- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- да държа ли още ??
става дума че аз живея на принципа живота е 1 .. опитай всичко .. така стигнах до трева .... ама ви приказвам трева не дивачка или някфа друга помия мии холандец ..... излизаме със сестра ми .. напушваме се като овце и разцакваме .... проблема е че сестра ми е на 19 и в момента не си е в ямбол ..... пък аз си умирам за 1-то напушване ...... като знам че не трябва да не говорим че сам обещала на човек на които наистина даржа че спирам с джоинта ..... кфо да прая ще се побъркам .... ( вярно сама ще си призная .. до някакфа степен имам нужда от тревата ........ щот поне за някфи си часове забравяш за всичко .... и се хилиш кат ненормален ... и говориш с лилавия хипопотам който е отвратително досаден и винаги те разпитвва .....
ПП : в момента не сам напушена и не сам наркоманка или някфа такава имам нарите но аз за трева пари сам казала че няма да дам и то за некачествена ...![]()
Преместена от Punisherrr
имам правописни грешки ... ;д извинявам се![]()
И какво общо има със секса?
Ако наистина държиш на този човек, по-добре си спази обещанието.. точно, защото живота е един, трябва да го изживееш по най-добрия възможен начин. Питай лилавия хипопотам! Той ще потвърди..
![]()
Не знам, ама по добре спирай от рано, защото след една година да не пишеш - "умирам за една спринцовка, какво да правя"![]()
Кой, каквото и да ти говори - става дума за пари!
спирай![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
+++Първоначално написано от BePoHuKa
Спри ги сички тия шитни.. не си заслужава за няколкото часа хилене!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може и тройка с лъва.Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
Спази си обещаниетоНа мен 2ма човека са ми обещали да не пушат коз и аз им вярвам.
И на мен са ми обещавали, но не всички са спазвали обещанието си..Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
Спирай ги... ако сега тооолкова много се нуждаеш от едното дръпванепо нататък ще стане мнооого по-зле. Спирай с глупостите преди да е станало късно
![]()
Трагедията е пълна...
Пуши кат ти са пуши и не давай такиа тъпи обещания при положение че немойш да ги изпълниш ..
Еуфория от изгрева
и еуфория от деня,
еуфория от залеза
и еуфория от нощта.
Еуфория от смеха,
на госпожица Хуана -
болка от страха,
глупава забрана...
ма джойнт с амфети вътре лиПървоначално написано от jojankaa
![]()
СПИРАЙ ГИ
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
бтв : за темата нали сам малко индианче .. нз що сам я сложила при сексаама както прайте предложения да прая секс с хипопотама .... сшшшт я по спокойно
той не е хубав малко е дебел .... ама е приятен .....
и ме разбира ...... ауу и тези мнения че след време ще сам и на спринцовкии не е вярно .... тфа не съм го пробвала ноо и нямам огромно желание .... щото 1 се бяхме сабрали компания и някои се беше боцкал и само седи седи и вика : камиона ааааааааааа бласна ме .... и заляга
големи излагации бяха ......
![]()
![]()
+1Първоначално написано от pe4enkata
![]()
Поне ги дай за качествена...
Първоначално написано от jojankaa
ъъъ, пълни идиотщини. Сама си вкарваш автогол в момента като говориш тези неща - какво сте правили с тайфата и т.н. "интересна" компания имаш, сигурно това е и основната Ви тема там. Както и да е - не съм аз човекът, който ще ти се бърка, само констатирах. Та по темата - Ако се смяташ за достатъчно улегнало момиче и държиш наистина на този човек - поне заради него спри, ако не заради себе си.![]()