- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за Атеромите ?
Какво мислите за Атеромите ?
За неразбралите, атеромите са малки бели неща по ръбчето на прехода между главичката и тялото на пениса .Те са вид кожна мазнини във формата на малки белезникави израстъчета.Повечето тинейджери ги имат, след време е възможно да изчезнат.Те са много безобидни безврени и не се предават по полов път.
sdfsfsdf
Мисля , че е по - добре да ги нямаподмивайте се често. 2-3 пъти на ден би трябвало да стигне ...
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
не съм забелязвала до сега такива работи...явно съм попадала на хигиенични..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
има мнооооооооооооооого такива теми няколко страници назад!
Станислава
Нали преди няколко дни пусна същата тема..
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да. Пич успокой се.Нормално е,по добре го приеми за да не се сдухваш когато не трябваПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Westside rollin' all day, every day
Без гной в устата ми или вътре в мен.Трябва да си супер незагрижен за себе си,че да имаш "малки бели неща".....
Всеки ги има просто при някои са по силно изявениПървоначално написано от Shia
![]()
sdfsfsdf
уффф супер гнусно и гадно ще ми е ако трябва да съм чесна! не бих духала никога на мом4е което има такива пъп1ици!
не не не не не не ти си много зле ма! Сериозно!!! Т'ва нещо може оперативно да се премахне,но ако мъжа поиска. Не е опасно за живота,повече е като козметичен дефект така да се каже!Първоначално написано от Shia
Бахти и жените... Направо почвам да мисля,че пропаднахме заради такива тъпи кокони...
Станислава
Консултирах се с лекар и той каза че всичко това си е напълно нормално и няма място за съмнения това си е част от организма![]()
sdfsfsdf
и през 1 минута да се подмиваш пак няма да помогне. Това не се получава от лоша хигиена да ви еба в тъпите селянки. Това е все едно да кажеш "имаш бенка на носа ! Край не мога да бъда с теб!"
Та спокойно пичове чурките са ви нормални![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Това са подкожни мазнини, не е гной, по тази тема е писано поне 5 пъти за 1 седмица и явно все още има такива, които не са разбрали
П.С. А и какво толкова, пениса е като презерватива - грапав![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Не знам кое му е нормалното и безобидното, но това си е чиста проба епидермална киста, която в най-честия случай се премахва оперативно. Ако изобщо това, за което става въпрос е атером.![]()
Първоначално написано от t0d1t0
Ако аз имах подобни работи на вагината си друго щеше да кажеш.
Недей мисли е решението.
Ако бях твой приятел хич нямаше да мисля за такива простотии! Секса ли е най-важното в 1 връзка?!
Станислава