.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Ами да в последствие с телефонния му номер научих и името му готино момченце е,сега си излизаме на ляво,на дясно иии ми е супер с него

А какво става, ако ти си просто едно момиче, което харесва страхотно момче, то не ти обръща никакво внимание и не си толкова хубава като другите момичета....? по-точният въпрос е какво да прави момичето....?

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    И аз питам като горното момиче... Не се отличавам нищо - най-малко с перфектна физия и красота, нито съм в някоя от големите компании... Какво да направя, ако харесвам някой известен, хубав, еtc... Загубена кауза...

Град
    На стадиона за бягане.
    На мен ми се случи случка
    Харесах си един мъжки и веднага отидох при него и започнахме да си говорим, аз го питам за това за онова, след това си писахме доста в скайп за да се опознаем. След няколко дена пак го засякох и попитах дали иска да излезем и нещата станах както аз исках и сега той ми звъни да излизаме пак! Горда съм
    Running is my drug and I am overdosed ..

Е да, но нещата не са толкова лесни...особено за момичетата като мен... за такива, които не са от най-хубавите и ги е срам...такава съм аз и не знам какво да правя... ще ви се опища, за да имате представа... аз съм едно момиче, което не прилича та ТОП модел като някои...не съм слабичка и съм доста срамежлива...това съм аз...и се страхувам да не ми се исмее в лицето това момче...надявам се вече да ме разбирате....за това, че когато казвам, че не съм хубава да не си помислите някакво слабо момиче, което не е много хубаво в лицето...е аз съм точно обратното...за жалост...

Град
    Пловдив
    при мен винаги момчетата са правили първата крачка,аз-никога..не за друго,просто съм супер некадърна нито съм грозна,нито съм срамежлива(определено не съм ) ,ама не става номера и тва е..ужаст
    няма да забравя как тъпо се опитах да сваля сегашния ми приятел..беше най-тъпото нещо,което съм казвала някога,СЕРИОЗНО е,но пък сме заедно от година
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

... е нещата се развиват при всеки различно ..
    за мен е важен погледа,все пак по един поглед можеш да си дадеш ясната представа дали отсрешният дори 1% има интерес към теб .. и ако го има вече можеш да действаш или да чакаш-всеки според зависи .. и все пак няма нищо по -хубаво от флирта,изключително забавна част ..
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

Цитирай Първоначално написано от sladinkaaaa
    ами аз съм 95,а той е 93 аааа сега ще цитирам горе доло какво се получи

аз:извинявай,би ли си дал скайп-а,ако няма проблем де
    той:ами да,но не сядам често на компютъра
    моята приятелка:добре поне телефонния номер
    той:ами добре (и тук аз си извадих тела)
    аз:може да излезем някой път на кафенце,ако нямаш нищо напротив
    той:ами не няма проблем
    аз:надявам се
    той:да,аз кафенца не отказвам
    аз:дабрем след това му записах номера,запознахме се ии преди малко си говорихме по телефона
    Готино. Аз лично бих се зарадвал и би ми било приятно ако така ме спре непознато момиче

Цитирай Първоначално написано от alpha_
    Готино. Аз лично бих се зарадвал и би ми било приятно ако така ме спре непознато момиче
    Може и това да стане....нищо не се знае! Ако някое момиче се престраши...

Мен като ме заговарят момичета за такива неща и почнат да овъртат разни неща въобще не им обръщам внимание толкова е тъпооо.

Според мен трябва да сте по-директни нещо от рода

Здр, на колко си... как се казваш... Искаш ли да излезем на кафенце да си поговорим.

То си е ясно защо сте го заговорили момчето без да го познавате така че няма смисъл да овъртате най-малко да загуби интерес защото като почнете да се чудите кви да ги приказвате изглеждате много кухи tonie__ сама си каза ко е станало

Не искам да обидя никой просто искам да помогна това е моето мнение.

ами аз си имам приятел..сега нищо не бих направила. но ако нямах...
    незнам.. трябва да си много предпазлива защото и тези които изглеждат свестни не са такива.
    Бих ти предложила, да му покажеш че се интересуваш от него..
    например : кажи му .. лелее защо нямам такова гадже като теб ..,
    смей се на нещата които казва,дори да не са смешни. просто бъди себе си .. извикай го на кафе.. усмихвай му се повечко и върви пред него ... всяко момче гледа задници
    И друго ако случайно забележиш,че не отвръща на това което правиш и не е заинтересуван . Бягай, преди да те е мушнал в леглото си и изхвърлил като боклук :P

отиваш и говориш на право ... здравей бля бля бля ... а пък с непознат човек винаги имаш какво да си кажеш и ще го мислиш на момента ... важно е да имаш търпение ако ти отговарят с едносрични отговори да продължаваш да опитваш

Град
    Измерение София
    Малко момичета биха направили първата крачка по простата причина, че повечето не могат да превъзмогнат гордостта си дори и да видят "чаровният принц на бял кон". хаХАхХАхА смЯЯХхХх
    Ама има и такива балъци, които ви подхранват безпочвеното самочувствие
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ай сектир с тия 'кафенца' вече

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    На мен ми се случи случка
    Харесах си един мъжки и веднага отидох при него и започнахме да си говорим, аз го питам за това за онова, след това си писахме доста в скайп за да се опознаем. След няколко дена пак го засякох и попитах дали иска да излезем и нещата станах както аз исках и сега той ми звъни да излизаме пак! Горда съм
    щастливецът да не е дългуча с черната шапка бтв неска го вдях със синя

и да не е спам: винаги първа заговарям, ама никога не се получава както трябва
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си