.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Запушен носс

Здравейте,понеже ми е запушен носа тия дни пък ме е страх да не прекалявам с капките,някой от вас чувал ли е,че има едно като стикче или нещо такова,което е мн ментово и като го помиришеш и ти се отпушва носа или действа по някав си начин подпомага.. не знам как се казва има ли го ощее Моля помогнете

Град
    в света на приключенията ..
    какви капки слагаш ?
    аз до скоро слагах капки и изхабих 3-тата опаковка Ксилометазолин О.о поради дърга и досадна хрема.... тъкмо се чудех дали да се допитам до чичо доктор и хремата ми мина !

от колко време имаш хрема ?
    по колко пъти на ден ги слагаш тия капки ?
    можеш да смениш самите капки.. иначе за лентичките за 1-рви път чувам и не мога да ти помогна

Супер фен
    Град
    Sofia
    Това "стикче" доколкото ми е известно липсва от аптечната мрежа за съжаление
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Еее кофти Иначе аз преди една седмица имах хрема и за една изхабих ксилометазолина пъкк от вчера нова хрема ии нз страх ме е да не направа беля,че една приятелка си възпали лигавицата там нещо ии сега като е болна и като си слага капки умира от болка и не искам и аз да прецакам нещо,а аз се дразня ,че по често ми е запушен носа ,а нямам сополки Ама ше се справя...а нещо друго за запушен нос да знаете

Град
    в света на приключенията ..
    Ринолекс

смени ги вземи си виброцил или муконазал , но внимавай с муконазала добри са много добри , но използвай една опаковка и после ги смени задължително !

Цитирай Първоначално написано от djuki
    смени ги вземи си виброцил или муконазал , но внимавай с муконазала добри са много добри , но използвай една опаковка и после ги смени задължително !
    Виброцил е антибиотик.. Не е желателно при тея есенните хреми да се ползва... Или ако се ползва да е максимум 5 дни, защото спира да действа след това.
    Аз си пръскам Олинт 1-2 пъти на ден и вече съм по-добре.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Има ги в аптеките... С един доста противен чичка на опаковката са. Мисля че са около левче и нещо. Иди в аптеката и питай Вчера обикалчх и навсякъде имаше такива

Инхалер е "стикчето" уникално е. Много ефикасно.

Ей като бях малък баба ми мажеше ноздрата отвътре с едно мазило виетнамско чудо ли как му викаше тя много е малко като капачка от бутилка е...и ми отпушваше носа за 5 секунди

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    Виброцил е антибиотик.. Не е желателно при тея есенните хреми да се ползва... Или ако се ползва да е максимум 5 дни, защото спира да действа след това.
    Аз преди една седмица като започнах с хремата три дена си слагах от този Виброцил нищо не ми помогна ,а преди ми помагаше и минах на Муконазал беше останало малко, амаа свършиха и си купих Ксилометазолина.А този Муконазал колко струва ?

А този инхалер не е ли за астма?

Цитирай Първоначално написано от under_black_sky
    Цитирай Първоначално написано от mumiikataa
    Аз преди една седмица като започнах с хремата три дена си слагах от този Виброцил нищо не ми помогна ,а преди ми помагаше и минах на Муконазал беше останало малко, амаа свършиха и си купих Ксилометазолина.А този Муконазал колко струва ?

А този инхалер не е ли за астма?
    Най-добре за организма ти е нещо по-леко не го мъчи с антибиотици... Иди в аптека и питай някакъв спрей за нос или капки няма значение, но без антибиотик. Просто е такъв сезона, нормално е да е запушен..

А ама аз въобще не се тормоза с антибиотик , само тия капките и те бяха първата седмица,сега е третата :Д и вчера лекарката ми предписа един гел за запушен нос и хрема и съм мн доволна..хем нямам сополи хем не ми е запушен носа..тази нощ спаххх като къпана

Има едни вълшебни билкови хапчета които помагат адски много. Геломиртол се казва лекарството. На мен 2 дни след като го пия ми минава, ама се едно не е било. И още 1 плюс е, че след 2рата таблетка от устата ти започва да мирише на борче така де, все едно дъвчеш дъвка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си