работи още си малък.Ако все пак искаш гадже излез навън,а не по цял ден да висиш в скайп и да се чудиш за коя да се лепнеш.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Я не се лигави!Тя казва,че те обича ти защо не ми писла първа?

А може би чака ти да и пишеш?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Щом си на 14,едвали ще можеш да пътуваш да я виждаш и обратно.. скайп любов? хах,това е само една илюзия.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Любов в скайп? WTF?
    Наборе, излез от филма!
    Имаше една тема Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm) .Виждате ли сега защо 14-15 годишните момичета тръгват с по-големи? Връстниците, визирам автора, са незрели, глупавички и наивнички.О, също така с детски акъл.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Стара Загора
    Оле....аз никога не пиша първа по скайп или се случва много рядко. Повечето пъти даже не го поглеждам и към 11 като лягам 13 човека писали о.О
    А относно това 'скайп любов' И като се замисля, че аз самата вярвах, че има такова нещо... WTF!!!

Здрас7и, целуфчици ... WTF!!!
    Човек, сигурен ли си, че си на 14 Цепиш мрака с простотията си! Сега си влезнал у форумо щото си решил, че имаш проблем и е нужно да ни занимаеш с него.
    И казваш, че нещо не ти обръщала внимание момата дето пишеш с нея...естествено, че няма То с емоционално неориентирани пубертети като теб кой ще общува. Само начина, по който се изразяваш и пишеш, показва на какво ниво си. И ако кажеш, че и чалга слушаш...картинката е пълна

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    О, блокирай я - ще я забравиш. Не се притеснявай.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    ми... незнам кой нормален човек ще се занимава с това... любов на 14 по скайп ... от 1 седмица.. нямам коментар
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Уморих се от теб

Цитирай Първоначално написано от perfektencom
    сто пъти съм и доказвал че съм влюбен в нея, (да оточна нещо НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ ),и тя само ми праща целуфчици по скайп.
    това ми стигаше ..

Супер фен Аватара на Korrnyy

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    сто пъти съм и доказвал че съм влюбен в нея, (да оточна нещо НЕ СМЕ СЕ ВИЖДАЛИ ),и тя само ми праща целуфчици по скайп.
    това ми стигаше ..
    +
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на cookie_master
    колко теми ще пуснеш за тази твоя любов от друг град?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хей детенце,седни си на д-то и спри да пишеш по форумите,как си влюбен,в невиждано момиче.Какви са тези глупости?Нямаш ли си по-важни неща за правене?Можеш да вземеш да поучиш малко,а не да висиш в скайпа.Проумей,че живота е извън програмите за чат.

Мега фен
    ужас...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен
    Град
    София
    Вариантите са два:
    Или мацката не може да се пребори с егото си и эатова все чака ти да си инициатор на виртуалния ви контакт.
    Или тя не вэима толкова насериоэно контакта ви,тоест,не се е филмирала колкото теб.

И един въпрос: Как и покаэа,че държиш на нея наистина при положение че дори не сте имали пряк,реален контакт ?

Да энаеш,че face2face е по-раэлично и по-удевлетворяващо.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Хей детенце,седни си на д-то и спри да пишеш по форумите,как си влюбен,в невиждано момиче.Какви са тези глупости?Нямаш ли си по-важни неща за правене?Можеш да вземеш да поучиш малко,а не да висиш в скайпа.Проумей,че живота е извън програмите за чат.
    Пълни глупости.
    Прекрасно е едно 14-годишно дете да има чисто съэнание,което не допуска до толкова сериоэни мисли.Подава се на първосигналните си емоции.Просто е дете.Прекрасно ! "По-важни работи эа правене" - хахаха да,сигурно,эакъснява эа офиса и шефа ще се ядоса яко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Враца
    Така, като изключим глупавата тема... ще ти кажа, че и аз никога не пиша на момче, което ми е харесвало по скайп... неудобно ми е... И не съм само аз така, така че не се нервирай, приятелю, пиши си й, на нея й харесва
    еlsy

Ех и аз като бях по-малък се залъгах така по скайпа с едно момиче от друг град и ест нищо не стана... Забраих я какво да ти кажа няма смисъл да се занимаваш нормално е да не ти пише, няма нищо да стане.А и да не казвам никога ама почти винаги избягвай да се обясняваш по скайп, убедих се, че е много грешно, друго си е на живо... Успех...

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    А и да не казвам никога ама почти винаги избягвай да се обясняваш по скайп, убедих се, че е много грешно, друго си е на живо...
    така е

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Ами.. щом е по скайп няма смисъл.. зарежи я ... да се оправя сама...
    Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    к`во се изненадвам и аз..
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Голям фен Аватара на crazymm
    две думи: няма смисъл и тфа е

Такъв е живота брат

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    това ми стигаше ..
    +
    ++
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си