.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Истината

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

Истината

Днес се замислих,ако ударя някой високопоставен мен ще ме осъдят на мига.Но ако той удари мен дали ще го осъдят?
    И двамата с него сме хора,но за нас има две истини моята и неговата.
    Е чудя се не може ли да има една истина и за него и за мен?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Shia
    Не може,защото истината е даденот и за всеки истинноста винаги ще е в негова ползва.АКо високопоставен те удари,неговото ампоа ще бъде сринато,ще бъде представен по новините с неговата истинност,но това не означава,че многобройната нация ще приеме действията му.Дори и да не го осъдят за парична глоба,нетърпението към него ще е по-голямо.

Не те ли е срам да си слагаш такъв подпис?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Не може,защото истината е даденот и за всеки истинноста винаги ще е в негова ползва.АКо високопоставен те удари,неговото ампоа ще бъде сринато,ще бъде представен по новините с неговата истинност,но това не означава,че многобройната нация ще приеме действията му.Дори и да не го осъдят за парична глоба,нетърпението към него ще е по-голямо.

А на онзи отгоре дали ще му пука?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Супер фен Аватара на Shia
    Надали.Отдавна сме се откъснали от неговото крило и от властта на църквата,че да го е грижа за нас.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Надали.Отдавна сме се откъснали от неговото крило и от властта на църквата,че да го е грижа за нас.
    Точно това искам да кажа,едно,че няма да го осъдят друго,че няма да му пука какво мислят за постъпката му

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Добре дошъл в системата. Ако зад теб има 2ма души, зад него са 15... така е с "високостоящите''. Според тях свободата, истината и прочее не е нещо с което се раждаш, тя може да се отнема и да се дава следователно, именно защото са повече ;Р. Винаги е било с налагане на воля "слушай ме или ще има последствия".
    "И утре е ден" - казала еднодневката...
    The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.

http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.

Град
    Някъде по широкия свят...
    Жалко е ,но е истина. Винаги е имало и ще има по-равни от равните. Нали уж всеки човешки живот няма цена ,еми фактите сочат друго ,повечето операции за смъртно болни деца си имат една доста фиксирана цена ,която определено не спада в категорията е на евтините неща. Факт е ,че ако диплопмат убие човек ,не може да бъде съден ,заради политическият му имунитет. Най-лошото е ,че повечето от хората на които е поверена такава отговорност ,само се възползват от привилегиите си ,а същевременно не правят нищо. Просто е адски жалко на къде се движи човечеството.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

Какво разбираш под "високопоставен". Ако е политик и има имунитет, може пак да го съдиш, стига естеството на престъплението да е достатъчно основателно за сваляне на имунитета му с оглед на това, че той може да се ползва от такъв единствено за дребни нарушение. Но виж, ако убие човек и има реални доказателства за това, веднага ще муго свалят. И все пак не живеем в бананова република, изключенията които стават са благодарение на корупцията, но и това време ще мине. В САЩ ако щеш бъди мулти-милионер с много власт, ако изнасилиш и убиеш дете и те докажат за виновен ще те тикнат зад решетките със сигурност, ако пък убиеш ченге в някои щати дори биха те пратили директно на електрическия стол. Без значение дали си сенатор, Бил Гейтс или някой друг въшливо богат чичка.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
    Какво разбираш под "високопоставен". Ако е политик и има имунитет, може пак да го съдиш, стига естеството на престъплението да е достатъчно основателно за сваляне на имунитета му с оглед на това, че той може да се ползва от такъв единствено за дребни нарушение. Но виж, ако убие човек и има реални доказателства за това, веднага ще муго свалят. И все пак не живеем в бананова република, изключенията които стават са благодарение на корупцията, но и това време ще мине. В САЩ ако щеш бъди мулти-милионер с много власт, ако изнасилиш и убиеш дете и те докажат за виновен ще те тикнат зад решетките със сигурност, ако пък убиеш ченге в някои щати дори биха те пратили директно на електрическия стол. Без значение дали си сенатор, Бил Гейтс или някой друг въшливо богат чичка.
    Аз ти говоря за точно конкретен случай.Но и да го осъдят,по кой закон?
    Забелязваш ли,че само заради някои хора променят законите?И колко са осъдени досега?

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    мхм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си