- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той прекалява
Първоначално написано от izlishna
тва и направих...доста тъпичко му стана в началото,ама вече всичко е наред.Даже днес излизахме тримата.![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Първоначално написано от MadeOfWater
Найссс... и я разправяй??
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ами на мене понеже ми писна и 5 мин преди да го зарежа,най-добрия му приятел ми каза че ма харесвал и аз тръгнах с него,а после зарязах тоя келешПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
![]()
Горе главата хора...
Е добре де, а не се ли притесняваш, че те са приятели и могат да ти извъртят някой номер примерно?Първоначално написано от MadeOfWater
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Не...![]()
![]()
Горе главата хора...
много си сигурна?Първоначално написано от mechtaq_za_teb
I don`t care .. ;] ..
Дано...
Еми успех тогава и дано с този да потръгнат нещата.![]()
Режи!Къв е този помияр?!Моя приятел НИКОГА не би позволил някой да ми каже нещо пък камоли да ме удря?!![]()
и ти си още с него.....
Държиш на него?!Че защо бе??
Ти да не си луда..
Губиш си времето..
Страх те е от факта ,че ще останеш сама...то и сега си сама ,драга..
На колко си на 5 ли?
Божееее.....
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
а зарязала си го браво!![]()
Пипито сиче![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
зарежи го докато не стане късно...не си проваляй живота...Успех![]()
Кво ни занимаваш???
Като прочетох/ до някъде/ как общувате помежду си сте некви лапета, където... няма кво да продължавам. Сайта е за тийнове, а днешните тийнове/ не, че не съм тийн/ са точно като вас двамата, за съжаление.
Честито скъсване и гледай следващия да е по-голям простак.
За мен този олигофрен трябва да бъде брутално зарязан .... Не се оставяй да се държат лошо с теб ...!
хахаха, ''не'', ама си направи сметка тоя му приятел колко е свестен, щом предлага на гаджето на приятеля си, докато те още ходят.. щом прецаква така приятеля си (човек, на когото се предполага, че трябва да държи), представи си как ще прецака теб.. ;]Първоначално написано от MadeOfWater
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Tочно!!!Първоначално написано от TeenSpirit
Бе кви са тия селянщини-некав ти праил номера-ем най-големият номер е че оня ся новият ти се е наговорил с бившият ти и сеа ти ше си сърбаш попарата,капиш?Леле докато писах все едно влязох в некой сериал братле![]()
Аа и малко речници си купи че нещо ти куца правилното писане
![]()
от 5тия-6тия опит...Първоначално написано от mOBSCENE
![]()
а на авторката късмет с новия сладур и всичко хубаво
peace ^^
REGGAE BOOM <3
То принципно жените сме тези,които въртят номера,едва ли мом1ета ще се хванат да кроят планове срещу нея.
А иначе той е глупак,да,но се изумих от начина,по който си пишете...
Е браво,супер ,че си го зарязала. Той и тва е заслужавал тоя идиотАйде успех с новия и дано се окаже по-свестен! ;*
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Какво мога да кажа друго, освен да се съглася с TeenSpirit?![]()
И двамата сте ТРА-ГИЧ-НИ, трагични!
+1Първоначално написано от mechtaq_za_teb
Отначало ми стана кофти за теб, честно казано. Бях си подготвила хубава реч да го зарежеш и т.н. Но след това стигнах до коментара с хронологията от скайп, защо въобще си правила тази тема, та на теб не ти е пукало за него ... И какво той бил копелдак, а ти си много свястна, като го заряза по скайп и още повече се направи на много интересна и велика. Когато ти се научиш как да се държиш с някой, може да получиш същото в замяна![]()
Ti si my dala da razbere ,4e go obi4a6 i 4 emnogo darji6 na nego i ,4e ne iska6 da se karate i da se razdelite..I toi tva go izpolzva sigyrno si kazva"mi tq me obi4a ,taka4e 6te si pravq kakvoto mi xaresva" badi opo stroga i kogato ne6to ne ti xaresva my go kazvai govori my na vapreki- da yseti ,4 ei ti si 4ovek ima6 mnenie i jelaniq..Pak ako te zareje ili ne6to podobno ..zna4i ne si stryva
![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Абсолютно. Не стига, че тоя чат едва се разчита, защото е написан от пълни олигофрени, ами и си личи от километри, че тея двамата са тръгнали, за да не им е тъпо. Когато човек обича истински, не може да е толкова безразличен. Когато съм държала на някого и все пак се е наложило да скъсаме, дори вече да нямам чувства, пак не мога така безразлично и грозно да го скъсам.Първоначално написано от vesito13
ауу в гадно пологение си..той този е ибахти тъпака как няма да те защити. дори и да не ходехте а да бяхте само фр пак трябваше да те защити.. ако питаш мен зарязвай го.. след като се зарибява с други не си струва да му ходих зад гъза и той да си мисли че е мн важен.
Следващия път, прочети темата и може да разбереш, че го е зарязалаПървоначално написано от roshlichka
![]()