.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Цитирай Първоначално написано от insane7
    На него не му пука за тебе. Зарязвай го и толкова. Не ти трябва такъв идиот. Защо да оставаш сама? Момчета много, спокойно. Не ти е последния.. Още мноого момчета ще има.
    не е последния,но ми е първия. Дали за това се държа така ??

Май когато си си го избирала не си го опознала много добре, а?
    Не всичко е външен вид.. Не знам за какво се държиш така, но ти трябва малко повече смелост и решителност. Ще намериш друг, не се притеснявай.
    Успех ти желая.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на diksi
    Успех! И да разкажеш каква реакция е извадил след зарязването

Цитирай Първоначално написано от zero
    И да не ти е приятел като мъж е трябвало да постъпи мъжки !
    Да стане да шибне 2 шамара на тоя да си седне на задника !
    С какъв акъл ше допусне момче да бие момиче ???
    //На негово място бих строшил врата на тва хюмне ...
    ама то друг е въпроса, че само камикадзе и некаф върл оптимист
    би посегнал в мое присъствие
    Уоу,Рамбо,по-леко
    Но,общо взето,съм съгласна с първите 3 реда
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Скъпа, ти явно си от онези момичета тип "изтривалка".Съжалявам те.
    Нямаш ли достойнство?Нямаш ли гордост?Нямаш ли мнение?
    Не се залъгвай.Не че той нещо - просто ти му позволяваш да ти се качи на главата.
    Ако не му показваш напълно ясно и недвусмислено, че е сбъркал, той изобщо няма да се усети.А ако няма последици, ще го направи отново.
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Ако някой и с пръст докосне гаджето ми отива в ада!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Стегни се бе момиче..Държала на него ? Ти чуваш ли се тоя е пълен неудачник Я прати много поздрави на майка му ..Ти си дама и той трябва да се отнася с теб като такава..Държанието му е недопостимо..Истината е ,че не го е грижа за теб!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Мега фен
    Нещото от което се страхувам е това да остана пак сама.До сега не съм имала гадже и сега когато имам ми е много по-добре
    от какво те е страх?! като си сама известно време, какво ще загубиш? нищо. просто ще имаш време да огледаш момчетата около теб и да си избереш такова, което те заслужава! гаджето ти е пълен боклук, не те уважава, не те цени и най- вероятно зад гърба ти те прави на ПЪЛНА глупачка! кой знае как те лъже, а ти дори не го осъзнаваш. вникни в думите ми, не ги чети отгоре- отгоре. повярвай ми, имам опит с боклуци! твоя е такъв и няма да се промени! не си смъквай сама нивото, научи се да се цениш! само така и другите ще те ценят и ще намериш момче, което те заслужава! не си губи самоуважението, честта и достойнството, заради някакъв си недодялан мухльо. казвам ти, по- добре сама, отколкото с такъв нещастник! ако не го оставиш сега, 100% ще съжаляваш тройно повече след време, когато истината те цапне в лицето с пълна сила. зарежи го, няма смисъл, повярвай ми!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Ако някой и с пръст докосне гаджето ми отива в ада!

И моя е така... даже не ми е гадже, само се зарибяваме засега и излизаме. Но 3-4 пъти се случи така, че някой да тръгне да ми посяга и после...

дам прекалено наивна си..

никога не тичаи след едно момче ,, .... штоту после сичко се проваля ..... пък и си имаш достойнство ... зарежи го тоя боклук ,, който няма и грам уважение кум теб !! просто не си струва '
    Every time I lost control, I lost control you just gave me back my soul you tell me s'agpo, you tell me s'agapo...

Град
    - .::*MuSiC iT's My LiFe*::. -
    Ти хубаво държиш на него , но защо не видиш и неговото отношение към теб ? Любовта е двустранен "процес" все пак .. Трябва да си сляпа да не виждаш, че това момче ама изобщо не те уважава ,първото което е , и явно не му пука за теб .. Това да си момче, и да гледаш че някой удря приятелката ти, а ти нищо да не направиш е ужасно несъвместимо според мен .!!!

Зарежи го - няма смисъл да се тормозиш с човек който не те заслужава !

Колкото до това че неможеш сама - на теб как ти е по-добре ? С някого за който си нищо , или сама но чакаща този за който ще си всичко ?

