- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да ви питам
защо всички смятате,че човек като е на 13-14 и не може да бъде влюбен,защо мислите толкова ограничено...не говоря за конкретна тема,просто съм забелязвала такива постове и ми е ставало интересно,но сега се сещам да пусна тема за това...
П.П.:сори ако има такава тема,не посещавам много често този раздел..
![]()
Ех,как ще не може,на 13/14 ти си вече голям,зрял,умен,разумен,зна еш всичко,време е да се влюбиш и знаеш,че вече момента е настъпил... ние "големите" сме минали по този път,и ние сме мислили точно така,и ние сме го казвали това,че сме достатъчно големи за тези неща,ама не сме били.
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
И ти си ограничена.
просто съм забелязвала такива постовейАп.защо всички смятате,че...
[size=7][b][u]fosse cos
Няма такова нещо като любоф на ваще години олигофренчета малки. Всичко са лиготии, сърчица ипо скайпа. Обоснови се, че става въпрос за нещо сериозно.
Защото колкото по-малък/малка си, толкова повече нямаш житейски опит и според 13-14 годишните първото влюбване е цветя и рози без да мислят за последствията..наивни са и си въобразяват , че са щастливи![]()
щото ги е яТ, че не са се влюбили те на 13/14 о.О
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първоначално написано от Stan4o123
еми то за чувствата няма години,няма време...и какво като човек е на 13/14...никой не ти говори за зрялост въпреки че на 14 има момичета,които са много по умни от хора на ппо 16-17 да кажем,годините не са фактор : )
И в чест и на останалите ограничени,ще добавя:
Depends on the personality.
[size=7][b][u]fosse cos
... каза ретарда, който се почувства игнориран и реши да напише втори пост.Първоначално написано от Presley
![]()
така е да,вярно е също ,че на тази възраст дори харесването и привличането се нарича "любов" иили "влюбване"...но защо пък човек да не може да бъде влюбен...дори неосъзнато влюбен...тук няма общо житейския опит...тук всичко опира просто до чувства.Първоначално написано от ImmortalForever
братчееед,ти не идваш ли от варела/кофата/?Първоначално написано от TheMadHatter
![]()
Идвам от Ада.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
деба,как не съм те засякла там?Първоначално написано от TheMadHatter
![]()
![]()
Еми като за начало, мойто мнение е че НЯМА ЛюБОВ....още повече в тая възраст, още не си го осъзнала просто...айде нападайте ме сега, че греша и че сте супер влюбени и щастливи![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Кво "ъ?", бе? Искаш да те набия ли?![]()
Ограничено??![]()
![]()
.. че кое му е ограниченото на това мислене??
![]()
![]()
За мен е ограничено и крайно жалко да се е*ът на по 13-14 ..
![]()
Защо не могат да са влюбени ли?? Нима едно дете на 14 може да осъзнае какво се случва .. НЕ!! Има малки изключения, но тях не ги включваме за момента ..Никой не може да отрече, че точно тия малки пикли и пикльовци превърнаха думата "обичам те" в поздрав за здрасти .. а после ние сме били ограничените хаааааааааах ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ОМГ..от къде тая злоба към менПървоначално написано от TheMadHatter
![]()
Не, бе, шегувам се.Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
![]()
емотиконата ти е злобнаПървоначално написано от TheMadHatter
![]()
![]()
кво ми се плезиш бее?!![]()
![]()
![]()
![]()
Абе авторке не те ли е срам да си оспамваш собствената тема??![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Отивам да претакам киселото зеЙе.