- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той прекалява
Ходя с едно момче вече 2 месеца,а го харесвам от преди тва...тва заначи около 3-4 месеца ходене зад гъза му.До вчера всичко беше наред,но наскоро се скарах с 1 момче и той тръгна да ме рита и тн,а авера ми седеше отстрани и нищо не каза,а после коментара му беше "Е,то пък щото беше голямото удряне..".Тогава много се ядосах,ама се викам че нищо няма да казвам,за да не се караме пак.След 1 седмица разбрах,че някакво момиче от неговия клас само го зарибявала,барала го и тн. и след като се сетих,че то 1 път и бил казал "Ай са ебем" ПОБЯСНЯХ .Чаках го да влезе в скайп и когато дойде не успях да му кажа нищо...сякаш нямах мнение,сякаш не бях ревала до тогава и нещо не се е случилоВъпроса е че той за толкова време не ме е опознал...дори и не е разбрал,че съм добричка,обаче докато не премине границата
Вчера го предолредих,че направи ли още 1 фал и изгаря моментално,а неговата реакция беше "че аз почти нещо не съм направил
"
![]()
Моля ви,помогнете ми.Какво да правя?Вчера дори братовчед му се хвана на бас с 1 приятелка,че съм била прекалено дабра да го зарежа,а не е така-просто държа много на него![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Не си прекалено добра, прекалено наивна си. Не се обиждай, но как можеш да търпиш такова отношение от някакъв келеш, който само те разиграва? Той не си заслужава изобщо. Намери си някой, който ще държи на теб.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Няма смисъл да държиш на някого, на който явно не му пука особено за тебНякой да те рита и той да седи и гледа ??? No comment! Не бил правила никакви фалове??
Според мен изобщо не заслужава шанс за още един фал, щом даже не осъзнава какъв задник еВтори шанс се дава на някой, който е осъзнал грешката си, иска да я поправи и ще гледа да не я повтори.
тегли му една на тоя келеш![]()
++++Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе за кво ти е тоя бе?!Толкова други момчета има,не ходите от толкова дълго време,аз таков държание нямаше да търпяПрати му една ...дълга майна и толкова.Щом не те оценява,щом не се опитва да ти е добре ,не ти трябва ^^
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от Slave4You
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
А,не! Тва бешеСега и по скайпа почна да ми се прави на интересен ...
![]()
![]()
Горе главата хора...
И да не ти е приятел като мъж е трябвало да постъпи мъжки !
Да стане да шибне 2 шамара на тоя да си седне на задника !
С какъв акъл ше допусне момче да бие момиче ???
//На негово място бих строшил врата на тва хюмне ...
ама то друг е въпроса, че само камикадзе и некаф върл оптимист
би посегнал в мое присъствие![]()
Леле, някои хора наистина не се оценяват .![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от Lyubeto
Оцени повече себе си .. и си намери друг![]()
Нещото от което се страхувам е това да остана пак сама.До сега не съм имала гадже и сега когато имам ми е много по-добре
![]()
Горе главата хора...
Щом вече ревете и за хора с които ходите 2 месеца. Радвам се за вас![]()
И поради таэи причина ти е готино да си повтаряш колко много държиш на него,само и само да не осъэнаеш,че трябва да му биеш шута,нали ?Първоначално написано от MadeOfWater
По-добре да си сама,отколкото с когото и да е.
А и от писанията ти тук,не личи да ти е много добре.
[size=7][b][u]fosse cos
Не бъди глупачка. В момента:
1. Не ти е добре, защото такова оношение може само да те нарани и обиди.
2. Унижаваш се жестоко и в очите на другите си безхарактерната тъпачка дето оня я върти на малкия си пръст.
Я се стегни и си пази поне гордостта щом за сърцето не ти пука.
Не те заслужава, не те уважава.... Остави го! Само той губиНе се страхувай да останеш сама... Момчета на тоя свят, колкото искаш
Ще намериш подходящия, но това не е сегашния ти приятел
Както казахме в друга тема - "по-добре сам, от колкото в лоша компания"
Успех
![]()
Трагедията е пълна...
Стоял е отстрани и е гледал ?!?!??!Мили Боже... Че дори и моите просто приятели не би го направили.
Бий му шута, наистина просто си мислиш, че ти е добре с него. Като гледам снимката ти, сладурана си и мисля, че има и други момчета, които биха биха искали да на мястото на "твоето момче" и биха те ценили и уважавали. Успех
![]()
добре казаноПървоначално написано от balu4ka
![]()
I don`t care .. ;] ..
Е тоя е еб*ти тъпака!! Не трябва изобщо да говориш с него, а пък камо ли да го държиш още... Оставяй го, има много по-свестни момчета, като мен![]()
:P
хаха кандидати имаа..Първоначално написано от peshost
![]()
I don`t care .. ;] ..
На него не му пука за тебе. Зарязвай го и толкова. Не ти трябва такъв идиот. Защо да оставаш сама? Момчета много, спокойно. Не ти е последния.. Още мноого момчета ще има.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
не е последния,но ми е първия.Първоначално написано от insane7
Дали за това се държа така ??
![]()
![]()
Горе главата хора...