- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Лицеви опори
Значи искам до другата година да мога да правя 100.
Сега правя околко 30 - 40.
Как да увелича бройката ?
В момента се опитвам да дигам бройката всяка седмица но не се получава![]()
Съвети плс
Благодаря предварително
ROCK HARD RIDE FREE
Всеки ден +1
Този който не пада, не се изправя.
и аз правя по 30-40,обаче не набляам много на тях.Вдигам си дъмбела и си плувам спокойноиначе трябва всеки ден/седмица да вдигаш бройката,обаче не много...примерно 20-22-24-26 нещо такова
Благодаря
И да не пиете много през ваканцията![]()
ROCK HARD RIDE FREE
Първоначално написано от TheHellion
Невъзможно..
По въпроса с лицевитя,ако всеки ден правиш 100(25х4),след месец ще можеш да ги правиш 100 най-спокойно,поне при мен е така.![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
аз съм на 12 и тренирам спортна състезателна аеробна гимнастика и тренера ни мъчи на тренировка да правиме по 100-150 лицеви опори (и трицепсови и бицепсови) с 3-4 почивки та за т'ва искам да кажа че колкото по-от малък започнеш да ги правиш толкова по-лесни ще са ти!![]()
Няма такова нещо като бицепсови лицеви(и трицепсови и бицепсови)
Прави лицеви за време. Примерно, направи възможно най-много лицеви за 10 минути. Така бройката постепенно много скача. Почивай малко между сериите, това е особено ефективен метод.
запиши се на някой спорт. ще ти скочат не само лицевите опори, а и всичко останало. ако пък се запишеш и не стане, значи или не се стараеш достатъчно, или трябва да кажеш на тренера да те мъчи повечеПървоначално написано от TheHellion
![]()
![]()
![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
ей тва не го бях видял...Първоначално написано от Myrth
пробвай да си броиш лицевите по следната схема:
0-горе, 1-долу
не е адски сложна
сега пробвай следната последователност
0101101111011111011111011111011... и тн. доколкото можеш да изкараш
убедих ли те?
Цитат:
(и трицепсови и бицепсови)
Няма такова нещо като бицепсови лицеви
Хехе аз кат ти казвам че има слушай ме![]()
Дай някакви доразяснения, че това нещо не го разбирам.
Благодаря!
И как по-точно се товари бицепс при лицеви, след като е сгъващ мускул? Лицевата опора е движение на бутане, пък ако ще и с краката у гъза да я правиш ;]
Направи си програма да клажем 6 седмичнаПървоначално написано от TheHellion
1-ва седмица:4-5 серии по 20-25 лицеви на ден. Прави ги през ден за да може да си почива мусколите
2-ра седмица да ги дигнем примевно на 30-35,40 както решиш пак така пред ден на сериики 4-5 серии на ден
3-та седмица да кажем 35-45
4-та седмица 50-70
5-та седмица 70-85
6-та седмица 100 лицеви
Моята е подобна обаче аз съм до 150 несе фукам.
Това е примерна може да промениш броиките може и да е удължиш в седмици да е намалиш както решиш но според мен за 6 седмици ще успееш
Аиде успех с лицевите !
Много трудно ще стане това със 150 лицеви за 6 седмици ако сега правиш макс 30. От 30 на 80 може, но от 100 нагоре всичко става много, много бавно.
ти пробва ли тва дето ти казах?Първоначално написано от Myrth
ако си го пробвал и още си на същото мнение - поклон пред твойта машинизирана мускулатура![]()
![]()
![]()
![]()
И пак не виждам как може да ти се товари бицепса, то е просто абсурд.
А иначе не виждам каква е файдата на тая схема, пък и съм доста трениран (хоби ми е), правя 100 бързи на 1 серия и общо 500 бавни и стриктни за около 35 мин![]()
Прав си тая схема са ми я казвали много приятели една седмица се пробвах обяче не сам мн настоятелен и не тренирам усилено.Първоначално написано от blgt
Иначе сам на гири лицеви и коремни
![]()