.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: ___

___

Не е важно какъв си .. важно е с какъв си ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    от бременността е. В доста форуми жени са писали за такива случаи. Но другото е,че може би е ,че ти е първия! При всяка жена е различно,някой след 2рия път може да започнат да изпитват удоволствие и т.н.
    Станислава

мерси ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Понеже аз не мога да ти кажа от личен опит за това ще ти кажа, че една от близките ми приятелки беше споделила, че първите пъти не е изпитвала нищо (даже на моменти е имало болка) .. но в последствие нещата се оправиха ..

Град
    in the reality : )
    Поеми нещата в свои ръце, когато правите секс. И мои познати са имали този проблем. Просто момчето не винаги може да разбере как и какво да направи, колко бързо, колко силно. И наистина колкото и да те лашка, може нищо да не стане. Покажи му как или го направи сама. Не стой като дървена и да чакаш да свършиш Успех.

Ами показвам му .. даже повечето случеи аз съм отгоре .. и сама си се 'лашкам', но пак ..

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от bub37o
    Ами показвам му .. даже повечето случеи аз съм отгоре .. и сама си се 'лашкам', но пак ..
    Щом поемаш инициативата, тогава вече е друг проблемът. И на мен ми се случи веднъж и не можах да свърша. Беше много хубаво, ама нещо явно просто не бях предразположена. Честно да ти кажа, и аз не знам защо така се получава. Може би ти трябва още време. Доколкото разбрах правите секс само от 2 седмици. Има време. Пък и може да си починете малко, че да имате по-голямо желание следващия път.

Отпусни се и увеличете любовната игра. То всъшност има някои жени, които никога не изпитват оргазъм. Аз лично първите 4-5 пъти не изпитвах нищо (точно както теб - въпреки възбудата и всичко останало). Не се притеснявай, отпусни се и се наслаждавай.

Сменяйте позите и местата където го правите

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    и аз в началото бях така,но с времето нещата си дойдоха на мястото и започнах да изпитвам удоволствие.Възможно е при теб удоволствието да не се е появило именно защото правиш секс съвсем отскоро.Не всичко става веднага
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Еми да пробва с нещо друго смис пръсти предмет или аз не знам с абс нищо ли не усещаш ?

на мен ми трябваха две години и половина, че да изпитам вагинален оргазъм

на този етап ще изтъкна като основателна причина факта, че е минало малко време след първия ти път (ест при всеки е разл)
    след време обаче бих обвинила младежа и/или теб
    без лоши чувства
    отпусни се и се наслаждавай
    общо взето това е

може би се притесняваш трябва да се отпуснеш

Град
    Rousse
    Normalno e otnachalo.Men sprq da me boli nqkade sled 2 sedmici i neshto.Prosto trqbva da sviknesh i da se otpusnesh i vs shte se naredi.Moje da opitash i da otgore (nqma po-hubavo neshto - ti diktuvash pravilata i vs zavisi ot teb, a i po tozi nachin vlagalishteto ti e po-stegnato i momcheto vliza po-nadalboko.E togava nqma kak da ne usetish NISHTO.Daje i nai-malkoto dvijenie se useshta)

прии мен всичко си беше на ред, усещах си .. беше ок.. имаше 1 болка и 2 рия път но тя отмина и беше супер.. може би е нормално..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от ive_nceto
    Normalno e otnachalo.Men sprq da me boli nqkade sled 2 sedmici i neshto.Prosto trqbva da sviknesh i da se otpusnesh i vs shte se naredi.Moje da opitash i da otgore (nqma po-hubavo neshto - ti diktuvash pravilata i vs zavisi ot teb, a i po tozi nachin vlagalishteto ti e po-stegnato i momcheto vliza po-nadalboko.E togava nqma kak da ne usetish NISHTO.Daje i nai-malkoto dvijenie se useshta)
    ама ти за кирилица да си чувала?!
    Станислава

мерси на всички ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    A ти между другото си ми позната от някъде.. нз защо

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    A ти между другото си ми позната от някъде.. нз защо
    Видял те е от високото ..

...сигурно просто сии..по-широка и ти трябва по-дебел член...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    При някои жени трябва да мине известно време, за да изпитат удоволствие от секса. Може би и при теб е така.
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Значи и при мен в началото не ми носеше удоволствие, но след няколко седмици правене на секс, започна да ми е хубаво и дори да свършвам за съжаление най-добрата ми приятелка е правила също многократно секс, но никога не е свършвала (имала е 4ма сексуални партньори - не е да кажеш да е в момчето проблема) ... мисля, че трябва да проявяваш повече инициатива и да опитваш различни пози, докато откриеш тези, които ти носят удоволствие...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си