.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    DOVO им е серията за бръснене, на тия нацисти от Солинген.

аз както имам навика да се почесвам със самобръсначката, ако го направя с тоя сатър, със сигурност че треа да викат парамедиците.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Самобръсначка
    колко пари е ?
    6-7 кинта

Мега фен Аватара на ZipFail
    А тва огледало за бръснене ми звучи все едно специална ръкавица за чекии..

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Dovo е манифактура в град Солинген. Солинген не е фирма, а град. Просто имат много фирми за ножове и прочее режещи инструменти.
    Grumpy old madman

аз може да се каже съм новак още обаче не се режа!!! тъпото е че мн ми се възпалява кожата... иначе ползвам продукти на жилет
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Dovo е манифактура в град Солинген. Солинген не е фирма, а град. Просто имат много фирми за ножове и прочее режещи инструменти.
    Вярно лиии?
    Аз си мислех, че е фирма за пили и нокторезачки.

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Самобръсначка-Gillette оная дето има и на задната страна ножче
    Гел за бръснене Nivea
    Балсам за след бръснене на Avon, един такъв сив
    Иначе не контря.
    Специална техника-нЕмам
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Жилет с 2 ножчета,Крем Каро и се мажа после със Адидас автършейв.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Некфи "трикчета" некой нема ли да сподели, че ми стана интересно?

И да попитам също така за ефективен начин или някакво трикче за почистване на секретите от очите и носа.

10x предварително

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Некфи "трикчета" некой нема ли да сподели, че ми стана интересно?

И да попитам също така за ефективен начин или някакво трикче за почистване на секретите от очите и носа.

10x предварително
    За женските мустаци не знам трикове. НО изглевда адски кораво да имаш брадавица с косъм на носа, или около устата. ЩЕ плашиш всички деца в квартала!
    Grumpy old madman

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    ъннон,бръснеш ли си мустака
    Суче го, суче.

Върти, сучи...
    Дай дай дай
    Grumpy old madman

Никой ли няма да ми даде идеи

Минах през почти всички самобръсначки и не открих подходяща за мен...Вече трети месец използвам бръснач/Солинген-сменяеми ножче Процесът е по бавен,имаше и порязвания,но за мен това е решението.
    ПП-ако някой има впечатления от бръснарски сапун "Кент"-ще ми бъде интересно.

Повече от фен
    Голям си некрофил, но за колко време свикна с бръснача? :Д Уилкинсъна в началото на темата е идеален

За всеки ден, гладко, като бебешко дупе - лице е най - добре да си наемете личен бръснар, той или тя си знае работата.
    За тези които искат сами да се бръснат с бръснач или бръсначка, могат да изгледат това видео - http://www.youtube.com/watch?v=2IuA8HGacJw
    Бръсненето с бигчета(най - вече на Gillette) е много по безопасно и бързо от колкото начините които писах. За такова бръснене ви стигат няколко неща:бигче на Gillette или на някоя друга марка(стига да не е от 60 - 80 стотинки), пяна или гел за бръснене(препоръчително е и те да са на Gillette) и лосион за след бръснене. Този балсам за след бръснене е хубав - http://picbg.net/u/28326/18419/648397.png аз него ползвам
    За гладко лице и бръснене с бигче(а и не само) може да се бръснете на контра(срещу косъма), в зависимост от това колко ви е гъста и голяма брадата може първо на минете по посока на косъма и след това да ударите една контра(ако се бръснете през ден - два спокойно може направо на контра да земете). При всеки е различно но по принцип странични ефекти от рода на: пъпки, обръщане на косъм и т.н. няма при бръснене на контра, при мен забелязах единствено че почна да ми расте повече брада но като се бръснеш през ден или два това не е проблем.
    За по малките на които едвам се вижда тук там някой косъм - недейте бърза да почвате да се бръснете защото цял живот това ще правите !

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    По принцип ползвам гел на жилет за бръснене, ама тази година максимум веднъж съм ползвал. Бръсна се винаги вечер, когато си взимам душ. Така косъмът е омекнал и бръсненето минава гладичко с една жилетка с 3 ножчета.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Хей,не съм некрофил/към Ukhtar/,даже съм оптимист...претенциозен съм. Днес си купих сапун за бръснене "Кент" и ще споделя как е.

Обожавам момчета с брадичка<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си