Моля ви посъветваите ме нещо, всеки път преди да си измия косата си правя маска с кисело мляко, тривитаминол, бадемово масло и жълтък и стоя така поне един час.После се мия с шампоан Klorane с някакви билки.. после си слагам маска за изтощена коса и накрая слагам хининова вода или обливам косата с вода от коприва и накрая косата ми е някаква такава без обем и значително слаба... незнам вече какво да я правя, давайте савети че се вбесявам![]()
ПРЕКАЛЕНО МНОГО ПРЕПАРАТИ!!! НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ!!!
може и да е от маската с кис.мл,защото като си я правиш слагаш много мазнотиики(тривитаминола и маслото) и ти ''слепват'' косата
![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
абе обема ще го оправим...ама там е работата е че не ми става по-здрава косата се си е така слаба
![]()
Ами месец и нещо.Поне малко резултат не трябва ли да има?Само малко повече блясък и тва е![]()
![]()
Ще има резултат,споко.
Но мисля,че прекалено много неща слагаш.Не е добре така.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Прекалено много третиране. Аз лично един път в седмицата си правя маска с тривитаминол (не точно тази, която правиш ти), а останалите пъти слагам хининова вода и косата ми се заздрави и порасна сравнително много.
прекалено много я третираш макар да е за подобрение..поне маската я прави 1 път седмично
Мила , много я третираш косата .. Избягвай ги тия препарати .. ужаасно много са , и уж за добро , косата ти се изтощава пък може и да закапе .. 1.Слагай един път седмично маска , не всеки път .. после може балсам и си готова .. друг път - редувай , с шампоан и после балсам и така .. ( Без толкова маски и глупости .. редувай маска с шампоан ) и работата е готова .. отделно може и да слагаш кристали за по - свежа и красива коса !
ПРЕКАЛЯВАШ![]()
Какво подобрение очакваш?!