- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с телефона
Предполагам мястото на темата е тук..
Цъкам си аз на телефона и изведнъж се изключва.Ми добре,ще го включа пак.Въвеждам пин код,минава си поздрава с ръцете на нокиа и се включва и след няколко секунди екрана става черен и светва в бяло.Опитах да извадя батерията - не става.Включих го да се зарежда - той си се зарежда ама файда няма и пак прави така.А като го включа към компютъра,вместо да ми го отваря като Nokia 6600 slide,както до сега,ми го взима за сменяем диск L.
Ако някой може да помогне ще съм благодарна,а ако не става по никакъв начин дали на ремонт,сервиз,нова батерия и прочие..Благодаря предварително!![]()
нещо софтуерно е... закарай го на сервиз, там ще кажат дали е софтуерно, и евентуално да ти го оправятПървоначално написано от Co0kieGirl
Мдаммм прецакал ти се е софтуера
От сега ти казвам,че има доста голяма вероятност дори и да ти го оправят скоро пак да стане така ... Ако това се случи най-добре го разкарай и си вземи новАз с един от предишните ми телефони имах такъв проблем ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
изкарай картата с памет и провери дали ще ти прави проблем. От там си прави изводивте![]()
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527
Може да се опиташ да направиш упдейт, ноо... при този проблем който имаше с нестабилноста на телефона може да го убиеш съвсем...
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Телефона попинцип е купен миналата година ноември месец(не знам коя дата).И ми беше подарък за Коледа от баща ми,а той е един такъв странен човек,дето като му поискаха неговото и моето ЕГН,той отказа да дава лична информацияи не ни издадох гаранция..Само дадоха някаква хартиийка,която важала за някакъв по-малък период,но ако имало проблем с телефона можело да не ни я уважът.Знам колко тъпо звучи това с гаранцият..
![]()
not sure...
Падал ли е?
Удрян ли е?
Отварян ли е?
Има вариянт да се разместили кабелчетата за дисплея,което от своя страна причинява бял екран.Проблема най-вероятно е софтуерен..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
направи си бакЪп с nokia pc suite и ако се истрият ще можеш да си ги възтановиш![]()
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
Като всеки телефон е падал,но преди това да се случи не е.А като го свържа с Nokia PC suite ми излиза "Nokia 6600 slide connected in non-compatible USB-modem" и цъкам на contacts и ми изписва 0,не зависимо дали съм сложила СИМ картата или не.Също така и съобщенията не ми ги показва.Не мога да добавям или такива работи..
Ще го носим на сервиз чак след седмица някъде и ще е готов за някъде около месец предполагам,може да пусна пост след това и ще ви кажа какво е станало![]()