- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета, Флирт?
Ами да в последствие с телефонния му номер научих и името муготино момченце е,сега си излизаме на ляво,на дясно иии ми е супер с него
![]()
А какво става, ако ти си просто едно момиче, което харесва страхотно момче, то не ти обръща никакво внимание и не си толкова хубава като другите момичета....?по-точният въпрос е какво да прави момичето....?
![]()
И аз питам като горното момиче... Не се отличавам нищо - най-малко с перфектна физия и красота, нито съм в някоя от големите компании... Какво да направя, ако харесвам някой известен, хубав, еtc... Загубена кауза...
На мен ми се случи случка![]()
Харесах си един мъжки и веднага отидох при него и започнахме да си говорим, аз го питам за това за онова, след това си писахме доста в скайп за да се опознаем. След няколко дена пак го засякох и попитах дали иска да излезем и нещата станах както аз исках и сега той ми звъни да излизаме пак! Горда съм![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Е да, но нещата не са толкова лесни...особено за момичетата като мен...за такива, които не са от най-хубавите и ги е срам...такава съм аз и не знам какво да правя...
ще ви се опища, за да имате представа... аз съм едно момиче, което не прилича та ТОП модел като някои...не съм слабичка и съм доста срамежлива...това съм аз...и се страхувам да не ми се исмее в лицето това момче...надявам се вече да ме разбирате....за това, че когато казвам, че не съм хубава да не си помислите някакво слабо момиче, което не е много хубаво в лицето...е аз съм точно обратното...за жалост...
при мен винаги момчетата са правили първата крачка,аз-никога..не за друго,просто съм супер некадърнанито съм грозна,нито съм срамежлива(определено не съм
) ,ама не става номера и тва е..ужаст
![]()
няма да забравя как тъпо се опитах да сваля сегашния ми приятел..беше най-тъпото нещо,което съм казвала някога,СЕРИОЗНОе,но пък сме заедно от година
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
... е нещата се развиват при всеки различно ..
за мен е важен погледа,все пак по един поглед можеш да си дадеш ясната представа дали отсрешният дори 1% има интерес към теб .. и ако го има вече можеш да действаш или да чакаш-всеки според зависи .. и все пак няма нищо по -хубаво от флирта,изключително забавна част ..
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Готино. Аз лично бих се зарадвал и би ми било приятно ако така ме спре непознато момичеПървоначално написано от sladinkaaaa
![]()
Може и това да стане....нищо не се знае!Първоначално написано от alpha_
Ако някое момиче се престраши...
![]()
Мен като ме заговарят момичета за такива неща и почнат да овъртат разни неща въобще не им обръщам внимание толкова е тъпооо.
Според мен трябва да сте по-директни нещо от рода
Здр, на колко си... как се казваш... Искаш ли да излезем на кафенце да си поговорим.
То си е ясно защо сте го заговорили момчето без да го познавате така че няма смисъл да овъртате най-малко да загуби интерес защото като почнете да се чудите кви да ги приказвате изглеждате много кухиtonie__ сама си каза ко е станало
![]()
Не искам да обидя никой просто искам да помогна това е моето мнение.
ами аз си имам приятел..сега нищо не бих направила. но ако нямах...
незнам.. трябва да си много предпазлива защото и тези които изглеждат свестни не са такива.![]()
![]()
Бих ти предложила, да му покажеш че се интересуваш от него..
например : кажи му .. лелее защо нямам такова гадже като теб ..,
смей се на нещата които казва,дори да не са смешни. просто бъди себе си .. извикай го на кафе.. усмихвай му се повечко и върви пред него ... всяко момче гледа задници![]()
И друго ако случайно забележиш,че не отвръща на това което правиш и не е заинтересуван . Бягай, преди да те е мушнал в леглото си и изхвърлил като боклук :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
отиваш и говориш на право ... здравей бля бля бля ... а пък с непознат човек винаги имаш какво да си кажеш и ще го мислиш на момента ... важно е да имаш търпение ако ти отговарят с едносрични отговори да продължаваш да опитваш![]()
Малко момичета биха направили първата крачка по простата причина, че повечето не могат да превъзмогнат гордостта си дори и да видят "чаровният принц на бял кон". хаХАхХАхА смЯЯХхХх![]()
Ама има и такива балъци, които ви подхранват безпочвеното самочувствие![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
щастливецът да не е дългуча с черната шапкаПървоначално написано от DarkKisss
бтв неска го вдях със синя
![]()
и да не е спам: винаги първа заговарям, ама никога не се получава както трябва![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук