въпроса ми е: как,след като се изправя косата,а навън въздухът е влажен и после се накъдря..как да я запазя права..с лак пръсках..ама не помня май да има ефект..пишете бързоо моля вии..![]()
![]()
няма с какво друго
обилно ли да я напръскам..или..? да не заприлича на мазало![]()
Няма начин
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Питай фризьорката за някакви поо-качвствени заглаждащи продукти.![]()
![]()
![]()
Питай фризьорката за някакви поо-качвствени заглаждащи продукти.![]()
![]()
![]()
Няма начин.
Много е кофти,наистина.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Не знам за такова нещо .. консултирай се с фризьор/ка !
Влагата прецаква всички ни.
Така,като за начало да ти споделя , че се пише ужаст.
А относно проблема ти пробвай различни стилизанти за "прав" ефект.Мен лично нищо не ми помага.
аз ся ще ви кажа най-лесното решение ахаха - ми не си изправяйте косите когато е кофти времето..наистина няма смисъл..излишно горене си е тва![]()
мм аз имах съштия проблем, но ето какво открих и е мн ефикасно! без лакове или стилиризиращи продукти! Точно преди да си изправиш ксоата, си топкаш палеца и показалеца в маска за коса (тези дето са с измиване по принцип), прокарваш го през кичур коса и изправяш.. Остава така и в пороен дъжд :]
Тва някво ново правило в българския език ли е ?Първоначално написано от BoCupycake
![]()
Не, че нещо, но се пише УЖАСПървоначално написано от BoCupycake
![]()
Това с добавянето на Т-то са нЕкви изгъзици![]()
Иначе.. към авторката на темата: пробвай с кристали за коса (: Аз ползвам.
Май няма начин честно казано...
"Колкото повече, толкова повече..!"
я пак?Първоначално написано от BoCupycake
![]()
не става по никакъв начин .. и моята коса като е влажно времето се накъдря ама аз просто спрях да я изправям,защото виждам,че няма смисъл..
бтв защо не си я начупваш с пянастава много добре и няма да се притесняваш,че като излезеш навън ще ти се накъдри и т.н.
Чува ла съм че във фризьорските салони продават такива мазила , които се слагат преди изправяне и държат , но разбира се и пресата ти трябва да е хубава![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
Сори за спама, ама как по-точно се начупва косата с пяна?
Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.
апфхахахахахахахаПървоначално написано от BoCupycake
![]()
![]()
![]()
![]()