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Скъпа, ти явно си от онези момичета тип "изтривалка".Съжалявам те.
    Нямаш ли достойнство?Нямаш ли гордост?Нямаш ли мнение?
    Не се залъгвай.Не че той нещо - просто ти му позволяваш да ти се качи на главата.
    Ако не му показваш напълно ясно и недвусмислено, че е сбъркал, той изобщо няма да се усети.А ако няма последици, ще го направи отново.
    +1 когато някой те нарани му го показваш, така че да го разбере иначе не става.
    Зарежи го! НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВА!!!!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Нещото от което се страхувам е това да остана пак сама.
    Значи ти харесва повече това положение?Това са глупави оправдания
    Тфа да вижда , че някой ти скача и да не прави нищо..И на мен бившия ми имаше студено отношение, не се отпускаше, ама ако станеше въпрос за такива неща пф... не завиждам на опонента..особено с физиката му ..Гр..Тоя не те уважава въобще..

хората с години не могат да се разберат, ти за 2 месеца искаш. И на всичкото отгоре - да, на "приятелят" не му пука особено за теб, така че започни да си обираш крушите преди да си си разбила сърцето в скалите сама.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

намери воля в себе си и го зарежи.помисли малко-наистина ли би искала мом4ето на което държиш най много и на който би трябвало да можеш да раз4иташ за абсолютно вси4ко да се отнася така с теб?
    ина4е и аз не можех да зарежа 1 идиот поради страха да не остана сама,но понякога трябва да избереш павилното пред лесното
    I can't stop myself from loving you <3

Зарежи го и не бъди толкова наивна!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Да те удря някой, а гаджето ти да седи и да гледа... Браво, голям мъж си си хванала... Бягай от тоя по далеч.

Животът е адът описан в Библията!

Осъзнаваш ли с какъв идиот си в момента .. И какъв идиот е този който те е ритал.. да не би да си футболна топка.. Тфа момче което ти се води за гадже не струва .. ако ти беше наистина приятел нямаше да гледа как ти причинява болка някъф сополанко .. а щеше да го сложи на мястото му .. И после да ти казва.. "То едно удряне беше.." , вземи се в ръце не е за теб.. ако беше моят приятел .. нямаше да го остави и 1 обидна дума да ми каже не да ме рита и т.н. просто не си оценена от негова страна.. а това, че си нямала приятел до сега.. по-добре сама от колкото с някъф безчувствен глупак, който не си мърда и малкия пръст за теб .. Според мен можеш да си намериш приятел .. не си някфа пълна задръстенячка .. все ще се намери някой да оцени това което си и тогава наистина да разбереш какво е истинска любов и истинско щастие

Град
    Таити
    хах ще гледа че някъв мъхльо те рита и ще седи и ще гледа ... смятай къФ изтарсак. зае*би го тоз мухал и си намери някой който знае как да се държи с едно момиче и на който да му пука за теб Успех
    There is no right or wrong, only fun or boring

ти сериозно ли още си с тоя???
    I don`t care .. ;] ..

Град
    Sофiiя City xD
    и още си с него?! аз ако бях на твое място щях собственоръчно да го наритам тоя "сладур" !! кфо е тфа отношение към момиче ебати, той ... е няам думи! колкото и да си се привързала, махай го тоя бе!! той не те заслужава ( не че те познавам, ма тоя според мен НИКОЯ не заслужава ) ..

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Не се страхувай да останеш сама .. закачай се с другите готини момчета,които са много .. А на тоя му предай от мене да хой да се ебе с оная .. и да се хвърли от някой мост ... Много късмет ти пожелавам и не се оставяй на някакво тъпо момче да те прай на тъпачка ...
    защото
    уТ сАмОзАгУбЕнИ, пРаЗнОгЛаВи, аНтИиНтЕлИгЕнТнИ, мАлОуМнО-уМоЗаКлЮчИт ЕлНи, пРоСтИ мОрАлНо-дЕгРаДиРаЛи, мАтЕрИаЛнО иЗвИсЕнИ, нЕсЪсТоЯтЕлНо оРиЕнТиРаНи, кРиТиЧнО оТбЛъСкВаЩи мОмЧеТа мИ пИсНа!!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Боже опази...
    Значи някакъв ще те рита, а той ще стои?? Е такъв боклук не заслужава даже да го поглеждаш бе, какви сте такива, имайте малко самоуважение!!
    Той направо ти е показал, че не му пука за теб. Я не се подлагай на това, не ти трябва такъв.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

поне да беше казал нещо от сорта наа "ейй внимавай" към оня другия..няма нужда да скача да го биее..ама яя се замисли дали трябва да търпиш тва нещо??

има други я не се излагайй..зарежи го
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен
    ами аз те разбирам.. по-добре е да се разделите.. първите седмици ще се чустваш гадно после ще ти мине.. не мога да разбера как търпиш такова отношение..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    наййс...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си